Április 29,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Egyenként vadásznak le mindenkit

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,566,300 forint, még hiányzik 433,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Egy nap is alig telt el azóta, hogy megjelent nálunk egy cikk Kálmán Olga és D. Tóth Kriszta mocskolásának jegyében szárba szökkent propagandista tempóról. Egy napja sincs, hogy a kedves olvasók önérzetesen odakommentelték, hogy a fasznak kell erről írni, úgy szar a cikk, ahogy van, a sánta kutyát nem érdekli a mocsármédia, Kálmán Olga és D. Tóth Kriszta pedig meg tudja magát védeni, rohadtul nem szorulnak rá arra, hogy mi itt irkálgassunk róluk. Ők nem védtelenek, mondja a kritikus olvasó, aki majd eldönti, miről írjon az, aki ír.

De. Védtelenek. Mindenki védtelen a nézők, az olvasók nélkül.

Megkezdődött a leszámolás. Nem, francot kezdődött meg. Folytatódik, lassan a végéhez is ér. A Hír TV, az Origo, a Népszabadság és még sorolhatnám. Mond ez valakinek valamit? És az, hogy alighanem az Indexnek is búcsút mondhatunk? Ezzel a nagyoknak vége van. Nincs tovább. Maradnak a kicsik, és bizony a Kálmán Olga ellen indított támadás már erről szól. A már meglévő, vagy az alakulóban lévő ellenzéki fórumok elhallgattatásáról. Lehetőleg még mielőtt egyáltalán felállhatnának.

Nagyon ritkán – szándékaink szerint soha nem – írunk öncélú cikket. Ha felhívjuk a figyelmet egy jelenségre még az elején, annak oka van. Igyekszünk megmutatni az első láncszemet, amihez a többi hamarosan kapcsolódik és amit végül hurokká formál a rezsim, amit csak rá kell húzni az áldozat nyakára és kirúgni alóla a széket. Ezt látjuk, ezt éljük meg napról napra, de a társadalom immunrendszere annyira meggyengült, hogy már észre sem vesszük, hogy rohadtul, piszkosul nagy baj van.

Nem, nem a hölgyekről van szó. Rólunk van szó, mindannyiunkról. Rólunk, akik tájékozódnánk, akik nem csupán a központilag adagolt moslékot akarjuk zabálni. A kormánytól, a hatalomtól független médiáról van szó. A sajtószabadságról van szó. A demokráciáról van szó. Azt irtja a kormánynak nevezett bűnbanda és ebben segít nekik a közpénzből zabáltatott pártfaliújságok hosszú sora. Ha úgy teszünk, mintha mindez nem lenne érdekes, ha kikérjük magunknak, hogy ugyan már, ki a faszt érdekel, mit irkálnak a névtelen szerzőcskék, akkor brutálisan nagyot tévedünk.

Érdekel, kell hogy érdekeljen mindenkit. Ugyanis ők minden rohadt alkalommal a rezsim szócsövei, Orbán Viktor akaratát szolgálják. Minden adott, hogy sikerrel járjanak. Pénz számolatlanul, teljes védettség, a jól kiépített hálózat, amelyben a részegységek egymást erősítik.

És nem, nem fogja tudni megvédeni magát sem Kálmán Olga, sem senki más ezektől a parazitáktól. Mi védhetjük meg, de nem védtünk meg annyi mindent és annyi mindenkit, hogy mára szinte alig maradt megvédeni való. Holnap, holnapután, amikor az Indexet beszántják, még annyi sem marad. Egyenként, darabonként tépik ki a szárnyainkat, a lábainkat, az érzéseinket, a gondolatainkat. Már nagyon régen nincs hová hátrálni és még mindig jönnek, nyomulnak, gyilkolnak. Mi pedig sápítozunk, hogy fúúúúj, nem szabad ilyen csúnyán beszélni, meg kit érdekel, mit irkál egy névtelen senki egy alig olvasott portálon és kit érdekel, mit mond egy másik senki egy alig nézett csatornán és kit érdekel, mit beszél a harmadik senki a rádióban, azt úgysem hallgatja senki.

Pedig de. Aki nem olvassa az egyik fostalicska kormánymocsadékot, az olvassa a másodikat, a negyediket, eljut hozzá a Mészáros megyei lapjában, a pofájába tolják a köztévé meggyalázott hulláján létrehozott trágyadombon, a fülébe makogják a fideszesített rádiók valamelyikén. Lehet, hogy külön-külön nem tűnik erősnek egyik sem, de együtt pókhálószerű burkot vonnak az egész ország köré. Aki kikéri magának, hogy őt ne fárassza senki ilyen hülyeségekkel, mert az ő érzékeny lelke nem rezonál erre, az nagyon téved ha azt hiszi, úgy majd megúszhatja. Nem fogja. Ő sem, mi sem. Senki. Összefogás nélkül nem. Egyenként vadásznak le mindenkit. Az utolsó kedves fanyalgó majd nyugodtan kapcsolja le a villanyt.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.