Május 6,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Te csak kopogtass Isten országának ajtaján, talán valaki beenged

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 228,540 forint, még hiányzik 2,771,460 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Csizmadia László, a CÖF közpénzből magyarkodó elnöke csodálatos cikkel jelent meg a Magyar Időkben ma reggel. Úgy tűnik, a kormánynak és szolgáinak a mai napig fáj a Sargentini-jelentés, illetve az, hogy valós kétharmados többséggel elfogadták azt az Európa Parlamentben. Csizmadia László odáig megy, hogy hazaárulóknak tekinti mindazokat, akik ezt a jelentést elfogadták:

Vannak olyan emberek, akik saját akaratukból hazátlanná válnak. Ők azok, akik Brüsszelben magyar testvéreik és szülőföldjük ellen szavaztak. Joggal gondolhatjuk, hogy Isten országa kapuján mindaddig hiába kopogtatnak, míg bűnbocsánatot nem kérnek és nyernek. A hősök ruháját kívánták magukra ölteni, azt azonban nem rájuk szabták, hanem olyan igaz magyarokra, mint a Hunyadiak, Zrínyi, Rákóczi és Kossuth.

Vagyis azok a magyarok, akik a Sargentini-jelentés mellett tették le voksukat, mind hazaárulók. Bűnük nem bocsánatos, ugyanis egy teljes nemzetet árultak el azzal, hogy egy, a magyar kormányt –pontosabban a Fideszt – elítélő jelentést elfogadtak. Bűnbocsánatot csakis akkor nyerhetnek, ha azt kérik azoktól, akiket megbántottak. Hogy mégis kik ezek az emberek, azt nehéz lenne megfejteni, ugyanis számos felmérés szerint is többen fogadták volna el a Sargentini-jelentést, mint amennyien elutasították. Hogy is van ez akkor? Lássuk először a kormánymédia általi felmérést:

Forrás: HVG

Mészáros  Lőrinc lapjainak olvasói szerint tehát jól döntöttek azok, akik elfogadták a Sargentini-jelentést, az ugyanis egy valós veszélyekre utaló anyag. Az igenek aránya elég magas, 58% amely Fidesz nyelven bőven kétharmadot jelent, tehát a felmérésben résztvevők határozottan, hangosan és érthetően fejezték ki a véleményüket. Na de lássuk, hogy néz ki ugyanez a Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából készített reprezentatív közvéleménykutatásában:

Ezek szerint – ha jól értelmezem Csizmadia László szavait – a magyarok többsége hazaáruló lenne? Kitől kérjen bocsánatot az, aki igennel szavazott, talán a Fidesz hívőktől? Rajtuk kívül ugyanis nincs még egy olyan csoportosulás, amely ne szavazta volna meg többséggel a Sargentini-jelentést. A Fidesz pedig – bármennyire is szeretné – nem jelenti a teljes országot, csupán a szavazók egy csoportját. A Századvég persze hamarosan ki fog jönni a saját felmérésével, ahol a megkérdezettek legalább kétharmada fogja azt nyilatkozni, ők bizony soha nem szavazták volna meg a Sargentini-jelentést, ezzel teli is lesznek a Mészáros és Habony lapok, a hívek pedig majd el is hiszik. Na de térjünk vissza még egy kicsit Csizmadia László írásához, ugyanis volt még mondanivalója bőséggel.

Most, hogy támadják az európai emberek többségét, lelki erőnkkel, szellemünk erkölcsi tisztaságával álljunk ki önmagunkért, szálljunk szembe az illegálisan érkező zsidó–keresztény hitet és civilizációt eltiprókkal.

Ki a büdös úristen támadja az európaiak többségét kedves László? Lehet, hogy Orbán Viktor agyát támadja valami betegség már igen régóta, ugyanis a miniszterek elnöke az elmúlt években harcolt már szinte minden szervezet és ország ellen, ami csak létezik. Brüsszel, EU, ENSZ, USA és lehetne még sorolni naphosszat. Orbán Viktor és kormánya a világ szinte minden pontjáról támadásokat érzékel, amely támadásoktól ők természetesen megvédik a magyar nemzetet. Szijjártó Péter annak rendje és módja szerint toporzékolva bekéreti a soros nagykövetet, miközben lejárató kampányt indítanak azok ellen, akiktől ezeket a vélt támadásokat eredeztetik. Csizmadia László és társai szellemének erkölcsi tisztaságára pedig nem szeretnék kitérni, ugyanis ennek a mondatrésznek még csak értelme sincs, az erkölcsi tisztaság ugyanis azon dolgok egyike, amelynek a kormány és annak kiszolgálói a tökéletes ellentétét jelentik.

A no-go zónák átfestik az unió társadalmi térképét. A gyorsan kialakuló párhuzamos társadalmak rövidesen megkezdik élet-halál harcukat. A betelepítettek országainkat, gyárainkat, templomainkat belülről foglalják el, így rövidesen időszerűtlen lesz a határvédelem. A gazdasági bevándorlók a munkahelyeken „szakszervezeteket” alapítanak, többségbe kerülnek. Utcára vonulnak, megkezdődik a lázadás, templomaink földig rombolása.

Csizmadia László valami olyan kórban szenvedhet, mint maga a pártvezér, Orbán Viktor. Ő ugyanis szintén az apokalipszis eljövetelétől tart, amely apokalipszist az Európába érkező menekültek jelentik. Nem a nacionalista, saját népét megrabló és nyomorba döntő rendszerekkel van gondja, dehogy, hisz onnan kapja a fizetését. Az afrikai menekültek lassan beszivárognak Tereskére és Hugyagra, hogy az ottani templomokat belülről elfoglalják – hisz a muszlimok amúgy is napi rendszerességgel járnak misére a keresztény templomokba – és földig rombolják azokat. Az apokalipszis eljövetelében talán még igaza is lehet a CÖF vezérnek, azonban az okok máshol keresendőek.

Például az összeomló egészségügyi rendszerben, amely ezrek halálát jelenti évente. Az oktatás színvonalának iszonyatos leromlásában, amely gyermekeink és unokáink jövőjét fenyegeti. A működésképtelen szociális rendszerben, amely időseinket és betegeinket hagyja kínok között szenvedni. Abban a nyugdíjrendszerben, mely hamarosan fenntarthatatlanná fog válni, mivel akik befizetői lennének a rendszernek, kénytelenek voltak elhagyni az országot egy jobb élet reményében.

Magyarország legnagyobb problémáját nem az Afrikából érkező menekültek, hanem a saját kormánya jelenti. Az a kormány, amely számára bármi fontosabb, mint saját állampolgárai. Ha már a CÖF vezér olyan bátran dobálózik a hazaárulás kifejezéssel – még ha arra csak utalva is – elgondolkodhatna azon, hogy valóban az-e a hazaáruló, aki belátja azt, hogy gondok vannak Magyarország kormányával, vagy pedig az, aki fizetségért cserébe azt hazudik, amit csak kérnek tőle? A szolgalelkűség ugyanis nem a bátor hazafiak erénye, inkább a gyáva hazugok tulajdonsága. Márpedig a kormány kérdés nélküli, pénzért történő kiszolgálása ez utóbbi kategóriába tartozik. Ha valakiknek a végén bűnbocsánatra lesz szükségük, azok pont nem a már korábban említettek, hanem a népüket pár millió forintért eláruló, magukat hazafiaknak tituláló senkik lesznek.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.