Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hátha a kizárólag talp- és tányérnyalást igénylő állásukból majd boldogan nyugdíjba mehetnek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Bevallom férfiasan, röhögőgörcsöt kaptam – jó, lehet kissé hisztérikusat – attól a hírtől, hogy a doktorminiszterelnök úr nemzeti, jogászokkal és elvetélt jogászokkal sűrűn feltöltött kormánya fogja OKJ-s színvonalon oktatni Erdogan szultán Törökországát a jogállamiságot szavatoló igazságügyi reform tekintetében. Azt hittem, én marha, hogy ez már a szürreália és az abszurd ama utolérhetetlen csúcsa, hogy be kell zárni az internetet, és élvezni, hogy munkaszüneti napot tartunk.

Ámazonban mekkorát tévedtem, szentséges úristen (ha már folyamatosan a keresztény kultúrkörnél tartunk)!  Olyan sztorit tálalt tegnap a propaganda oknyomozó bulvármocsár-különítménye, hogy ha ezért nem jár minőségi újságírás díj, akkor soha semmiért. Miután néhány napja olyan jól leleplezték a parlamentben az Orbán pofátlan luxusrepülőzéseiről érdeklődő Szilágyi György jobbikos képviselőt (a gazember 2016-ban a riói olimpián járt, és VIP-jegyeket is kapott; pedig azt hittem, olimpiára csak Orbán Viktornak és kíséretének van joga járni), hogy valójában a kormány emeletes disznóságáról sikerült lerángatni a leplet, a hatalmas sikeren fölbuzdulva, újult erővel vetették bele magukat az agyat, intellektust, gerincet, erkölcsi tartást egyáltalán nem igénylő munkálkodásba. Hátha ezúttal bejön. Szerintem bejött.

A változatosság szemet-lelket gyönyörködtető elmélete alapján, most a Ripostra esett a választás, hogy elindítsa a parttalan szervilizmus és ostobaság néphülyítésre kiválóan alkalmas lavináját. A moslék aztán átcsorgott az Origón, megérkezett nyolcaskáékhoz, a TV2 sem maradt ki a buliból, és szerintem ez nem a vége. A lopott pénzből működő Magyar Idők egyelőre megelégszik annak bizonygatásával, hogy a Jobbik gazdálkodása soha nem volt rendben. Nem szívesen pakolom ide a rengeteg környezetet szennyező, szellemi kutakat mérgező oknyomozás végtermékét, de szívesen összefoglalom. Egyúttal minden médiával foglalkozó szakember figyelmébe ajánlom: leendő tankönyvekhez szolgáltat páratlan alapanyagot.

A célpont ezúttal (már nagyon hiányzott) az aktív politizálástól visszavonult, pártelnöki tisztségéről lemondott, jelen állás szerint vloggerként tevékenykedő Vona Gábor, aki át sem vette parlamenti mandátumát. Úgy tűnik, miként a nagy fehér főnök sem tud mit kezdeni azzal, hogy immár nem tudja a parlament falai között más férfiak szoknyájával és szemöldökcsipeszezéssel hazafiasan sértegetni ahelyett, hogy a kérdéseire érdemben válaszoljon (hétfőn azért mégis bevetette közismerten sármos, de legalább gyáva taplóságát, midőn Vajna Tímea macskájának luxusmagánreptetése kapcsán értetlenkedett, és macskaügyben Vonához irányította a kérdezőt, ahelyett, hogy érdemben válaszolt volna a felvetésre), a minden rezdülését szolgai módon követő, a lábai elé borulva csúszómászó propagandistákat is Vona Gábor izgatja leginkább. Mikor éppen nem a CEU, Soros, Gyurcsány, a liberálisok, a migránsok, Brüsszel, vagy a velük ellentétben valóban újságírói munkát végző honfitársaik.

A sztori a Riposttól a TV2-ig:

  • Halottak napján muszlim szent helyeket látogat Vona Gábor;
  • Mindenszentek napján muszlim szent helyeket látogat Vona Gábor;
  • Vona Gábor valamiért nincs tisztában a keresztény ünnepekkel;
  • Visszatérésre készül Vona?

Hát ne tudják meg, mekkora kurva nagy a baj. A Jobbik bukott pártelnöke – miközben az ellenség megtévesztése kedvéért – Facebook-oldalán kegyeletteljesen a Halottak napjáról elmélkedik, valójában éppen mecseteket látogat és iszlám politikusokkal találkozik a muszlim vallás egyik fontos központjában Isztambulban. Hogy honnan tudják ezt ők, az oknyomozó újságírás istenei? Hát onnan, hogy bár Vona cselesen szerette volna eltitkolni a nyilvánosság elől, hogy ezt a fontos keresztény ünnepet éppen muszlim barátai körében tölti, kissé fecsegős természetű felesége szokás szerint elszólta magát.

Ezt pedig a Ripost onnan tudja, hogy vannak neki jobbikos forrásai (itt szeretnék újra gratulálni ennek az orgánumnak, amiért Volner Jánost is példásan leleplezték annak idején a susnyásban a szeretőjével, aki nem a felesége, lám, azóta ő a fideszes propagandamédia legnagyobb sztárja), akik látták Vona Gábor feleségének Instagram-posztját, amelyben október 31-én Isztambulról készült fotót tett közzé.

Úgyhogy kész is a történet a politikai ámítás magasiskolájáról – ahogyan ezek a betanított entellektüelek fogalmaznak:

Jobbikos forrásaink biztosak abban, hogy Vona Gábor halottak napjára időzített isztambuli körútja azért volt ennyire sürgős, hogy ismételten bebiztosítsa éveken át gondosan építgetett muszlim kapcsolatait, azt a biztos hátteret amire a korábbi években is gyakran támaszkodhatott. (…) Forrásaink azt is megerősítették, hogy a Jobbik csak látszólag visszavonult, valójában a Nagy Visszatérésre készülő ex-elnöke hosszútávon döntőnek tartja ennek a  muszlim kapcsolatrendszernek a fenntartását és erősítését. Ezért használta ki a halottak napi hosszú hétvégét s utazott Isztambulba, hiszen ott ezek a napok természetesen  muszlim hétköznapok, s így alkalmasak a politikai tárgyalások lefolytatására. A tárgyalások szünetében, a halottak napi hosszú hétvégén Vona és felesége tehát az iszlám szent helyeket és Isztambul egyéb nevezetességeit látogatja. A politikai értelemben meglehetősen könnyelmű feleség ezekről is szép számmal posztol fotókat az Instagramon.

Drága véreim, ez csodálatos. Nehéz helyzetben vagyok, több okból is. Egyfelől nehéz eldöntenem, hogy a szarosszájú szolgák a kreténebbek, vagy a Jobbik belső ellenzéke, amelyik a fenti módon szivárogtat Orbán lakájainak. Másfelől beugrott nekem az alábbi kép:

MTI Fotó/Szecsődi Balázs

Ez a kép Ankarában készült a nyár derekán (a focivébé idején, két mérkőzés közötti szünetben), ahol Magyarország miniszterelnöke az Európai Unió tagállamai között szinte egyedüliként – Bulgária elnöke azért vele tartott és azóta is érthetetlen okoból az Orbán-dinasztia trónörököse is – gazsulált Reccep Tayyip Erdogan muszlim diktátor szultánná koronázási ceremóniáján beiktatásán. Én például biztos vagyok abban – médiakurvául szólva -, hogy azért ette oda a fene, hogy bebiztosítsa éveken át gondosan építgetett muszlim kapcsolatait, azt a biztos hátteret amire a korábbi években is gyakran támaszkodhatott. Meg azért is, mert hosszútávon döntőnek tartja ennek a muszlim kapcsolatrendszernek a fenntartását és erősítését. Ez nem probléma? Miért nem?

Ha a másik irányból nézzük, és komolyra fordítjuk: szeretném megkérdezni ezektől az intelligens lényektől, akiket azért zabáltatnak törvényesen lopott közpénzzel, hogy bármit és bárminek az ellenkezőjét leírjanak, mert hátha a talp- és tányérnyalásra berendezkedett állásukból majd boldogan nyugdíjba mehetnek, hogy mi a franc értelme van annak az idiotizmusnak, amit összelapátoltak?

Egy olyan országban, ahol egyelőre még nem a politikától visszavonult Vona Gábor muszlim haverjai döntik el a választásokat (bármelyiket!), ahol a populáció még nem teljesen rommá hülyített fele is betegesen retteg a muszlimoktól és a háta közepére sem kívánja az idegeneket, mi a franc értelme lenne annak, hogy Vona muszlim kapcsolatait vesse be, ha egyáltalán valaha vissza is akarna térni a politikába? Mi a szent szar értelme van ennek azon kívül, hogy soha nem lehet elég hülyének nézni az olvasót, a rajongót, a félszavakkal hergelhető fideszes közönséget?

Miközben Erdogan szultánnal sem az a baj, hogy muszlim, hanem hogy egy elvetemült, népirtó baromállat, tényleg soha nem állnak már le ezzel az ócska, magánéletekben turkálással? Ezután bárki, aki Törökországba látogat és muszlim szent helyeket is megtekint, mert az emberi civilizáció nem csak fehérbőrű és keresztény, és nem feltétlenül szükséges bután, tájékozatlanul, ostobán meghalni, ha egy mód van rá, akkor arról minden alkalommal kretén cikkeket írnak majd?

Miközben az ország elvetemült vezetője már csak ilyen Erdogan-féle alakok társaságában érzi jól magát, miközben az ország elvetemült közpénzmegélhetési vezetője a félhülye gázszerelője nevére íratja az országot és árokba rugdossa a legnyomorultabbakat, a parancsra bégető különítmény – amelyik mindig megsértődik, amikor közönséges propagandistáknak nevezik őket – legnagyobb szívfájdalma, hogy a közpénzekkel semmilyen kapcsolatot nem ápoló Vona Gábor hova megy mindenszentek napján.

Esküszöm, ez az ország sose lesz már normális hely. És nem elsősorban Orbán miatt, hanem ezek miatt a gerinc nélkül vegetáló, szolgalelkű senkik miatt, akik naponta mérgezik a közvélményt ehhez és hasonló gyalázatos oknyomozásokkal és leleplezésekkel.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.