Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Remélem a Doki helyrepofozza a fluxuskondenzátort

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Oláh Kálmánné életvitelszerűen tartózkodott közterületen, és ezt a tevékenységet bünteti az emberbarát (az ember definícióját ma Magyarországon kéretik nem Révai nagy lexikonában keresni, hanem Orbán Viktor privát listáján) kormány végtelenül humánus törvénye (alighanem megvan a hajléktalanság problémájának „végső megoldása”).

Ahogy Lándzsarázó Vilmos írta: „Meg az apátok fasza!” Aztán persze lehet, hogy nem ő írta. Mindig keverem ezeket a focistákat.

Felhívom a jogalkotók és a jogalkalmazók szíves figyelmét, hogy a hajléktalanság nem tevékenység, hanem állapot! Ilyen szempontból ugyanolyan, mint a terhesség. Bár általában mindkettőt megelőzi valamilyen tevékenység (utóbbinál általában kellemesebb), ami az adott állapothoz vezet. Akkor nyilván a tényleges tevékenységet kell majd tiltani és szankcionálni, mint pl. a hitelfelvételt, a válást (szevasz, ennyike!), a munkahelyről való kirúgást (ebben az esetben a munkáltató végzi a tevékenységet, tehát őt kell büntetni [felkészül a magyar állam!]), a súlyos és tartós betegségeket (illetve ott is a tényleges tevékenységet végző kórokozókat), stb.

Sok sikert hozzá, de ez megint a visszamenőleges hatályú törvénykezés iskolapéldája lenne. A terhességre pillanatnyilag szükség van, amíg magyar anyák magyar gyerekeket (és rajtuk keresztül magyar unokákat, akik majd visszamenőlegesen igazolják a magyarságot) szülnek és nevelnek. De mi lesz, ha olyan sok nemző korú költözik külföldre, hogy nem lesz utánpótlás, vészesen fogy a nemzet, és be kell telepíteni migrá… , ööööö… külföldieket, akik ugye általában szaporábbak, mint a magyarok? Akkor betiltják a terhességet is? Vagy csak azt a terhességet engedélyezik, ahol legalább az egyik szülő bizonyítottan magyar?

Remélem a Doki helyrepofozza a fluxuskondenzátort, mert nagy szükség lesz rá! Ugyanis a magyarság bizonyításához szükség lesz az unoka identitására, mégpedig azonnal, mert bár ugyan jó lenne (pláne törvényi úton) visszamenőlegesen törölni terhességeket, de mindkettő csak akkor lehetséges, ha van működő fluxuskondenzátor. És akkor még a tér-idő kontinuumról nem is beszéltünk.

A másik (és egyben valószínűbb) megoldás az lehet, hogy tényleg azt tekintik magyarnak, aki Orbán Viktor listáján szerepel. Ennek alapján be lehetne vezetni a teherbeesés éjszakájának jogát, vagyis a külföldi férfiak nem ejthetnek teherbe magyar állampolgárságú nőket, csak Habonyok, Rogánok, Mészárosok, Németh Szilárdok, Kósa Lajosok, Balogh Zoltánok, Káslerek, stb. Akkor végre újra nagy nemzet leszünk tele tehetséges, dolgos kézzel.

bircanyeerow

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.