Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Élőben nézzük, amikor Orbán lesz a soros

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kár, hogy nincs az országban egy ráérő ember, aki összeszámolta volna már, hogy Orbán Viktor és tettestársai hányszor mondták ki Soros György és Gyurcsány Ferenc nevét. Sorosoznak, gyurcsányoznak feszt. A fő gonoszok, akik megnehezítik törpike és az ország életét. Úgy be vannak szarva tőlük, mint banánültetvényes a mínusz húsz foktól. Meg nem erősített hírek szerint álmukban, ha balra fordulnak az ágyban, rögtön felsikítanak, kurva Soros, cseszd meg Gyurcsány, aztán gyorsan visszapördülnek, mert náluk jobbra fekvés van. Sajnos, nem tudom, ha táblára felírnánk a nevüket, összeraknánk, mint Pistike a dominó vonatot, elérne-e Brüsszelig. Soros-cetli kell több, mert az ő neve kevesebb betűhelyet foglal el, mit Ferencé. Nem baj, a hang úgyis előbb ott van a demokráciába vesző Unióban.

De tényleg, külön szakma lett ezeknél a két emberre ráfogni minden bajunkat, jól megtanulták, nem volt hiába Sorosnak rájuk szórni a milliós ösztöndíjakat. Most körülbelül úgy állunk itt Orbániádában, hogy fű helyett trágyájukkal van tele az ország, és még mindig milliók elhiszik, hogy a ganét nem a mumusok szórják tőlünk vett vagy lopott pénzen. Persze, az is érdekelne, hogy a legnagyobb pofájúak el tudnak-e egyetlen egyszerű mondatot nyögni: kik ők? Dehogy tudnak, hiszen a trágyázó gépből ritkán potyog tulipán. Ha csak át nem állítja valaki, megszüntetni az Orbán hatalom szerves részét.

Soros György magyar származású üzletember életét, munkásságát bárki elolvashatja. Jobban higgyenek a Wikipédiának, mint a Vezérnek. Gyurcsányt jobban ismerhetjük – ki-ki, ahogyan megítéli a kormányzását, az a véleménye róla, csak azóta annyi víz elfolyt a Dunán, hogy lehetne tengerünk meg ellentengernagyunk. Tényleg, miért nincs? Szoborban van, hiszen a nyíltan és suttyomban növekedő Horthy-szobrok felállítói biztosan tudják, hogy ellentengernagy majd altengernagy lett a háború végén a kormányzó. Felkészül: Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium miniszterhelyettesi feladatokat ellátó államtitkára – ének-zene szakos tanító. Nem röhög!

Szóval, a fő ellenségek. Egyik sem szent, szentek csak Semjén pajtás szentélyében teremnek. Az egyik tesz rá; a másik, amióta kibelezte Orbánt az emlékezetes tévévitában, arra vár, hogy szemtől, szembe megint – na, azt nem éri meg. Orbán annál gyávább. Inkább mostanában Dobrev Klárán keresnek fogást. Trógerek.

Nyugodtan fizessen Orbánnak bárki egy kisfröccsöt, ha nem ők ölelgették az újfasisztákat, ha nem ők építették fel a szovjet típusú oligarcha hálózatot; ha nem ők takarították el a hajléktalanokat; ha nem lett az oktatás olyan ámokfutásuk, amelyikben Hoffmann Rózsa, Czunyiné vitte a vezérfonalat. Ha nem ők vitték be a papokat és a rendőröket a diákokhoz, a pedagógusokat pedig kilökték. Ha nem ők semmizték ki a rokkantakat, a csökkent munkaképességűeket; ha nem ők picsognak rendszeresen diktátorokkal, és nem vesztek már össze az összes szomszédunkkal; ha nem ők korruptak, és nem hazudnak. Ha nem az ő külügyminisztere a buta, demagóg, populista Szijjártó. Nemzetközi ciki cica.

Emeljük a tétet, lehet a fröccshöz konyakot is rendelni, ha nincs igazam. Orbánék sajátították ki a nemzet szót, a hazaszeretet – ha nem vagy brancsbeli, akkor csak szar senki, áruló vagy. Elüldöztek százezreket a vadnyugatra élni, így lettünk papa, mama, gyerekek levelező és skype tagozatosok. Mikor levelezgetett Soros vagy Gyurcsány nemzeti konzultáció fedőnévvel a nagy semmiről, milliárdokért? Kinek volt csaló, lebukott államfője, aki az emberek megvetését is kivívta, kiröhögték. Közjogi méltóságos isten! Mint a horgász: szó benn akad aláíró inas, Áder János. Ki tapossa a sárga földig a jogállamiságot, nevezett ki arra alkalmatlan alkotmánybírókat; kinek a haverja az álmos szemű Polt, a jogállam legfőbb szégyene? Aztán itt van nekünk a bajszos, az ellenzéket regulázó, volt komcsi Kövér. Nem Szabó Tímeáék vágták nyakon a magyar parlamentarizmust, hanem az a kétharmad, amelyik szaporodási versenyt indított a maguk akarta törvénykezésben. A magyar parlamentben, ahol rajtuk kívül mindenki csak díszlet. Ahol a nőverő vak komondort körmük szakadtáig védték, mert ez a hatalmi elit megengedheti magának, hogy képviselőnőket sértegessen, ocsmány módon személyeskedjenek velük. Tahófrakció. Jut eszembe, ma van a nők elleni erőszak világnapja. Még mindig nem ratifikálták az Isztambuli egyezményt a nők elleni, családon belüli erőszak felszámolásáról. Bólogató fideszes nők megszavazták a nőverő fideszesek ellen tiltakozó ellenzéki képviselőnők megbüntetését, cserben hagyva ezzel saját bántalmazott nőtársaikat. Íme, a családbarát kormány honorált morált vesztő női.

Most már kicsit fáradunk, de emeljük a tétet még egyszer, a kisfröccs és konyak mellé jöjjön a magyar pezsgő. Ki hirdet itt háborút elmebeteg módra, amikor a nincs ellenség a saját agyukban pusztít. Ki hozza ránk a veszedelmet az innenső partra? Ki akar milliókért taníttatni fiatalokat magyar egyetemeken, elűzni a CEU-t. Brrr, tudás. Fajankók. Ki fideszítette el az MTI-t, a médiákat, vett magának a pénzünkön köznek nevezett televíziós csatornákat, ahol kiretusálják a nekik nem tetsző alakokat, tényeket hamisítanak meg, és naponta hazudnak. Hol van az egymillió munkahely? Megmondom: a hazán kívül, tiszteletlen honfiak, és ott még fizetnek is. Jól.

Melyik Gyurcsány fiú terpeszkedett a Maracana Stadion díszpáholyában a brazil világbajnokság döntőjén vagy Berlinben a Juventus-Barcelona Bajnokok Ligája döntőn? Egyik sem, hanem Orbán Gáspár első-második-harmadik Isten, az ország megváltója. De csak apuka után. Ki merte előszobáztatni a Magyar Tudományos Akadémia elnökét? Pitiáner Orbán-senki. Mennyi buta, güzü fityfaszferkót (ezt mondaná a sokat emlegetett százötven kilós Lapaj) ültettek a nyakunkba. És a maffia állam virágzik: Mészárostól Tiborczon át Garancsiig, a dilettáns Matolcsyig; vagy a sumák Rogán, Lázár, Kósa, Budai, Selmeczi. Egy kifundált, a Fidesznek kedvező választási törvény nagykutyái.

Orbán Viktor bűne már Brüsszelnél tart, oda a demokratikus szalonba nem szívesen engednek be illiberális maffiózókat – se buggyos gatyástul, se frakkban. Az ajtó kulcsát nem Soros György őrzi. Orbán bűne a mini nyálas és nyájas kiskormányzó Semjénnel együtt már Afrikáig, Ázsiáig is elér. Déli nyitás. A keleti diktátor-tanfolyamot elvégezték. Kitűnőre.

Orbán kormányfő, aki saját gazdagodására, gyűlöletkeltésre, a vele más véleményen lévők megsemmisítésére állandó harci állapotban hergeli, hiszterizálja az országot, az egész nemzet ellen követ el  merényletet. Egy orbáni szaros pelenkán kívül nem hagyott az út szélén behízelgőket, törtető talpnyalókat, a mi pénzükből milliárdossá lett tohonyákat. Jelentem, mindenki más benne van az árokban, és attól retteg, nehogy egy földcsuszamlás betemesse őket.

2017. november 20-án Soros György honlapján egy magyar nyelvű közleményt jelentetett meg a magyar kormány nemzeti konzultációs kérdőívéről, amelyet kemény kritikával illetett és tételesen, kategorikusan megcáfolt:

Miközben Magyarország egészségügyi és oktatási rendszere aggasztó állapotban van és a korrupció mindent áthat, a jelenlegi kormány külső ellenséget kreál, hogy ezekről a problémákról elvonja állampolgárai figyelmét. A kormány Soros Györgyöt választotta ki erre a célra, és nagyszabású Soros-ellenes médiaháborút indított, amelynek költsége több tízmillió euróra rúg az adófizetők pénzéből, felszítja az iszlámellenes hangulatot és olyan antiszemita szófordulatokat használ, amelyek az 1930-as éveket idézik. 

Ennyi. Soros György idős ember már, de azt nagyon szeretném, ha megérné, hogy Orbán Viktor legyen a soros. A vádlottak padján. Elsőként, aztán jöhet a többi gengszter. Ígérem, rengetegen élőben nézzük a bírósági tárgyalást. Ott lesz Gyurcsány is.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.