Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Mi, nyuszik meg dorombolunk hozzá, mint a kaszinós szivar macskája

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Kegyencek

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Az hagyján, hogy ne jöjjön kend, hanem nagysebesen minden szúró-vágó eszközt tegyen el a keze ügyéből, mert olyat írok kendnek, hogy az idegtől kárt tesz magában attól a nagy tehetetlen hazaszeretetéből kifolyólag, ami folyvást lobog kendben. Mondom.

A tatával gereblyéztük az utcán a falevelet. Tudja milyen a tata; mindenkit embernek néz. Ebből aztán az van, hogy még az autósok is megállnak megkérdezni, hogy hogysmint szolgál az egészsége, mert köztudott, hogy a tatánál kifogyhatatlan az emberi szó. Na és most is így lett. Megállt a látásból ismerős ember a böhöm nagy autójával. Lehet, hogy amúgy nagyember, főnök, de ebben az autóban kis töpörtyű volt, mégis felfelé kellett rá lesni. Na, mindegy.

Kitárgyalták, hogy ezek mindenből pénzt csinálnak maguknak. Fidesznarancs kuka a válogatott szemétnek, zöld zsák a falevélnek. A fekete zsák se bomlik később, de azt nem az udvari szállító árulja, ezért abban nem viszik el. Gyorsan meg is egyeztek, hogy kinek az anyja kopasz.

Hanem ami ezután jött ki a száján! Láttam a tatán, hogy erre oda kell figyelnem, és tényleg. Előre mondom, nem ezt tanulják a bátyámék töriből. Azt mondta ez a bácsi, hogy a Kárpát-medence a globális nagyhatalmak kísérleti laboratóriuma. Itt próbálják ki kicsibe, mit lehet csinálni ezzel a temérdek néppel, akik a földgolyóbist lakják. Ez a tenyésztett kegyencekkel működtetett hatalmi gépezet nevű konstrukció.

Ő hosszan mondta, de a tata a kedvemért rövidebbre fogta mikor a koma elment. Ettől se lettem okosabb, de legalább le tudom írni kendnek és aztán kend azt csinál vele, amit akar. Én tettem a dolgom.

Hogy könnyebb legyen, csak a magyarosat mondom. Szóval az úri Magyarország befuccsolt a világháborúban. Akik birtokolták világgá szaladtak és nem volt gazdája az országnak. Tiszta romhalmaz volt minden. A régi és az új szövetségeseink takarosan pusztítottak. És akkor kitalálták a győztesek, hogy ebből a lecsupaszított Kárpát-medencéből kísérleti laboratóriumot csinálnak. Összeverbuválták a mitfárereket, kiadták a jelszót „Tiéd az ország, magadnak építed!”, és amilyen bolond a magyar, már gürizett is inaszakadtáig.

Mikor aztán már volt pince, padlás, sőt padlássöprés is, akkor meg a szocializmus alapjait kellett lerakni. Ez is megvolt. Aztán építeni kellett a szocializmust. Aztán amíg a buta nép építette a gyárakat, lakótelepeket itthon, az amerikás magyar öregurak a lövészklubban, a nyilas ivadékok a művelt nyugat oltalmában, a határon túli imádságon tartott fajmagyar úri származékok a szocialista tábor ingyen egyetemein készültek a hatalomátvételre. A hamvába hót ’56-os kísérlet mostanára szabadságharcra keresztelkedett. Ebben mink piszok jók vagyunk. Az átnevezésekben. Én nem tudom felsorolni, hogy mi, mikor, mivolt, de az átkeresztelések következményeire most hallottam egy jó példát: „Lélekszakadva rohan a nyúl. Kérdi a másik, miért rohansz? Jön a Semjén fácánra vadászni! De hát te nyúl vagy! Én ne tudnám! De azt is, hogy ez a gátlástalan vadorzó nem először hazudik!”

Szóval most a magyar adófizetők stadionokat és templomokat építenek a szomszédos országokban és ezek most végvárként funkcionálnak. A Kárpát-medence önjelölt fürdőmestere, ha fel is hecceli valamelyik szomszédot, az megy a stadionba, jól kianyázza magát a feszültséget levezetendő, aztán megy a templomba vezekelni a csúnya beszéd miatt.

Röviden. Azt mondta ez az ember a tatámnak, hogy mink itt kísérleti nyulak vagyunk. Az EU nyomja a lóvét a helytartóknak, mintha nekünk adná az egyik kezével, a másik kezével meg már veszi is vissza, mi nyuszik, meg dorombolunk hozzá, mint a kaszinós szivar macskája. (Szóval a doromboló nyúl képtelenség? És nemzeti vagyon nélküli nemzetállam? Vagy az elvteleneket normális elvtársnak becézni? Kapjunk már a fejünkhöz!)

Az Unió a büdös életben nem zavarja el a kegyenceit! Még a TGM is megmondta: „… a gazdaságpolitikát nagyon nagy mértékben a nyugati autóipari befektetők határozzák meg…” Amíg a globális cégektől nem, csak tőlünk lopnak, rabolnak, és kihizlalt papjaikkal térdepeltetik a népet, addig ezek a kegyencek azt csinálnak, amit akarnak. Janukovics oroszlánt, Orbán Gruevszkit hozat magának. L’État, c’est moi! A többi maszlag!

Háááát! Nem is tudom. Azt felfogtam nehezen, hogy a zsidó tanácsadó csak figyelemelterelésből uszíttatott közpénzből az ellen az idős zsidó bácsi ellen, akinek korábban a tenyeréből ettek, mert megnőtt az étvágyuk és az csak melléktermék, hogy már 230 szobrot emeltek a háborús bűnös antiszemita írónak. A lényeg az, hogy a szögesdrót járókájában eurómilliárdokkal kitömött nemzetállamot gügyögő pókhasú kis kegyenc sztárolt elődjéhez hasonlóan – de Himmler parancsa nélkül – nem csak a magyar vagonokat, hanem az egész magyar gazdaságot kiszolgáltatja a multiknak. És amíg ezt teszi, marad a nyakunkon, kend meg maradjon a jó módjában!

Bütyökfalva, 2018. november 21.

Mirtill

P.S.: A tata fenntartással fogadta az illetőnek ezt a teóriáját. Most, hogy az egy szem magnak maradt magyar gyáros portáján 300 rendőr kezdte kitartóan tanulmányozni a műtrágyával kezelt fű növését, elgondolkodott. Még mindig ezen meditál; nemzetállam nemzeti vagyon nélkül… Kend szerint?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.