Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Tessék hát az én jó szándékomat díjazni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Teszt

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Azt minálunk a családba mindenki tudja –még én is, és azért ez már valami-, hogy kend előrelátó. Maholnap ismét létrejön a török-magyar országegyesítés és kend hurcolkodás nélkül megint itthon lesz. Egy a tábor, egy a zászló és annyi migránst engedünk be az országunkból az országunkba, amennyi indiai fejőgulyásra, pelenkás ázsiai, ukrán szét- és összeszerelő bérrabszolgára gyarmatosítóinknak szüksége van. Nem tudta kend? A multi vágóhidakon már nem bontják, hanem szétszerelik a jószágot, a java az uraké, a selejt az alattvalóké, mert illiberalizmus (magyarul nincs kegyelem) van, aminek egyetlen jól működő funkciója, hogy jogállami eszközökkel irtja a szegényeket keresztényi szeretetből kifolyólag, mert akkor nem szenvednek tovább a nyomorultak a migránsoktól való félelemtől.

Jó, tudom, én is hallottam, hogy ott valamivel több politikai fogoly van, mint amennyiről itt tudni lehet. A törökkel való összebútorozással átmenetileg náluk csökken a politikai foglyok százalékos aránya, nálunk viszont ugrásszerűen növekedik a hívőké. Ne fintorogjon kend. A gazdi jó néhány mohamedán focipajtással repked a nagyvilágban, kedvencei, üzletfelei a muszlimok.

Megfigyeltem. Kend nagyon tájékozott, művelt, felvilágosodott és satöbbi. A hit, no meg a világ dolgaiban kend spiccen van. De ezekben a magyar észjárásos dolgokban – bocsánat a szóért – kend pancser.

Én próbálnék néha kendnek villantani ilyen magyaros észjárást, de az én eszem sokszor megáll, és nem megy sehova, pedig a nagyi húzza, a tata tolja, anyu meg szómágiával bűvöl engemet. Apu az más. Szerinte addig jó nekem, amíg gyerek vagyok, és jó lenne, ha mindenki leszállna rólam, főleg az az imádsággal gyógyító kecskeszakállas eszement, meg a kukkeros nyalonc a honvédelemre való nevelésével.

Tessék hát az én jó szándékomat díjazni, ha nem is tetszik érteni, amit írok kendnek a magyarosságunkról.

Tehát. A magyar állam nulla toleranciát hirdet az antiszemitizmussal szemben, ebből következően a magyar kormány a magyarzsidó Soros Györgynek csak a magyar felét gyűlöli többmilliárd forintért úton, útfélen, itthon és Európában, a zsidó felét nem. Ez abból is látszik, hogy a Soros ellenes kampányt a Soros ösztöndíjasok találták ki és vezénylik született zsidó szakértő irányításával, csak a költség a magyaroké, akik ettől antiszemitákká lettek és egymás után állítják a szobrokat és rehabilitálják azokat a magyar fasisztákat, akik irtották a zsidókat. Kapisgálja?

Ha valami nem világos, akkor majd a Mariska néni tudományosan kifejti kendnek. Neki is a Soros alapozta meg a karrierjét, azért gyűlöli ennyire kitartóan. Ezt a „hála helyett gyűlölet” módit a magyaroktól vette át a Mariska néni, mert ő Izraelben volt Soros ösztöndíjas, ugyanis a diaszpórában élő zsidók nem gyűlölködnek, hanem összetartanak, amint azt kend a szomszédjainál naponta tapasztalja. Nálunk például a Mariska néni fia nem antiszemita, viszont kőgazdag és együttműködik, csak azt nem tudni, hogy mikor, kivel. Most már tisztább? Bonyolult mi?

Talán csak a tata lenne képes kibogozni, mert ő öreg és sok mielin anyagot termel az agya. Tényleg! Kendnek még többet, mert a tatánál is öregebb. Majd nézzen utána ennek az anyagnak a neten. Hátha tudnánk belőle egy kis pénzt csinálni. Bár a bölcsességet termő mielin és a magyaros kereszténydemokrácia között semmiféle összefüggést nem mutattak ki, ezért kicsi a valószínűsége, hogy ebből valaha is pénzt látunk mi ebben a pogány hun DNS –ből szárba szökkenő kereszténynemzeti bódulatban fogant Nemzet Elnyomó Rendszerben.

Apropó, a Peti bácsi már az előző diktatúrába megmondta: „ A pálinka olyan, mint bármelyik vallás. Mértékkel az uraknak lelkiismeret nyugtató, viszont a vallás olcsóbban hülyíti a népet”, úgyhogy a kendék mielinjével tényleg nem sokra megyünk. Ahogy közpénzen híznak, gazdagodnak a papok és erősödik a hittérítés, úgy soványodik a nép, szegényednek el a magyarok és emelkedik a pálinka ára.

A politikai foglyok dolgában más a helyzet. A kibontakozó türkhunnia türk felében a vallás nem tűri a pálinkát, ezért aki nem időben és elég intenzíven bódul, az bizony puccsista, és becsukják. Hunniában a választások előtt véletlenül (egysávos úton, rendőrautóban) szórványban meghal ez az, de a bűnösen borostás könyvmoly ügyvéden kívül a politikai ellenfelek már szabadlábon elpusztulnak a Soros ösztöndíjasok jól átgondolt szociális tisztogatásának köszönhetően.

Az a borostás ügyvéd se politikai fogoly valójában, csak sokat olvas, és az olvasás a középkor óta veszélyes. Azért kerül be az informatika rovására a mindennapi testnevelés és a lövészet a nemzeti alaptantervbe, mert az eljövendő analfabéta ágyútöltelékek az írásbeli parancsokat úgysem tudnák elolvasni.

Kíváncsi vagyok mire jutott kend a híres magyaros észjárás tudomány megismerésben. Teszt feladat gyanánt nagy tisztelettel megkérem kendet, hogy ráérő idejében próbálja már meg kiokumulálni, hogy mire számíthatunk most, hogy a törvény becsukta a lakáskasszát, tömlöcbe veti a hajléktalanokat és a Terror Házába ünnepeli az ’56- os keleti nyitást?

Bütyökfalva,2018-10-22.

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.