Május 1,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A magánélet szentsége csak akkor védendő érték, ha a miniszterelnöki utánpótlás szaros pelenkájáról van szó?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,614,500 forint, még hiányzik 385,500 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Beszartam a röhögéstől, pedig sírni kellene. Idézek Vajna András TV2 nevű kanálisának Tények névre hallgató, szeptember 21-ei néphülyítő műsorából, amelyet Hadházy újabb áldozata néven futtat a lejáratógyár. Origóul ugyanaz: Hadházy Ákos most egy kisgyerekes családot terrorizált.

Ilyesféle ember nem fog ideköltözni – ezt mondta Hadházy Ákos egy kisgyermekes családapának, aki a szomszédjába akart költözni. A volt LMP-s politikus ismét megpróbált ellehetetleníteni egy családot. Zárat cserélt a közös bejárati kapun és kutyát is szerzett az udvarba, hogy senki ne mehessen be. Végül az önkormányzattól kért segítséget. Hadházy Ákos – bár erről az ügyről kérdeztük – azt, mondta: természetesen nem ölt meg senkit. (Tények)

Bár szívesen megnéztem volna Hadházy Ákos újabb áldozatát, sajnos ő nem vállalta az arcát és a hangját is eltorzították, de azért elég szépen elszavalta a kötelezőt. Szívesen megnéztem volna, ahogy a TV2 riporterei bevágtatnak az önkormányzathoz, hogy az ott dolgozók elmeséljék nekünk, nézőknek és kéményen csodálkozó kreténeknek a gaz ellenzéki politikus által ellehetetlenített család kálváriáját. Sajnos ez sem történt meg, de nem is kellett.

Azzal majdhogynem egy időben, amikor Hadházy Ákos hivatalosan is útjára indította az Európai Ügyészséghez való csatlakozást kikényszeríteni hivatott aláírásgyűjtést – minő véletlen – a TV2 szakmunkásai becsörtettek a kertjébe és onnan filmezték a házát és a családját. Értjük, nem? Azt állítja a Fidesz-tévé, hogy az áldozatait parlamenti választásokon átívelő üzemmódban szedő ex-LMP-s Hadházy azért cserélt zárat, hogy a szomszédjába költöző CSALÁDAPA ne tudjon bemenni. De mit adott a Jóisten? Ahol a CSALÁDAPA nem tudott behatolni, ott a párttévé stábja simán beosont. Gondolom, eltévedtek a NER bárányai, mint a TEK a háromutcás zsákfaluban. Még arra is dögök voltak figyelmet fordítani, hogy a 8 éves vizslájáról legalább ne hazudják azt, hogy most szerezte be. Mindegy, erről valamiért elfelejtettek beszámolni az objektív, független tájékoztatás zászlóshajói, ám Hadházy Ákos felesége megörökítette a csörtetést, úgyhogy most leszögezhetjük: az ellenzéki képviselőnek igaza volt (ITT olvasható egyébként mindaz, ami kimaradt a Tények kacagtató szeánszából), amikor szeptember 20-án Facebook oldalán úgy vélekedett,

… a mai nap a dezinformációs diktatúra tökéletes bemutatására is alkalmas: a „Tényekben” nyilván egy újabb rágalmazó „hír” fog megjelenni a családomról a kormány számára kínos téma helyett. 

És tényleg. Bárcsak így lenne ötösöm akár a hatos lottón is, amennyire kiszámíthatóan működik Orbán Viktor legnagyobb műve. A pártállam kezében mindenféle szakmai-etikai-erkölcsi alapvetéseket páros lábbal taposó, kilóra felvásárolt szolgamédia. Azóta kiderült, hogy Hadházyék feljelentik Vajna médiacézár pöcegödör-etikával működő kanálisát, de most nem ez a lényeg.

A lényeg az, hogy a Fidesz barbármédiája felső utasításra nagyvonalúan megfeledkezett arról (hiszen eddig sem volt semmi következménye annak, hogy hazudnak, mocskolnak, lejáratnak), hogy július 31-én jelent meg a Magyar Közlönyben az a fantasztikus kétharmados, fideszes kreáció (2018. évi LIII törvény a magánélet védelméről), amely kimondja:

A magánélethez való jog minden embert megillet, és azt a közügyek szabad vitatása során is tiszteletben kell tartani, erre figyelemmel a közéleti ügyek szabad megvitatása sem járhat a magán- és családi élet, valamint az otthon sérelmével.

Ebből gondolom, hogy amikor azt állítják ebben a tetves törvényben, hogy a közéleti szereplőt is megilleti a magánélet védelme és az otthon nyugalma, akkor az nem csak a fideszes elvtársakra vonatkozik, hanem mondjuk Hadházy Ákos családjára is. Vagy tévedek?

Továbbá kíváncsi lennék arra is, hogy amennyiben a fideszes elvtársak nyugodt hereveréjét szolgáló törvény szerint a magánélethez való jog lényege, hogy azt (…) az egyén akarata ellenére mások ne sérthessék meg, akkor ki hatalmazta fel a TV2 nevű kanális stábját arra, hogy Hadházy feleségét és gyerekeit kapun belül (lecserélt zár, harci kutya ide vagy oda), a saját tulajdonukat képező területen kamerázgassák?

Ha a Fidesz által – saját korrupt politikusai védelmében – hozott fideszes törvény szerint az állam jogi védelemben részesíti az otthon nyugalmát, akkor Hadházy Ákos családjára is érvényes, hogy

az otthon tiszteletben tartásához való jog sérelmét jelenti különösen mások otthonába való jogosulatlan behatolás, vagy egyéb sértő, zavaró, zaklató módon történő jogosulatlan beavatkozás?

Az egy dolog, hogy ordenáré módon hazudnak (nem baj, majd az EP-választás után 13 nappal helyreigazítják), de nincs két hónapja se, hogy az újságíróktól futva menekülő bűnbanda meghozta ezt az újságíró-távoltartási törvényt, ehhez képest máris kezüket-lábukat-nyakukat törik, hogy világossá tegyék: szarnak ők minden törvényre, ha nem velük történik valami égbekiáltó disznóság, ami miatt mártírkodni lehet.

Vicces is lehetne, ha már megint nem arról lenne szó, hogy a teljhatalom pajzsán rést ütő Hadházyra és a fideszes törvények által megvédett családjára (igen, meglehetősen sokan támogatják az Európai Ügyészséghez való csatlakozást kikényszeríteni hivatott aláírásgyűjtést, aminek a gondolatától is úgy menekülnek az elvtársak, mint ördög a szenteltvíztől) rászáll az állampárt lejáratógépezete. Miközben akkora a költségvetési hiány, hogy a önkormányzatoknak szétosztogatott választási alamizsna adja a másikat, a Fideszt szolgáló szervilis szakmunkások talán az egyetlen – nem csak ellenzékinek tűnő, de annak is látszó – képviselő után oknyomoznak. Az még hagyján, hogy őt, de a családját terrorizálják, miközben terrort kiáltanak. Mert a magánélet szentsége csak akkor védendő érték, ha Orbán Viktor Cinege utcai lelki nyugalmáról, vagy Orbán Ráhel nevű lánya saját lábáról és a gyereke szaros pelenkájáról van szó.

Mindenféle gátlás eltűnt belőlük. Április 8. előtt azért, mert tepertek a kétharmadért, most meg azért, mert behúzták a kétharmadot, amivel a háromharmad pofájába okádnak. Változatlanul meg sem próbálják az ellenfeleik mondanivalóját cáfolni, érdemben vitatni az álláspontjukat, küldik a végrehajtóikat. És igen, amellett, hogy a magyar társadalom még működő agytekervényekkel megáldott felének kötelező volna most egy emberként kiállni Hadházy mellett, aki a nemzetvezető sleppjével ellentétben nem lopta hülyére magát, megint a magát rongyosra lopó NER-t a vállain hordozó, lelkiismeret, gerinc és erkölcsi tartás nélkül közlekedő bűn- és cinkostársak hadára kell felhívnom a figyelmet.

Ezek nélkül a tévékettős nívódíjas morális szemétdombok nélkül nem működne ez az egész ilyen flottul. Nem lehetne következmények nélkül belegázolni emberek magánéletébe, és pláne nem lehetne üzemeltetni azt a párhuzamos valóságot, amiben állítólag mindenki nevet a Sargentini-jelentésen, mégis milliárdos gyűlöletkampány indul az agyak átmosásáért, ahol az állampárt soha nem vetemedne arra, hogy elhallgattassa azokat, akik nem értenek egyet velük, de ahol Hadházy Ákos és családja a korrupt kormánypárt hiénáinak szabad prédája lehet.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.