Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Orbán fáradt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,018,900 forint, még hiányzik 1,981,100 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az már teljességgel tűrhetetlen, ahogy a magyargyűlölő balliberálisok támadják a Drága Miniszterelnök Urat, megragadva minden lehetőséget, hogy ártsanak a Nép Egyszerű Fiának, aki éjt nappallá téve, még a tojásrántotta zabálása közben is csak értünk harcol. Mert harcolni kell neki, egy perc nyugta sincs, de ő fáradságot nem ismerve küzd, csak az ellenséges erők mindig félremagyarázzák.

Mert az ellenség soha nem alszik (én például négykor keltem ma), hanem megállás nélkül támad. Ma, amikor már több helyen nem bivalyok vontatta szekéren járnak az emberek (még), hanem az interneten száguldoznak, sokan nem is tudják, hogy ott leselkedik rájuk Soros György! Pedig leselkedik és röhög. Ez a szokása neki. Mert tulajdonképpen ő irányítja a Facebookot, ezt már leleplezte a független Origo. És ugyanők ugyanabban a cikkben azt is leleplezték, hogy a Facebook Soros ellen kémkedik, Soros meg ki akarja nyírni a Facebookot, ami egyébként az övé és támogatja. Ennyire agyafúrt ember ez, résen kell lenni nagyon.

Az is mekkora liberális hazugság, hogy a Drága Miniszterelnök Úr fél a tüntetőktől, azért záratja le a Kossuth teret. Francokat! Orbán Viktor nem fél senkitől! A szakszervezetektől főleg nem, hiszen a vezetők jókora része tőle kapja a fizetését. Jó, persze. Bejelentették a tüntetést december harmadikán, de két napra rá kiderült, hogy a kiemelten védett Marek Kuchcinski váratlanul hazánkba látogat és ő annyira hírneves és annyira veszélyben van az élete neki (ő a lengyel alsóház elnöke), hogy a tüntetés napján kénytelen a kormány lezáratni a Kossuth teret. Ki a fene gondolta volna, hogy hirtelenváratlanul jön ez a nagyon védendő ember ide? Senki. Ezek mindig reggel döntik el, hogy másnap hová utaznak. Ez a világon mindenhol így van, ezt is csak a libsik magyarázzák félre.

Ezek az aljadékok még abba is képesek belekötni, hogy a Drága Miniszterelnök Úr Drága Leánya az ő még nála is Drágább Férjével Bécsben vásárolgatott. Merthogy még Lázár János Miniszter Úr is Bécsbe ment rettegni. Videó is volt róla, hogy micsoda veszélyes város az a migránsok miatt. De azt nem mondta senki, hogy ezek ott Bécsben Tiborczra és Tiborcznéra veszélyesek! Hanem csak azt mondták, ránk, magyarokra… oppardon, Magyarokra veszélyes Bécs. Ami teljesen igaz is, mert ha oda megy az ember és össze találja hasonlítani az ottani életminőséget a hazaival, esetleg látja, ahogy a rohadék migránsok egyetlen járókelőt sem erőszakolnak meg, vagy akár csak összehasonlítja az ottani karácsonyi vásár kínálatát, árait, a vásárban árult ételek és italok minőségét és árait a budapestivel, máris megvan a baj. Kell az nekünk? Még abba is belekötöttek a libbantak, hogy milyen drága hátizsák van Szeretve Tisztelt Miniszterelnökünk Szerteágazó Tudású Leányának a hátán. Na és akkor mi van, ha félmilliós a hátizsák? Csak nem mehet oda tescós szatyorral világ csúfjára? Bárkinek lehet olyan hátizsákja, még a közmunkásnak is! Egy év szorgalmas spórolás – ha semennyit nem eszik és a híd alatt él, előbb is összejöhet – és már lehet is menni a Gucci boltba táskáért. Nálunk például ilyet hord a postás, azt mondja, ebben kényelmesebben tudja cipelni a leveleket.

Ennyi nemtelen támadás bárkit kicsinálna. Nem csoda, ha Drága Miniszterelnök Urunk rosszakat álmodik. Például azt, hogy valaki minden reggel oldalba rugdossa.

1990 óta vagyok parlamenti képviselő, 13. éve vagyok miniszterelnök, minden reggel azzal kelek, hogy derékon vágnak, tehát hogy valahol megtámadnak, folyamatosan résen kell lenni, küzdeni kell. (Orbán Viktor – Kossuth Rádió)

Én sem ébredek mindig könnyen, de amin Orbán Viktor (áldassék a neve!) átmegy minden reggel, az valami embertelen. Hát mi van ott a miniszterelnöki hálószobában? Havasi Bertalan nyugtalanul alszik? Vagy nem is ő, mert közöttük fekszik a testőr? Akárki is, külön ágyat kell neki adni, mert ez így nem állapot, hogy Fénylő Csillagunk 28 éve nem tudja rendesen kialudni magát! Ennek az eredménye aztán az, hogy ilyeneket beszél:

Én azt akarom, hogy a magyarok sui generis, ahogy mondják, tehát öntörvényű, saját logika mentén érezzék magukat sikeresnek, érezzék úgy, hogy van értelme annak, amit tesznek, és ne másokkal összevetve.

Ebből is tisztán látszik, hogy a Nagy Keresztény Harcosnak pihenésre van szüksége, mégpedig haladéktalanul. Az nem fair, hogy ő egy emberöltő óta csak küzd, harcol, csatázik és háborúzik értünk mint a hétördög, mi pedig még arra sem vagyunk képesek, hogy egy biztonságos, jól zárható helyen, zavartalan pihenést biztosítsunk neki. Szégyelljük magunkat!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!