Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Valahol megnyílt a kommunista NER bolt, csak nekünk még nem mondták meg, hol

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Emberek! Mi vagyunk a hülyék. Vagyis én feltétlenül, mert azt gondoltam eddig, hogy a kormánynak nevezett képződmény tagjai korrupt gecik, lopnak mint a franc. Holott meg nem! Marhára nem erről van itt szó. Ezt Hollik Istvántól tudom, hogy áldja meg őt a jóisten mind a két kezével. Hollik lerántotta a leplet, levette a szememről a hályogot. Hollik egy valóságos Hályogkovács Zoltán. Azt mondta ő a szájával, hogy semmi szemétség nem történt, amikor Első (Szent) Orbán Viktor Garancsi luxusrepülőjével cipelteti az izmos testét meccsekre, ide-oda, akárhova. Hanem az van (figyelem!), hogy az a repülő akkor is felszállt volna és akkor is oda ment volna, ahová, ha Orbán nem ül rajta. Annyi történt mindössze, hogy Orbán Viktor arra kóricált éppen, meglátta hogy ott egy üres hely, putty(in), leült. Láb mellé tette a tescós szatyrot (benne két párizsis zsömlével és egy flakon Sissy márkájú libazöld üdítőitallal százhúszért), bekapcsolta az övet és oda utazott, ahová a repülő amúgy is ment.

Emberek! Ezek feltalálták a működő kommunizmust! Csak nekünk felejtettek el szólni. Nekem úgy dereng, az volt a koncepció ezzel a kommunizmusépítéssel, hogy amikor végre sikerül összerakni, akkor jön a jó világ. Nem fog kelleni pénz se, semmi se. Bemegy a polgár – vagy hát elvtárs – a boltba, rábök arra, amire szüksége van, a boltos becsomagolja, ő meg hazaviszi.

Valahol megnyílt a kommunista NER bolt, csak nekünk még nem mondták meg, hol. Oda besétált Garancsi, rámutatott egy repcsire, hazavitte. Meg besétál Mészáros Lölö, aztán hol egy luxusautóval, hol egy jachttal, hol egy focicsapattal, egy szigettel a hóna alatt távozik. Mikor mire van szüksége.

Szóval ezek tényleg értünk gürcöltek éjt nappallá téve, mi meg kételkedtünk benne. Vagyishát én. Pedig megcsinálták! Kitört a kommunizmus! Mindenki igényei szerint jut hozzá a közös javakból ahhoz, ami kell neki. Én holnaptól nem veszek jegyet semmiféle járműre, az hétszentség. Megy az a busz nélkülem is? Megy. Oda megy, ahová megy nélkülem is? Oda. Akkor annyi a dolgom hogy leülök és utazom. Ez érvényes vonatra, metróra, villamosra, repülőre is. Bemegyek az áruházba, hónom alá csapom a pufidzsekit, Dior cipedlit, toronyórát aranylánccal és kisétálok. Elkészültek volna ezek a cuccok nélkülem is? El hát. Ott lennének a boltban a polcon? Ott. Akkor meg? Naugye.

Az étteremben pukkadásig zabálom magam (nagybevásárlás után mindig megéhezik az ember) csülköspacallal, pincekaviárral és távozom. Ott lenne az az étterem nélkülem is? Ott hát. Főzne a séf? Perszehogy. Sima ügy. Hazafelé még beugrom az autószalonba és elhozok egy alsó-középkategóriás Ferrarit, amit szintén nem az én kedvemért gyártottak, hanem ottan van, tehát vihetem is.

Ha én ezt előbb tudom! Na de most se késő és így, hogy már értem magam körül az országot, semmi bajom vele. Ha kommunizmus, kommunizmus. Ki a francot érdekel hogy hívják, ha egyszer jó ez nekünk? Csak vaslogika kell hozzá, mint amilyen a Holliknak is van és máris élni tudunk a kínálkozó lehetőségekkel. Csak el kell engedni a hülye berögzött szokásainkat és kész. Csak lazán, mint Repülős Gizi! Ott van, nekem kell, viszem.

Szeretném kifejezni soha nem múló hálámat Hollik elvtárs felé, amiért felnyitotta a szememet! Orbán Viktornak pedig még a lába nyomát is csókdosni fogom élete végéig, amiért felépítette nekünk a világon elsőként a működő kommunizmus tejjel-mézzel folyó boldog kis szigetét. Azt üzenem a kitántorgott honfitársaimnak, hogy gyere haza, fiatal! Itt már téliszalámiból van a kerítés, három kerék, négy gyerek, öt let! Minden, ami csak kell és minden ingyen.

Hálatelt szívvel gondolok szeretett kormányunkra és gyorsan becsomagolok pár cuccot. Mindig is szerettem volna eljutni Új-Zélandra, de soha nem volt rá pénzem. Elugrom a reptérre, biztos lesz valamelyik járaton egy üres hely. Pápá.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.