Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


Egyem meg a kicsi szívét a drága miniszter úrnak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nincs is szebb annál, mint amikor egy országra rátelepedő banda tagjainak érzékeny a lelke. Olyan szép, olyan nagyon megható. Általában is könny szökik az ember szemébe, ha például egy rohadék, aki pacallá verte a feleségét, bántotta a gyerekét, elitta a család pénzét, a bíróságon, vagy akár az ismerősöknek arról mesélget, hogy micsoda családszerető ember ő. Vagy amikor egy zsebtolvaj a magántulajdon szentségéről papol. Az is gyönyörű, amikor egy aljadék, aki egész életében mások kifosztásából és félelemben tartásából élt – mégpedig jól, páros lábbal tiport az összes létező törvényen, írott és íratlan törvényen egyaránt -, majd pedig a bíróságon a törvények mögé próbál bújni, mert azok őt is védik.

Trócsányi László igazságügyi miniszter szintén az érzékeny lelkűek népes táborát színesíti. A röhögőgörcs kapott el, amikor a HVG-ben olvastam a drága ember bánatát:

Nálam már a feltételezés is kiveri a biztosítékot, hogy a magyar közigazgatásban pártkatonák dolgoznának.

Tényleg? Egyem meg a kicsi szívét a drága miniszter úrnak! Az a helyzet, hogy senkit nem érdekelnek az ő biztosítékai. Sem a lelke. És de, pártkatonák dolgoznak. Nem csupán a közigazgatásban, hanem MINDENHOL! Erre épül a Fidesz hatalma. Ez az ereje – és kurvára remélem, hogy ez lesz a veszte is -, a pártkatonák rendszere.

Pártkatonák ülnek a legtöbb önkormányzat élén és gond nélkül zsarolják, terrorizálják azokat az embereket, akik nem képesek kitörni a tájékozatlanságból, tanulatlanságból és a létbizonytalanságból. A közmunka az egyik legjobb eszköz ezeknek az embereknek a kiszolgáltatott helyzetben tartására. Ki is találta ki ezt a remek közmunka-rendszert? Mussolini? Aha. Orbán ügyes tanítvány.

Pártkatonák védik a főnökük rendszerét és seggét. Ők azok, akik mindent végrehajtanak, sőt, elébe mennek az utasításnak és önjáró darálóként irtanak mindent, amiről úgy hiszik, nem tetszene a gazdának. Mindegy, hogy a megélhetéssel kell zsarolni vagy le kell tiltani bizonyos művészek fellépését, ők megteszik. Megtesznek mindent és még azon is túllépnek. Lihegve, önként, boldogan.

Pártkatonák olvassák a hazugságokat a tévékamerák előtt, pártkatonák tartják a mikrofont a fideszes szájak elé, pártkatonák gyártják a lejárató mocskot és a hazugságokat a portálokon, pártkatonák írják a közvéleménykutatási adatok hazug adatait, pártkatonák gyengítik a civil szervezetek működőképességét, pártkatonák rombolják az oktatás szabadságát és minőségét, pártkatonák fekszenek keresztbe a közjót szolgáló javaslatoknak és törvényjavaslatoknak, pártkatonák hazudják bele a társadalom arcába, hogy minden a legnagyobb rendben van az egészségügyben. Pártkatonák működnek közre a közvagyon szétrablásában, pártkatonák segítik a közpénz és az uniós források ellopását, pártkatonák nyújtják be a törvényjavaslatokat és pártkatonák nyomkodják a szavazógombokat.

Pártkatonák nyüzsögnek a minisztériumokban, az államtitkárságokon, az adóhatóságnál és egyéb hatóságoknál, pártkatonák hunynak szemet a fideszes bűncselekmények felett és pártkatonák igyekeznek tönkretenni, bemocskolni, megvádolni, lejáratni, elpusztítani mindenkit, akiről úgy gondolják, hogy árthat a hatalmon lévőknek.

Pártkatonák tartják életben és működtetik ezt az egész mocskos rezsimet. Tetszik vagy sem, még csak hivatalosan fideszesnek sem kell lenni ahhoz, hogy valaki pártkatona legyen. Elég félrenézni, elég arra hivatkozni, hogy ő csak a munkáját végzi, ha ő nem, más megcsinálná. Elég azzal takarózni, hogy parancsra cselekedett. Pártkatonák ugranak az ember torkának, ha esetleg elégedetlenkedni mer, netán nem ért egyet Orbán aktuális hazugságaival. Pártkatonák hozzák a törvényeket (néhány nagyon tiszteletreméltó kivételtől eltekintve) pártkatonák hajtják végre a legmocskosabb, legaljasabb utasításokat is és pártkatonák nem nyomoznak akkor, amikor nyomozni kellene.

Igen, Trócsányi egy a pártkatonák végtelen sorában és lehet nyugodtan megsértődni, attól még semmi nem fog változni. De nincs gond, majd a propagandagépezetet elvtelenül toló pártkatonák megvédik, írnak ötezer cikket arról, hogy az ellenzéki média hazudik és tovább folyik a pártkatonák dübörgő menetelése. Akár Trócsányi sértett nyüszítésével aláfestve is. Ilyen ország lettünk. Nem hinném, hogy a pártkatonákat virággal és kedves dalocskákkal meg lehetne győzni arról, hogy micsoda kártékony görények. De nem baj. Máskor is voltak pártkatonák, akik bármit végrehajtottak, akik feljelentették a szomszédot, de még a tulajdon családtagjaikat is. Aztán amikor bukott a rezsim, pontosan ők voltak azok, akik egy perc alatt köpönyeget cseréltek és ők voltak azok, akik a leghangosabban követelték a tegnapi bálványuk fejét. Ugyanis a pártkatona soha nem boldog. Éppen olyan elnyomott féreg, mint akiket ő próbál elnyomni, megalázni, eltaposni. És a pártkatona tudja is, hogy ő egy féreg, egy olyan cseléd, akit a gazdája semmibe nem vesz. A pártkatona gyűlöli ezt az érzést és ha bukni látja a gazdáját, ő fog legelőször ellene fordulni. Ez így volt, mióta világ a világ és így lesz most is. Minél több most a pátkatona, annál nagyobb tömeg fog összeverődni akkor, amikor omlani kezd a homokvár. És nem megtámasztani mennek azt a várat. Gondoltam, szólok időben.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.