Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Utálom, hogy mindig igazam van….

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

….mondta a Jurassic Parkban Ian Malcolm (Jeff Goldblum), amikor a Tyrannosaurus kitrappolt a karámjából. Kezdem én is valahogy így érezni magam.

Van egy “csoport”, most nem nevezném meg őket, anélkül is rájuk lehet ismerni. Ellenzékként próbálnak viselkedni, nagy hangon visítják, hogy az alaptákolmány érvénytelen, és ezt elég csak kimondani, (még a rubincipőt sem kell háromszor összeütni), és hipp-hopp, itt a Kánaán. Azt hagyjuk, hogy ez mekkora nettó baromság, mert attól még, hogy kimondunk valamit, nem hajlítódik vissza a széthajtogatott valóság. És persze minden normális ember tudja, hogy érvénytelen az alaptákolmány, azonban mivel Magyarország nevezetű pszeudo-állam mégis működik vele, így aztán a gyakorlatban érvényesÜL, ha érvényes, ha nem. Erről ennyit, ugorjunk.

Ugyanez a csoportosulás nagyban űz sportot abból, hogy támad és hitelteleníteni próbál minden más ellenzéki (valódi, nem parlamenti) kezdeményezést. Mostanában például éppen a Kossuth tériek elnevezésű csapatot, és annak vezetőjét próbálják összesározni, mivelhogy ez a csoport egy hónapig már demonstrálta, hogy akár 30-40 ember is képes fájdalmas tüskét képezni a rezsim körme alatt, ugyanez a taktika nagyobb létszámmal tehát elég sanszosan kikezdheti a rezsimet. Azért ez már érdekes. A karaktergyilkolászás eme mélysége ugyanis eléggé kincstári eszköz pártunk és kúrmányunk berkeiben, ami azért gyanúra ad okot, már ha amúgy nem lenne elég világos, kinek a sátrából hugyoznak kifelé, és kinek a sátrába befelé a fent emlegetett “csoport” tagjai.

Tudni kell még, hogy e “csoport”, amely ugyebár nem nyugszik bele, hogy vannak hatékonynak tűnő csírái az ellenállásnak, elég érdekes nézeteket vall. Tagjaik Facebook posztjait nézve az ember csak hüledezik. Ennyi alufóliasisakot csak futószalagon lehet gyártani. A posztokat és a kommenteket böngészve megtudhatjuk, hogy a világ – különösképpen Magyarország – a zsidó világösszeesküvés áldozata, a Föld lapos, és bolygók nem is léteznek, ezt is csak a karvalyorrúak hitetik el velünk, hogy elfelejtsük a Magyarság (így, nagybetűvel persze mindenhol) spirituális küldetését, satöbbi.

Idáig a történet, mondhatni sajna, szokványos. Vannak ilyen gyakorló elmebetegek, mostanában farsangjuk van világszerte. Különösen, mivel Orbán Viktor (és nem csak ő, nagyjából szinte az összes nacionalista-populista diktátorjelölt) hadat üzent a Felvilágosodásnak. Fáj nekik az állam és az egyház szétválasztása, sajog a születési előjogok eltörlése, marja a kín őket az emberi jogok miatt…szörnyű lehet. Ehhez pedig remekül passzolnak ezek a válogatottan idiotikus elméletek, hiszen amellett, hogy szintén a Felvilágosodás ellenében hatnak, szövetségeseket lehet találni velük a zsigeri gyűlölettől mindig eufóriába eső tuskó tajparasztok körében.

Hanem ami miatt utálom, hogy mindig igazam van: nemrég még  – igaz, csak enyhe – sarkításnak tűnt az a képzelt párbeszéd, amit egy jövőbeli Nemzeti Optika szaküzletbe helyeztem. Aki nem olvasta, annak mondom: a lényeg az volt, hogy a hajléktalanok elkobzott szemüvegeit akár talán majd meg lehet vásárolni, de talán a – náci mintára – a bőrükből készült lámpaernyőket és szemüvegtokokat is. Hááát…egyre kevésbé tűnik sarkításnak! Hiszen ezek szerint van a Fideszen (ez alatt most nem a párttagságot értem, hanem a rajongótábort is mindenestül) belül egy réteg, ami bizony komolyan hitelt ad mindenféle zsidó világösszeesküvésnek, illuminátusoknak, szabadkőműves világveszejtőknek, lapos Földnek, a geocentrikus világkép szabályosan szexuális izgalomba hozza őket. Ha még jóféle turbómagyar pszeudo-spiritualitás is van az egész katyvaszban, az orgazmus is garantált. Mert persze a mocskos zsidók. A fent emlegetett “csoport” a bizonyíték erre.

A Mérce lehozta, hogy a magyaridők.hu (mint az egyik legelső nyíltan fideszes pártlap, ilyeténképpen lényegében a párt hivatalos álláspontját tükröző propagandaújság) leközölt egy írást, amelyben Ady Endrét – persze még némileg burkoltan – azzal vádolják, hogy támogatta a zsidókkal való keveredést. Konkrétan így fogalmazott a cikket jegyző Vastag Andrea: “a magyar nép megújulását egy másik, a Magyar Királyságba akkoriban bevándorolt népcsoporttal való összeolvadással, új népet létrehozva (!) vélte biztosítottnak látni”. No ha ettől – mindezektől – nem szólal meg a vészcsengő minden tisztességes ember fejében, akkor ott komoly a baj.

Ágoston László megfogalmazása szerint, ha embereket ADOTTSÁGAIK miatt büntetendővé tesznek, az nettó nácizmus. Igaz. És mint látjuk, nem ez az egyetlen ismérv, ami megvalósul. Vagyis a hajléktalanok üldözése csak az első lépés. A legkisebb ellenállás irányába végrehajtott teszt-csapás. Lássuk, benyeli-e az istenadta nép? Ha igen, akkor lehet folytatni. A kérdés csak a következő célcsoport. Bár már kezd körvonalazódni…

Orbán megmondta érthetően: a választási “győzelem” után jön az “elégtétel”. Jön a leszámolás. Kivételesen szavának áll. Előbb-utóbb mindenki sorra kerül. Ha másért nem, azért, mert ha kiesik az EU-tól lenyúlható pénz, pótolni kell máshonnan. Ha a keleti hitelek nem lesznek elegendőek, vagy vissza kell fizetni valamennyit, kell a pénz. A mostanában vágyott, példaként citált középkorban mit tett egy abszolút uralkodó, ha kongott a kincstár? (A zsoldosokat, talpnyalókat minden korban fizetni kell, másképp kitör a cafard.) Hát felségsértési pereket akasztott pár nem kedvenc birtokos nyakába, melynek büntetése fő- és jószágvesztés volt. Kincstár feltöltve, néhány nem kedvenc kipipálva, és nem is kellett megerőltetnie magát a koronás főnek. Tiszta haszon…

Tehát egyszer mindenki sorra kerül. A teszt már folyik. Ma a hajléktalanok. Tőlük nincs mit elvenni, de hát ez csak teszt…

Hadd idézzem ide Emil Gustav Friedrich Martin Niemöller német  teológus szavait:

Mikor a nácik elvitték a kommunistákat,

csendben maradtam,

hisz nem voltam kommunista.

 

Amikor a szakszervezeti tagokat vitték el,

csendben maradtam,

hisz nem voltam szakszervezeti tag.

 

Amikor a szocialistákat bezárták,

csendben maradtam,

hisz nem voltam szocialista.

 

Amikor a zsidókat bezárták,

csendben maradtam,

hisz nem voltam zsidó.

 

Amikorra engem vittek el,

nem maradt senki,

aki tiltakozhatott volna.

 

Hodie mihi, cras tibi. Ma nekem, holnap neked. Ha ma nem cselekszünk, holnap már kevesebben leszünk…holnapután még kevesebben…

És utálom, hogy mindig igazam van…

 

BáLa

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.