Április 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Startra kész a bugyibiztos

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Lenne egy javaslatom: Novák Katalin, a Fidesz újabb zsenije maradjon otthon, nevelje három gyermekét, ahogy látom az életrajzában, elég kicsik még, kell oda okos, figyelmes házi mami. Mi is jobban járnánk, mert baromságokat beszél most már hosszú idő óta. Ez a nő diplomás, több nyelven beszél, ösztöndíjjal Párizsban is tanult, bár ez nem jó ómen, mint tudjuk, a külföldi ösztöndíjjal szerzett tudás nincs mindig összhangban az észkerekek forgásával. Ebben Orbán elég remek minta. Tényleg, ez a nő alapjáraton képes abnormális dolgokkal eteti az embereket, vagy megbolondította a hatalom szele. Jobbnak indult, de a Fidesz egyengléda beszippantotta.

Azt mondta Baló György műsorában: „Az, hogy valaki azt gondolja egyedülállóként, hogy neki joga van ahhoz, anélkül, hogy lenne párja, neki joga van ahhoz, hogy neki gyereke legyen, és ezt a jogot vívja ki magának, az a gyermek oldaláról megközelítve megfosztja a gyermeket attól, hogy neki édesanyja és édesapja legyen. Ez szerintem egy olyan helyzet, amikor a gyermeknek az érdekét kell védenünk, tehát meg kell adnunk a lehetőséget ahhoz, hogy egy gyermek édesanya és édesapa mellett élhessen”.

Meg kell adni a lehetőséget… Hogyan? Tetszenek küldeni apukákat az anyukák és a gyerekek mellé? Milyent? Szőkét, feketét, alacsonyat, kövéret, véznát? Műveltség, intelligencia számít? Teszt rendel. Bátor, erős legyen vagy elég, ha a gyakorlati szex tudományok doktora? Mikor védi az állam a gyerek érdekeit? Meg tetszenek azt is mondani? Magyar legyen apuka? Készülhetnek egy új iparág megteremtésére, kinézte már valamelyik Orbán-közeli atyaúristen magának a vezérigazgatói posztot? Tekintettel a téma fontosságára, hatmilliós fizetés járna a Magyar Édesapákat Kirendelő Zrt. fejének?

Édes istenem, annyi bajunk van: eddig csak arról papoltak, hogy szülni kell agyba-főbe a demográfiai hullámok hátán; eddig csak anyukáknak volt a dolga a bébi projekt, mert a nő csak akkor ér valamit, ha anya. Akkor tessék, apuka nélkül szart se ér az egész családvédelmi stratégia. Szart se, eddig is a szentlélek szállta meg az óvatlan nőket, nem kellett férfi. Ez már tényleg akkora esztelenség, hogy egyre biztosabb vagyok abban, hogy a háttérben működik egy kormánypárti hülyeséget termelő intézet, csak azt még mindig nem tudtam eldönteni, hogy ki a tanítványok között a legdilisebb.

Tényleg, nem is érdemes már ezt az egész cirkuszt ragozni, de azért mondok egy példát. Van néhány szingli ismerősöm, akik nevelnek vagy szeretnének nevelni gyermekeket. Ők úgy gondolkodnak, hogy életükben sok volt – a szülői, baráti – a negatív minta, ami lelkileg is megviselte őket. Ugye, nem kell mondanom, hány nő szenved a családon belüli erőszaktól. Is. Mondják az önállóan élő nők, a házasságok többségének úgyis válás a vége. Ragaszkodnak saját kialakított mindennapjaikhoz, és ahhoz is, hogy ne fosszák meg magukat gyermek nevelésétől. Az ő felelősségük a nyugodt, kiegyensúlyozott családi együttélés megteremtése a pici, nagy lurkókkal. Szabad döntésből, szabad akaratukból. Szeretném azt látni, hogy Novákok belepofázzanak az életükbe, megakadályozzák őket abban, hogy szüljenek. Hát még abban – mert itt már minden lehet -, hogy abortuszra kényszerítsék őket, mert nem él velük egy édesapa, vagy netán elveszik tőlük az újszülöttet? (Brrr, véresen rémes történelem). Kádéenpések, csönd!

Ez az egész romlott orbáni családpolitika kirekesztő őrültség, de ahogyan ismerjük őket, a cirkuszuk hátterében máris készülődik a bugyikban kotorászásért felelős miniszteri biztos.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.