Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tiltsuk be

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Sajnos majdnem megfeledkeztünk erről a nagy fennforgásban, pedig. Dúró Dóra, a Mi Hazánk képviselője sikeresen megoldotta az ország mindösszes gyötrő kínját. Toroczkai László ötlete nyomán javaslatot tett a burka viselésének betiltására, a Fidesz támogatja az ötletet. Persze nem a burkát tiltanák be, hanem:

Aki az arcvonásait közterületen vagy nyilvános helyen ruházatával vagy egyéb tárggyal olyan módon rejti, vagy takarja el, hogy ezáltal mások számára felismerhetetlenné válik, szabálysértést követ el.

Ez a javaslat, vagyis annak egy része. Dúró azt írta a közösségi oldalán, hogy konkrétan a burka ihlette meg Toroczkait. Értem én, bár a büdös életben nem láttam még burkát viselő nőt sem Budán, sem Kiskunlacházán, de még Erdőkürtön sem, de máshol biztosan nyüzsögnek. Napszemüveget lehet azért hordani? Vagy meg lesz adva egy maximum méret, ami még nem takar ki annyit az arcból, hogy közveszélyes legyen?

Szerintem egyáltalán nem kellene itt megállni, mert a terrorveszély komoly fenyegetést jelent az országra és nem csak burkával lehet elrejteni az arcot. Például egy jól megválasztott bajusz, pláne szakáll képes elrejteni a vonásokat. És akkor még nem beszéltünk a hölgyek rejtőzködési taktikáiról. Gondoljunk csak bele, mire képes egy nő egy ügyes sminkkel, megváltozott hajszínnel, frizurával! Némelyikre az anyja nem ismerne rá. Szerintem be kell tiltani a szakállat, bajuszt, sminket, fodrászt is, hogy teljes biztonságban lehessünk.

Igazából a betiltás rengeteg problémára megoldást kínál. A kormány ugye már betiltotta a hajléktalanságot, de annyi minden van még, amit ezen a módon orvosolni lehetne. Például be lehetne tiltani a betegséget. Az összeset, hogy ne végezzünk félmunkát. És az öregedést is be kellene tiltani. Mindenkinek állampolgári kötelessége lenne, hogy legkésőbb 108 éves korában megvásároljon egy sírhelyet a Mészáros & Tiborcz Művektől, önkezével kiássa a sírt, belefeküdjön és elhunyjon. Fiatalon és egészségesen.

Aztán be kellene tiltani a fázást például, máris elviselhetőbb lenne a tél. Az éhezés is tilos lehetne, valamint a szegénység. Elvégre ennyi kell hozzá, mindössze egy törvény. Majd Kósa Lala benyújtja szépen, a parlament megszavazza és meg is vagyunk. Mi pénzt megtakaríthatnánk ha se egészségügyre, se szociális ellátórendszerre nem lenne szükség. Mert most például szükség lenne rá, csak éppen nincsen. De az legalább drága. Akkor meg nem is kellene, mindjárt más érzés lenne.

Hogy legyen sikerélmény is, be lehetne például tiltani azt, hogy valaki 320 centinél magasabbra nőjön. A háromnál több kéz növesztése is tilos lenne, a nők fitymaszűkületét és a férfiak menstruációját is be lehetne venni a tiltott dolgok közé, valamint a láthatatlanná válást és az önerőből, saját szárnyakkal kivitelezett repülést is. Ezek azonnali eredménnyel járó projektek, lehetne éjt nappallá téve propagálni a kormány hihetetlen sikereit ezeken a területeken.

Betiltható lenne még a gondolkodás, a véleményalkotás és annak szóban, vagy írásban történő kifejezése, a kormány kritizálása, a lelkiismereti szabadság, a sajtószabadság, a világnézeti szabadság, az önálló gondolkodás, a tudás és a logika. Jaj, bocsánat, nyitott kapukat döngetek. Ezen már túl is vagyunk. Hiába, a mi politikusaink minden pénzt megérnek. Teszik a dolgukat fáradhatatlanul a mi érdekünkben és a saját érdekükben is, mert ami nekünk jó, az nekik is jó. Vagy mégsem.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.