Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hajrá Magyarország! Hajrá Dolgos magyarok!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Dolgosjózsi azzal nincs tisztában, hogy akkor ő most szegény szabad vagy szabad szegény, csak azt tudja, minálunk nincs idegen gyarmatosító, mi a saját, jól kialakított, összkomfortos gyarmatunkban élünk. Egy Orbán nevű fickó vonta uralma alá az országot. Hivatalosan rabszolgaság már nincs a világon, az megszűnt még 2007-ben, utolsóként Mauritániában. Ezt sem hiszi el Dolgosjózsi, mert olvasta valahol, hogy körülbelül negyvenmillióan élnek még kiszolgáltatottan, emberi jogaikat vesztve, állati sorban. Mivel nekünk Magyarország az első, ragaszkodunk a szép hagyományokhoz, ezért újra bevezetik a rabszolgaságot, csak most úgy hívják, hogy modern kori.

Dolgosjózsi úgy látta, hogy eljött az ő ideje is, mert megengedi a kormány, hogy évente akár négyszáz órát is túlmunkázzon, így segítenek a szorgalmas embereknek – emeli is kalapját Dolgosjózsi a munkaundortól szenvedőknek, a lebzselőknek, külön csókoltatja Kósa Lali urat, az ügyeletes jó hírt hozó fideszest. Dolgosjózsi dolgozni akar, muszáj, mert előbb meg kell keresnie Lali úr anyukája sertéstelepének a mindennapi moslékot; pótolnia kell szegény Viktor bankszámláját, az mégsem lehet, hogy egy miniszterelnök lassan éhen döglik, majd előbb ő, a Dolgosjózsi. Meg azért is, mert ideje lenne már átlépni az ötmilliós bérhatárt az állami vezetőknek, izgul, hátha akkor pontos, tiszta lesz a vonat, amivel naponta utazik. Tiborcznak is kellene egy kis adomány a Dolgosjózsiktól, elvégre már kettő gyereket nevel, az asszony nem keres túl sokat a saját lábán, divat nagysasszonyként a 2 milliárd forintos tűsarkú cipellőre hajt. Szarban van most a Vajna bácsi, be kell segíteni a melósoknak, hogy szép és okos Timikéjének legyen egy Ferrari 250 GTO autója, már 70 millió dollárért meg lehetne venni.

Úristenem, sopánkodik Dolgosjózsi, mi lesz Mészárossal, ő kimarad a sorból. Nem baj, megáll ő az Orbán csukáján. Azért van bajban Dolgosjózsi, mert neki egy olyan agyas főnöke van, mi lesz, ha csak háromévente számol el vele, fizeti a túlmunkát. Ó, nem kell rinyálni, a rabszolgák még akkor sem kaptak egy rohadt garast sem. A 36 hónapos munkaidőkeret ugyanis azt jelenti, hogy a munkaadók tetszés szerinti gyakoriságban kötelezhetnék túlmunkára a dolgozókat, és ráérnének azt csupán háromévente elszámolni. Születik törvény erre a korszerű magyar rabszolgaságra. A törvényt a melósnak be kell tartani. Azt nem gondolja Dolgosjózsi, hogy ettől csökken a munkaerőhiány. Vannak előrelátó munkatársai, akik elmenekültek már a rabság elől, rossz hazafiként, árulóként nem akarnak több stadiont építeni se itthon, se a határon túl, se a fészkes fenében. A focistáinkat sem akarják kistafírungozni, és az Orbán rokonoknak, haveroknak sem akarnak új és újabb palotát építeni.

Dolgosjózsi mindennap hajnali négykor kel, hogy hatra beérjen a munkahelyére, általában kilenc óra körül leragad a szeme. Holtpont. Aztán este ötig nyomja – pisilni, inni, enni csengőszóra jár, olyan szépen szól az, mint a megkergült cimbalom. Este lerogyik a hokedlire, kaja nincs, csak maradék grízes tészta, mert a felesége, Dolgosjulcsi is dolgozik, túlórázik. Biztosan ezért morcos, napokig nem találkoznak. Dolgosjulcsi a Semjénéket támogatja: legyen pénz a vadászatra, a templom helyre pofozására, arra is, hogy a határon túl belovagolva hintse a magyarok pénzét boldog boldogtalannak, éljenek jól ők is belőlünk. A két Dolgos annyit robotol össze, amennyiért az államtitkárok, a kegyeltek le sem hajolnak. Egyedül a nagymama van talpon, idős Dolgosné, ő tudja a legfrissebb híreket: hazudott a kormány, sokkal magasabb az infláció, mint mondják, ennek akart utána járni a KSH-nál Mellár Tamás, de kirúgták onnan. Szemetek, jegyezte meg idős Dolgosné, aki nem támogat senkit, legfeljebb a kórház falát. Rogyadoznak. Megvan az a havi négy-öt csirkeláb mindig, mit panaszkodjon. Öreg ember ne zabáljon! A Dolgos család dolgos, ami kevéske pénzük marad az urak kiszolgálása után, összerakják, el kell indítani Dolgosjutkát és Dolgosgabit, az ikreket tanulni. Európába, valamelyik foszladozó ország egyetemére. Ők nem akarnak csicskák lenni saját hazájukban.

Éljen a megbonthatatlan orbáni családminta! Mindaddig, ameddig a Dolgosok nem fognak egy furkós botot, mert ők a nép, és a népnek joga van elzavarni a kormányt, megmondta már Viktor-bán is. A rabszolgák munkájából élő modern kori hazai rabszolgatartókat is el kell kergetni. Soha vissza nem térő alkalom. Hajrá, Magyarország! Hajrá, Dolgos magyarok!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.