Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Leporolták, újra itt van nekünk Selmeczi nagysasszony

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.
A magyarok jövője csak akkor biztosított, ha Isten velünk van. Amikor ezt hallottam a királyi Orbán rádióban, azt hittem, aznap nem ér már több csapás. Ért. Valakik előkotorták a politikai lomtárból Selmeczi Gabriellát, és kirakták a fényre. Leporolták. Jó, hát ennyi jár neki, csakhogy meg is szólalt. Nem tudom eldönteni, hogy a szájába beépített folyton szóló fideszes mikrocédé hazudik, vagy személyisége elengedhetetlen velejárója a ködösítés. Azt mondta újságíróknak, hogy a „Fidesz számára a gyermekek az elsők”. Nem akarnék most belemenni a Selmeczi-féle kábításba, hiszen éppen a napokban írtam arról, hogy alig vannak országok, ahol több gyerek él szegénységben vagy társadalmi kirekesztettségben, mint nálunk. Aztán azzal hencegett, hogy kormánya mennyi-mennyi támogató döntést hozott már eddig is. Csak az a két és félmillió honfitársa nem tud róla, nem érzi, és minden bizonnyal Isten is külföldre utazott.
 
Akkor vált komolytalanná az egész nő, amikor kitért arra, hogy az ellenzék nem állt a családos emberek mellé, inkább a migrációt, illetve a brüsszeli migrációs politikát támogatják, a parlamentben is „mindig ezért szólaltak fel”. Még amnéziában is szenved a minden szinten gyűlölködő Fidesz szócsöve, pedig főnöke már reggel, délben, este migránsokat eszik. Ja, arra sem emlékezett, hogy tíz évig tartozott kétmillió forinttal az adóhatóságnak. Kitalált egy mesét helyette. Az átlagpolgár hiába mesél, úgy megbüntetik, mint a sicc.
 
Vagány nő a Gabriella. Szőke amazon, kívül-belül narancssárgára festve plusz lakkozva, hogy tartósabb legyen. Országgyűlési képviselőként úgy rak zsebre másfélmillió forintot, hogy nem jár bizottsági ülésekre. Budai Gyula matató-nyomozó, újra képviselő, ki is ütötte a törvényalkotási bizottságból. A népjóléti bizottság alelnökeként is nyolc ülésből mindössze három alkalommal sikerült jelen lennie.
 
Nincs mese, Selmeczi Gabriella harcedzett, egyenes jellem, gazdag. És még nő is. Fejlődőképes is. Utánozhatatlan is. Be is kerül a történelemkönyvekbe, hiszen ő képes volt arra, hogy nyugdíjvédelmi kormánymegbízottként jókedvűen bejelentse, hogy ellopta az állam a magánnyugdíj-pénztári tagok pénzét, 3000 ezer milliárd forintot. Hamar a seggére vertek, mert az úgy eltűnt, mint Zsolt vadász a reggeli ködben. Ilyenre a pártúr szolgálatában álló pártszolga nagyon alkalmas.
 
Emlékeznek a Lockheed-botrányra (képviselőtársaival azért lobbiztak két amerikai szenátornál, hogy az Egyesült Államok új budapesti nagykövete Steven M. Jones, a Lockheed Martin fegyvergyár egyik pénzügyi vezetője legyen)? Akkor arra hivatkozott, nem nézte meg, hogy a parlament folyosóján körözött aláírásgyűjtés során mit írt alá. Jaj, szent borjú, akkor egy én vagyok Magyarország legbutább, leghülyébb nője feliratú cetlit is bármikor aláfirkantana? Alá.
 
Azt sem értettem, hogy a sok erkölcscsősz minek csámcsogott a szaros kis kifli ügyön. Hát ott ette meg a politikus, ahol nem fizette ki. Megkívánta. Ködös maradt az ügy. Kicsit portalanították megint Selmeczit, adtak hozzá használati utasítást: gondolkodnia nem szükséges, bármilyen baromságokat beszél, úgyis csak a drága népe röhög rajta, így aztán Orbánék újra és újra bevetik: jisoráz, készül az újabb fideszes kovász.
 
Azért sajnálom is Selmeczi Gabriellát. Ő is a miénk, és ajándék lónak, ne nézd a fogát. Rossz idők járnak rá, mert hiába fele Abádszalók az övé erdőstül, földestül és törökbálinti, budaörsi birtoka is van, azért kiderült, hogy ramatyul mennek a dolgai. A takarékbetétje üres és már autója sincs. Nem az ujjamból szoptam, a gondosan kitöltött vagyonnyilatkozatában egyik sem szerepel. Fideszes urak, hölgyek, hajrá! Ne csak ott pucolják ki a nagyságos asszonyt, ahol a papok táncolnak. Végezzenek rendes munkát, szükségük lesz még Selmeczi Gabriellára. A Fidesz számára a fideszesek az elsők. Isten segedelmével.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.