Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Arcátlansági rangadó

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Önök fizetik majd a kikupált migráns labdakergetőket.

Orbán Viktor buzgómócsingja, a bótmániás hitguru a minap átevezett a focira – nehogy lemaradjon példaképétől. Törvényjavaslattal állt elő, szokott ilyet csinálni. Ha nem vadászik, akkor mélyen elgondolkodik, ám abból mindig akkora észveszejtő baromság lesz, hogy beleremeg minden katedrális. Ezúttal drága, éhező és profi labdarúgóinknak javasol egy vagyont. A sportolók és edzőik jelentős adókedvezményt kapnak az egyszerűsített közteherviselési hozzájárulással. E szerint a fizetésnek csak 15 százalékát kell leadózni, de van egy plafon, amíg a kedvezményt igénybe lehet venni. Az alkotó- és előadóművészeknél, újságíróknál ez a plafon évi 60 millió forint. A sportból élőknél ez évi 250 millió, tessék számolni, az havi cirka húszmilliós fizetés. És ez a magyar szent együtt csokoládézik Orbánnal a parlamentben – emlékeznek, a tüntetők vitték neki -, közben megszállja a foci istene is. Kövér elvtárs, zabálni szabad munkaidő alatt? Megduplázná az arany lábúak fizetését. Úgy is lesz. Mert bizony havi majdnem 35 millió forintért már talán Dzsudzsák Balázs is hazajön. Az MLSZ szóvivője, Sipos Jenő még rákontrázott: „elsősorban a legsikeresebb magyar klubcsapatokat érintheti, hiszen ahhoz, hogy azok nemzetközi versenyképessége növekedjen, versenyképes, Magyarországon kiemelkedőnek számító fizetésekre van szükség”. Mindenkinek, sportszaki. Még ennyit sem tud a sok lágy agyú?

Akkor a Dzsudzsák! Ő már nagyon régen eladta tehetségét iszonyúan nagy fizetésekért. Az ő döntése volt, mi a franc közünk van hozzá, ezt választotta, nehogy már hősként ünnepeljük. Röhejes, hogy úgy várják haza, mint a Messiást, csak ebben a magyar válogatottban sem Messi, sem Ronaldo nem lenne képes csodákat művelni – ami évtizedek óta el van cseszve, az nagyon el van cseszve. Muszáj megkérdeznem, Semjén, tetszenek majd bevándorlókat vásárolni a magyar klubcsapatokba? Ezek szerint én meg önök fizetik majd a kikupált migráns labdakergetőket.

De tényleg már, rogyassza rájuk az Isten az eget! Ennek a bújtatott kereszténydemokratának az nem jutott eszébe, hogy orvosokat, ápolókat, mérnököket, kiváló szakmunkásokat, magyar családokat – ha már – csábítson haza méltó fizetésért, jobb életért – segíteni gatyába rázni az egészségügyet, az oktatást, mindent, amit szétbarmoltak nyolc év alatt? Hülye kérdés, ugye? Leszarom, hogy a vidis, fradista meg a többi béka segge alatti játékos ballal vagy jobbal rúgja a kapu mellé a labdát. A jó rosseb egye Orbán mániáit, azt a fehérvári stadiont is, amit szerdán avattak – 14 milliárdot fizettünk azért is. Tévedés ne essék, nagyon szeretem a focit, de csak amit Spanyolországban, Németországban, Olaszországban vagy Belgiumban művelnek. A rangos, színvonalas Labdarúgó Unióban. Az utóbbi szótól ezeket kitöri a frász. Ahol demokratikusan, szabályosan, üzleti és nem párt alapon működnek a dolgok, ahol nem az emberektől lopott pénzből pumpálják a sportot, na, azt nem bírják, attól veszettek lesznek, mint például a rókák. Csak úgy ide írom: ilyenkor az állatok rejtekhelyükre elbújva szenderülnek örök álomra. Ugorgyunk!

Kell ennek a Semjénnek a sikerélmény, együtt köpködhet a lelátón a haverokkal. Az ő nevéhez is fűződik a viktorbáni időszak legkíméletlenebb, legrohadtabb döntéseinek egyike, amikor kitalálták, vasárnap az emberek ne vásároljanak, menjenek inkább templomba. A mikro párt prominens tagjai az üzletek vasárnapi zárva tartásáról szóló törvényt nem a KNDP, hanem a magyar emberek sikerének értékelték. Ez nem jött be, vadászkám. Öngól lőtt. Majd ha Semjén Orbánnal nemzeti színű sállal összekötve, szakértőként, a szegények lelkiismeretes oltalmazójaként, hű magyarként ott ül a stadionok valamelyikében, és szól a kurva anyád, ne keseredjen: vasárnap is van orvosi ügyelet. A piruláit is kifizetjük, csak hasson…

… mert a fideszes-kádéenpés arcátlansági rangadó egyre vadabbul folytatódik.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.