Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Őrültek háza

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.
Ha egy helyen egyszerre sok bolond van,‭ ‬akkor az az őrültek háza,‭ ‬szokta mondani apám százötven kilós barátja,‭ ‬a Lapaj.‭ ‬Meg azt is szokta mondani,‭ ‬hogyha ötven évig egyetlen hülye ember sem születik,‭ ‬akkor is lesz‭ ‬tengernyi – ezt mindig szívesen idézem. ‬Körülbelül a hatvanas években szórta aranyköpéseit a Lapaj.‭ ‬Megpróbálom‭ ‬a mára lefordítani az elmúlt napok történéseivel‭ – ‬ennyi elég, hogy lássuk, hogyan állunk utánpótlás dolgában.
 
Itt van nekünk ez a külügyi Orbán-futár,‭ ‬diplomáciai blamázs Szijjártó,‭ ‬aki nagy kényszert érzett arra,‭ ‬hogy kinevezzen‭ ‬űrkutatásért felelős miniszteri biztost.‭ ‬Ferencz Orsolya Ildikó‭ ‬2010‭ ‬óta fideszes képviselőnőt‭ – ‬kit mást‭ ‬-‭‬,‭ ‬az MTA tudományos főmunkatársát.‭ ‬Ő most aztán megalkotja a magyar űrkutatási stratégiát.‭ ‬Nem tudok másra gondolni,‭ ‬mint arra,‭ ‬hogy kell ez nekünk,‭ ‬mégis csak jobb lesz majd a Holdra utazni,‭ ‬mint valamelyik roggyant kórházban nyögni.‭ ‬Nem kell tovább kaparnia a falat egyetlen magyarnak sem:‭ ‬megvan végre,‭ ‬amire vágytak.‭ ‬Zűrös hazánkban új stratégia készül,‭ ‬ha már eltaktikázták az oktatásügyet,‭ ‬az egészségügyet,‭ ‬a szociális,‭ ‬bérnövekedési tennivalókat.‭ Jó stratégia egy van:‭ ‬Orbánék gazdagodásának mindent felülmúló technikája.
 
Kormány ákádémikusok.‭ ‬Orbán szereti a tudós embereket‭! ‬Lesz magyar űr módi,‭ ‬Szijjártó is megnyugodhat,‭ ‬talán még megéri,‭ ‬hogy a sok rohadt migráns az éteri magasságokba veszi az irányt,‭ ‬arrafelé nincs szögesdrótos kerítés.‭ ‬A Kásler is ákádémikus,‭ ‬dolgozik az ősmagyarok eredetén,‭ ‬szórja szép igéit arról,‭ ‬hogy a tízparancsolat megoldja minden földi magyar gondját.‭ ‬Mindezekhez mi a bárcás közünk van‭? ‬Megmondom,‭ ‬a biztos asszony és a miniszter is nem az ákádémián okos,‭ ‬hanem pártos emberekként a mi pénzünkből hódolnak passzióiknak.‭ ‬Közben emberek halnak meg az ősmagyar kórházakban és diákok egyenbutulnak az iskolákban.‭ ‬Kérem szépen,‭ ‬itt a Föld egyik töpszli királyok uralta területén.
 
Hajaj,‭ ‬a Lapaj szelleme már közelít.‭ ‬Van még cafrangos ember a kormányban,‭ ‬igen csak elemében volt az elmúlt napokban.‭ ‬Látták ugye a videót,‭ ‬amiben a Németh Szilárdot,‭ ‬a sokoldalú észkombájnt csak nagy nehezen lehetett lelőni a hallgatásig,‭ ‬belepofázott Szabó Tímea péemes képviselő asszony felszólalásába.‭ ‬Jaj,‭ ‬közben ideért,‭ ‬és a fülembe súgott a Lapaj szelleme,‭ ‬de olyan átkozottul csúnyát mondott a Némethre,‭ ‬hogy én azt nem merem leírni.‭ ‬Egyetlen szellemi mondatot bátortalanul mégis csak idéznék:‭ ‬ez a faszi gyagya.‭ ‬Mindjárt összerakom a kockát.‭ ‬Csak még megemlíteném,‭ ‬mivel dicsekedett a Szilárd úr,‭ ‬aki a birkózó szövetség elnöke meg a honvédelem és ‬a birkaevés mestere.‭ ‬Még rezsimágus,‭ ‬a Fidesz főszakácsa valamint bevándorló specialista is.‭ ‬A birkózó világbajnokság alkalmával latin nyelvű misét szervezett ott,‭ ‬ahol latin nyelvű misét szoktak celebrálni.‭ ‬Maradj csöndben, szellem‭! ‬Meghívták a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökét,‭ ‬a német Thomas Bachot,‭ ‬ott voltak az echte latinos műveltségű magyar és külföldi sportolók.‭ És Semjén? Ő nem tud latinul? ‬Most akkor összerakom a Lapaj-féle bolondkockát:‭ ‬az első sorban a vendég Bach úr mellett ült a szellem szerinti gyagya,‭ ‬mellette ült a csaló,‭ ‬megbukott férfi.‭ ‬Kitalálták,‭ ‬ugye‭? ‬A nemzet szégyen Palija.‭ ‬Ilyenek a magyaros vendéglátók. Világbajnoki mezőny.
 
Utánpótlás seregnyi az orbáni ákádémián.‭ ‬Ha egyszerre egy helyen gyűlik össze sok egoista,‭ ‬dilettáns,‭ ‬zakkant,‭ ‬bohóc,‭ ‬nagyzoló,‭ ‬gyűlölködő,‭ ‬buta,‭ ‬lekezelő,‭ ‬műveletlen,‭ ‬ostoba hatalom zabáló‭ ‬-‭ ‬arra a Lapaj azt mondaná,‭ ‬hogy akkor ez az őrültek háza.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.