Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Itt már valóban nincs senkinek semmilyen felelőssége

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek! Kezdjük a ma estét is a kiemelt kommentekkel, mely ezúttal csak egy lesz:

Ha a FIDESZ RABSZOLGATÖRVÉNYE most sem érinti meg a társadalom ingerküszöbét ez a nemzet véglegesen behódolt egy köztörvényes bűnözőkből álló nemtelen hordának .

Az a kormányzat amely erősen bátran mer rúgni elesettekbe nem méltó e nép bizalmára ! Az a kormányzat amely tehetségtelen és aljas egyedekből áll ,folyamatosan másokat hibáztat ,beteg megrokkant embereket vádol hogy ők rontották el , a legaljasabb emberiségellenes törvényi eszközökkel él egy egy vagy több teljes generáció megélhetésének ellehetetlenítésével és a társadalom félrevezetésével . Nem Szolgálja jól a társadalom érdekeit ! Az a kormányzat amely képes 3 év leforgása alatt rokkant embereket az amúgy is szemtelen minimál nyugdíj után számolt ellátás mértékét 35% csökkenteni , tényszerűen halálra ítél tízezreket ! Az a kormányzat amely dolgozóit teljes mértékben kiszolgáltatottá teszi,érdekeinek védelme helyett egyoldalú kifosztását ,megalázását teszi lehetővé . MÉLTATLAN A TÁRSADALOM KÉPVISELETÉRE !
Az a kormányzat mely a kilakoltatások előidézője tényszerűen közreműködője és haszonélvezője ! Nem szolgálja jól a társadalom érdekeit !
Az a társadalom aki mindebben közreműködő az ugyanolyan becstelen bűnöző !

A kormányváltás kívánatos lépései !

Népek fölött egy olyan hatalom terjeszti „védőernyőjét”, amely kizsigereli, a szárnya alatt védelmet remélő egyéneket, társadalmakat. Ha bármikor, bármely Kormányforma alkalmatlanná válik a célok megvalósítására, a nép Joga, hogy az ilyen kormányzatot megváltoztassa vagy eltörölje, és új Kormányzatot létesítsen, olyan elvekre alapítva és hatalmát olyan módon szervezve, amely jobban védi Biztonságát, és jobban elősegíti Boldogulását. A józan ész azt kívánja, hogy a jól bevált Kormányzatot ne változtassuk meg jelentéktelen és múló nehézségek miatt; és valóban a tapasztalat azt mutatja, hogy az emberiség inkább szenved mindaddig, amíg a rossz nem válik elviselhetetlenné, mintsem hogy kivívja jogait, és eltörölje a megszokott formákat. Ha azonban a visszaélések és bitorlások hosszú sora mindig ugyanazt a Célt szem előtt tartva azt bizonyítja, hogy a népet teljes zsarnokságba kívánják hajtani, a nép joga és a nép kötelessége, hogy az ilyen Kormányzat igáját levesse, és jövő biztonsága érdekében új Védelmezőkről gondoskodjék.
Dicsőséges felemelkedés az osztályrésze azoknak a nemze­teknek , melyek az ősök tengernyi véráldozatával megszentelt ta­nulságok szerint élnek .

Átkozottak azok az unokák , akik az ősapák áldozatos éle­tével nyújtott tanulságokat nem igyekeznek a legmesszebbmenően hasznosítani nemzetük életében, hanem az ősök könnyével és vé­rével megírt útmutatásokat semmibe véve, vak önzésük szerint élnek és ismételten elősegítik , vagy lehetővé teszik azt , hogy a nemzet életében megismétlődjenek ugyanazok a hibák És nyava­lyák , amelyek már egy ízben súlyos zavarokat idéztek elő , vagy romlásba döntötték a nemzetet.

1.Szakértői kormányzat létrehozása ! 
2.A teljes közigazgatás feloszlatása és újraszervezése! 
3.A 28 év alatt létrehozott összes törvény semmissé tétele .még azoké is amiben közreműködők voltatok !
4. A Fidesz által összetákolt alaptörvény megsemmisítése !
Alkotmányozó nemzetgyűlés létrehozása !

Ha mindezt nem teszitek meg . Minden egyes szavatok és ígéretetek pusztába kiáltott szavakká válnak üres kámfor álom szavakká amik politikai hazugságokká válnak a hatalom megszerzése érdekében .
Ha ezeket nem valósítjátok meg tehetetlen bábjaivá váltok annak a jól felépített rendszernek ami a nemzet teljes kifosztására irányul.
Mert akik egy nemzet megrontására törnek összetartva cselekszenek!(László)

Érkeznek az ünnepek, így hát a nemzet sajátlábai, a pufidzseki hazai megtestesítői azonnal útra is kéltek, hogy Bécsben – a nemzeti érdekeket semmibe véve – bevásároljanak. Természetesen az Orbán-Tiborcz párocskáról van szó, akik fittyet hányva Lázár intelmeire, gond nélkül flangáltak Bécsben, hogy szépen költekezzenek a magyar adófizetők pénzén, akarom mondani a saját lopott pénzükből. Azt nem tudni, hogy szaros pelenkát is hagytak-e valahol az út szélén, de nem lepne meg.

Noha messze még a főpolgármester választás, Orbán Viktor kedvenc jelöltje azonban már neki is rugaszkodott a kampánynak. Ígérgetni ugyanis soha nem túl korai, így hát be is jelentette, mik azok a fejlesztések, amelyek biztosan meg fognak valósulni, ha ők kerül ki győztesen a párharcból. Na de lássuk is gyorsan:

Lesz Galvani és Aquincumi híd, felújítjuk a Lánchidat és környezetét, a rakpartokat, következik a Népliget megújítása, a Nyugati tér átalakítása… s akkor még ott van a hármas metró, a HÉV-felújítás, új villamosvonal épül a Bajcsy-Zsilinszky úton, illetve a Kopaszi-gáthoz, készül a metró meghosszabbítása Káposztásmegyerre.

Hát minden lesz itt kérem szépen. Ezek után ki ne szavazna Tarlósra? Na ugye. Hogy ezekből a valóságban mi is fog megvalósulni, azt nehéz lenne megtippelni, hiszen Tarlós ígérgetett már korábban is, aztán sok minden nem lett belőle. De tudom pontosan, hogy nem érdekel ez senkit, hiszen mire eljutunk oda, hogy az ígéreteket valóra kellene váltani, addigra már ember nem fog emlékezni az egészre. Nem mellesleg ígérgetni nem kerül semmibe.

Kásler Miklós ma megmutatta, hogy képes ő megnyilatkozni keményen is, egy konferencián ugyanis a következőket mondta:

Nem a magyar egészségügynek kell gyógyulni 

Szerinte ugyanis nem beteg az ellátórendszer. Kár, hogy ezzel körülbelül 8 millió ember nem ért egyet, ugyanis még a fideszes szavazók is egyetértenek abban, hogy a magyar egészségügy helyzete minősíthetetlen, ezen pedig változtatni kell. Erről ugyan nem sikerült még Nemzeti Konzultációt kiírni, azonban készült már elég felmérés ahhoz, hogy ezzel mindenki tisztában legyen. Kivéve persze az EMMI vezérét, aki azt sem képes felfogni, ami körülötte történik. Na de itt még nem fejezte be a mondandóját, ugyanis így folytatta:

el fogunk térni attól, hogy a kormány folyton rendezi a deficitet, és senkinek semmilyen felelőssége nincs

Kásler Miklós mondja, hogy senkinek semmi felelőssége nincs. Ez kérem, káprázatos. Az az ember, akit még a tények sem képesek kizökkenteni abból, hogy valami eszetlen baromságot hazudjon a saját és minisztériuma védelmére. Őszintén gratulálunk, kedves Miklós.

Lássuk mai cikkeinket:

A műveletlen suttyók uralmának tökéletes diagnózisa

Rettegő rezsimlekvár

Már nincs több lehúzható bőrük a munkavállalóknak

Orbán Viktor 70 milliárdos figyelme

Vajon a Gruevszki magyar lesz visszamenőleg, ha a börtönszökevény miniszterelnökök közös unokái is magyarnak születnek?

Az elátkozott angyalka

Bőszen harcolnak pénz, paripa, fegyver nélkül, egy szál nemzeti mivoltukban

A nap kommentje pedig Siriusé:

 Magyar Leventenem túl update: „száz évvel ezelőtt vesztette el Magyarország az első világháborút”. Én már legalább egy hete tudom, hogy mi nyertük meg mind a hármat!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.