Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Még több nemzeti konzultációt!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ismétlés a tudás anyja, jó ebédhez szól a hamis nóta, a mosoly mögött sok a sírás, a hülyék anyja meg mindig terhes. Ez a rengeteg sok Coelho-t idéző okosság erről jutott eszembe:

Napokon belül elindul a nemzeti konzultáció, amely a családok védelméről szól – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.

Dömötör Csaba kiemelte, a konzultációval kijelölhetik a jövőbeni családtámogatási intézkedések alapjait. „Egyúttal erős üzenetet küldhetünk: azt az üzenetet, hogy Európa megújulása elképzelhetetlen a családok megerősítése nélkül” – fogalmazott.

Az államtitkár kiemelte, ha erősek a családok, akkor a bevándorlást és a népességcserét támogató erőknek kisebb mozgásterük van.

„Szerintük a bevándorlás Európa jövője, szerintünk viszont a gyermeket nevelő erős családok” – hangoztatta Dömötör Csaba. (MTI)

Az irány jó, elvtársak, szerintem csak így tovább! Még több nemzeti konzultációt, ezeret. Hadd szaporodjon a magyar. Már a konzultáció gondolatától is megindul a szaporodás, a nemzethalál veszélye meg sarkon fordul és megfutamodik, mint Soros György a kékplakátok láttán. Pár milliárdot megint kiszórni a haveroknak elszórni tendenciózus, a válaszokat már eleve magukban foglaló kérdéseket tartalmazó nemzeti kamukonzultációra, felbecsülhetetlen. Úgy értem, felbecsülhetetlenül kreatív és igen jól bevált lopási stratégia. Már eddig is mindig nagyon bejött az összes ilyen konzultáció. Sorost is hogy megállították a migránsozó másik idióta konzultációval, amiről azóta sem tudjuk, hogy hányan küldték vissza. Akkorát üzentek a sorosista Brüsszelnek, hogy Holliknak még ma is azon sírt a szája, hogy

az USA felé menetelő migránsok a Soros-expresszel fel vannak fűtve.

Bármit is jelentsen ez, egy dolgot nem értek. Ha két nap alatt, senkivel nem konzultálva, fű alatt, sunnyogva képesek voltak kivégezni a lakáskasszák állami évi 72 ezer forintos támogatását (Rogán lakáslottós haverjai lájkolták is), és mintegy másfél millió érintett véleményét, akaratát leszarva vágtak alá nem kevés erős magyar családnak, akkor most mi a francért akarnak konzultálni?

Ha a magyar emberek, úgy értem, a megerősíteni kívánt magyar családok megkérdezése nélkül döntöttek arról, hogy fájdalomdíjként 10 millió forintos támogatást lengetnek be a kétgyermekes családok esetében is (amiről azonnal kiderült, hogy nem támogatás lesz az, hanem hitel, hogy csak az új építésű lakásokra vehető igénybe és ráadásul nem 5, hanem 27%-os áfával), akkor mivégre hülyítenek minket vasárnap fejében is?

Nincs több kérdésem, és ezeket is csak kínomban tettem fel. Hollik és Dömötör gyermeket nevelő erős családjait meg üdvözlöm innen a kreténnek nézett, árnyékos oldalról. Ahogy ezek a derék emberek megvédik a magyar családokat, úgy senki.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.