Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Pocsék érzés lehet ennyire hülyének lenni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép is az, amikor hajlik a valóság, mint Németh Szilárd nádszál dereka a szélben. Miután a nyolcaska szerkesztőségében dúl a fajfenntartási pánik minden fronton, természetesen az egyik alkalmazottjuk dolgozta ki (jó, inkább dolgozta át) a svéd egészségügyi hivatal adatait. Az eredeti hír arról szól, hogy Svédországban öt év alatt hetven százalékkal nőtt a vasectomiára vállalkozó férfiak száma. Ez az eljárás a férfiak sterilizálását jelenti. Itt aztán meg is állt a nyolcaska szerzője és hosszasan taglalja, hogy mekkora borzalom történik Svédországban, kihalnak az őslakosok és elszaporodnak a migránsok, mint az üregi nyulak. A lényeg – és a valóság – szokás szerint kimarad, de legalább sikerült szemen köpni az ősmagyar gyökereit nagy erőkkel fellelő kormánypárt megannyi csatakiáltását.

Az Öngyilkos nemzet alcímet viselő minapi műremekben G. Fodor Gábor beosztottja igazán nagyot alakít, olyan bravúrosan csúsztat és füllent, mos össze egymással össze nem illő dolgokat és hallgat el nagyon is fontos tényeket, hogy még Lázár János (aki pedig profi művelője ennek a műfajnak) megnyalná mind a húsz ujját a gyönyörűségtől, ha ilyesmiket olvasna.

A vasectomia nem nemzethalálról és migránsokról szól ugyanis, hanem felelősségvállalásról, elkötelezett párkapcsolatról és mindarról, amit az Orbán-rezsim propagandistái naponta dicsőítenek. Ezt a beavatkozást nem a fiatal férfiak választják és nem abból az okból, hogy ész és főleg felelősség nélkül, a következményeket nagy ívben elkerülve végigkettyinthessék az útjukba akadó nőket. Azok a férfiak vállalkoznak erre a műtétre, akik vagy olyan genetikai betegséget hordoznak, ami lehetetlenné teszi azt, hogy egészséges utódot tudjanak vállalni, vagy – többségében – olyan tartós párkapcsolatban, házasságban élő férfiak, akik a párjukkal, gyermekeik anyjával tervezik leélni az életüket. Van már annyi gyermek a családban, amennyire vágytak és többet nem szeretnének, vagy az anya egészségi állapota nem engedi, hogy több gyermeket vállaljanak. Ilyenkor megoldást kell találni.

A magyarnemzeti kereszténygyökér felfogás szerint a nem kívánt fogantatás elleni védekezés az asszony dolga. Mindjárt a vasalás és a főzés mellett. A tudomány jelenlegi állása szerint erre a fogamzásgátló tabletta az egyik megoldás. A mai modern gyógyszerek mellett is súlyos mellékhatásokkal járhat bizonyos esetekben a fogamzásgátló szedése. Nem egy nő (feleség és édesanya) halálát okozza minden évben valamelyik ilyen készítmény. Van, aki nem is szedheti, mert olyan magas kockázati tényezőt jelentene, hogy az orvos fel sem írja. És aki szedi, az évtizedekig kénytelen szedni, folyamatosan feldúlva a saját szervezete hormonegyensúlyát. A fogamzásgátló nem selyemcukorka, hanem egy komoly, alkalmanként életveszélyes (nem nagy százalékban, de egy felesleges halál is több, mint elfogadható) következményekkel járó készítmény.

A másik megoldás a nem kívánt terhesség elkerülésére, a spirál. Ilyenkor egy kis szerkezetet helyeznek a nő méhébe, mely lényegében folyamatosan gyulladásban tartja a méhet. A fogamzás ettől még bekövetkezhet, de az ingerelt méh kilöki a magzatot, lényegében vetélés történik. A spirál nem mindenkinek helyezhető fel.

A harmadik lehetőség a nő meddővé tétele. Ilyenkor a hasfalon át behatolnak a nő testébe és átvágják a petevezetőket. Ez nem kis műtét és időnként kétséges a végeredmény.

A fogamzásgátló készítmények szedése, a spirál és a nő meddővé tétele elterjedt, fontos és nagyon jó alternatívái a terhesség elkerülésének. De minden esetben a nő az, aki vállalja a kockázatot, a kellemetlenséget, a fájdalmat. És van néhány százaléknyi olyan nő, akik esetében ezek egyike sem alkalmazható.

Ilyen esetben a pár férfi tagja vállalja a meddővé tételt, mert felelősséget érez a párja iránt, nem akarja kockáztatni a társa egészségét, netán életét semmilyen módon. Vállalja, mert tudja, hogy azzal a nővel akarja leélni az életét, kitart a párja mellett, nem gondolkodik abban, hogy keres egy fiatalabbat, szülőképesebbet.

Ez egy nagyon jó megoldás akkor, ha a pár nem akar több gyermeket vállalni és olyankor is, amikor valamiért nem lehetséges a gyermekvállalás. A vasectomia egy helyi érzéstelenítés mellet végzett ambuláns műtét, minden utóhatás és káros következmény nélkül. Aki felelősséget érez a társa iránt, annak számára természetes választás.

Ehhez képest a nyolcaska szerzője rittyentett egy végtelenül hazug, egészen beteg cikket a témáról, amiből természetesen nem maradhattak ki a migránsok sem és az őshonos fehérember kipusztulásának víziója sem. Egy hozzáfűznivalóm van a dologhoz: pocsék érzés lehet ennyire hülyének lenni.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.