Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Balog Zoltán újra szolgálatban

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Lázár János után egy újabb nagyágyú mondott le a tegnapi napon, ízlelgessük a témát. Balog Zoltán a kormánypárti frakciók velencei tanácskozásán bejelentette, lemond parlamenti mandátumáról. Ezzel olyan űrt hagy maga után, amelyet igen nehéz lesz betölteni. Na de lássuk, mi is az oka a lelkész úr lemondásának:

Egyháza, a Magyarországi Református Egyház és a gyülekezete visszahívja szolgálatba, és ez az egyház törvényei szerint összeegyeztethetetlen képviselői munkájával.

Hozzátette ugyanakkor, a mandátumról lemondás nem jelenti azt, hogy elhagyná a közéletet, hiszen mind a Polgári Magyarországért Alapítvány élén, mind a miniszterelnök romaügyi biztosaként szeretne tovább dolgozni, szolgálni.

Balog Zoltán – pontosabban az egyház – szerint a papi hivatás, valamint a képviselői munka egymással összeegyeztethetetlen. Értem. Hogy ez azért van-e, mert nehéz azt prédikálni a templomban, hogy ne lopj, miközben az illető nagyban segíti a kormányt abban, hogy napi szinten lopjon el milliókat a magyar állampolgároktól, azt nem tudom. Viszont ha őszinte akarok lenni, nem hiszem, hogy ez az akadálya a dolognak. Balog Zoltán eddig is gond nélkül hazudott és asszisztált milliárdos mértékű csalásokhoz. A szeme sem rebbent.

Boldogan jópofizott a milliárdos csalással vádolt Farkas Flóriánnal. Ja, nem, Farkas Flóriánt nem sikerült megvádolni, csak a mindig ismeretlen tettest. De gond nélkül hazudott az egészségügy, valamint az oktatás helyzetéről is éveken keresztül és tett úgy, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Az Emberi Erőforrások Minisztereként pont annak ellenkezőjéről, vagyis embertelenségéről vált hírhedtté. Orbán Viktor parancsára gond nélkül nevezte hazugnak azokat, akik kritikával merték illetni a hatalom valamely döntését. Tökéletes báb volt, amit Kásler Miklós után talán visszasír a kormány.

Lássuk ennek a csodálatos lelkésznek a legszebb gondolatait az elmúlt évekből:

A magyar közösségek és a kormány sem döntötte el azt a kérdést, hogy a határon túli, magyarul beszélő cigányok tehertétel vagy erőforrás.

Mondta ezt Tusványoson az akkor már a miniszterelnök romaügyi biztosaként is funkcionáló Balog.

Lehet, hogy a betegeket időnként nyitott mellkassal kell átszállítani egy másik kórházba CT-vizsgálatra, de korábban a másikban sem volt CT. Most már legalább van.

Balog Zoltán mint az Emberi Erőforrások Minisztere hazudott. Nem először és nem is utoljára. CT készülék már korábban is volt a másik intézményben.

A holokauszt kapcsán, akár zsidó, akár cigány áldozatokról van is szó, mindig nagyon csúnya számháborúba keveredünk, mondta Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter a Kossuth Rádióban. Fontosnak tartotta kiemelni, hogy Magyarországról nem történt roma deportálás, a magyar cigányokat Ausztriából vitték el.

Egy kis történelem hamisítás Balog Zoltántól.

Köszönöm szépen, én is tisztelettel köszöntök mindenkit. Először azt hittem, hogy a mentőszolgálat dolgozói minden reggel itt reggeliznek, de most kiderült, hogy ez egyszeri alkalom. 

Balog Zoltán itt épp egy bisztró étteremben – ahol 5 ezer forint egy bécsi szelet – poénkodott az alulfizetett mentődolgozókkal.

Nagy szeretettel hívjuk meg arra a sajtónyilvános alkalomra, melyen Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere és más közéleti személyiségek vacsoráznak együtt rászoruló gyermekekkel a Budapest Hiltonban.

Itt megint csak előjött az EMMI vezetőjének szociális érzékenysége, mi lehetne ugyanis nagyszerűbb ajándék annál, mint hogy rászoruló gyermekeket egy puccos hotelbe rángassanak, ahol olyan ételeket ehetnek majd, amit valószínűleg soha többet még csak látni sem fognak hátralévő életükben?

Az agyelszívás az egy nagy nemzetközi üzlet, adott esetben akár maffiamódszerekkel is egyébként.

Ezek már-már Németh Szilárd-féle magasságok.

A gyógyításban a gyógyszernél, a gyógymódnál, meg a finanszírozásnál, mindennél fontosabb a bizalom valamint, hogy az irgalom és az emberi minőség sokszor képes kipótolni a pénzhiányt és a rendszer hiányosságait az egészségügyi és a szociális ellátórendszerben.

Biztosan ezért nincs elég pénz a hazai egészségügyben sem, hisz a haza lelkésze szerint az úgysem olyan fontos, bezzeg a bizalom. Ne felejtsük el, hogy Balog Zoltán az EMMI vezetőjeként, vagyis az egészségügyért is felelős miniszterként nyilatkozta ezt.

Az EMMI vezetőjeként a következőképpen írta le, mit is jelent számára a roma gyermekek szegregációja:

hátrányos helyzetű gyerekek esélyteremtő felzárkóztató oktatása

Ezek mind olyan idézetek voltak, amelyet egy lelkész mondott el a nagy nyilvánosság előtt. Ezzel szerinte nem volt semmi gond, ez összeegyeztethető volt azzal, hogy ő egyébként Isten szolgája. Nem volt gond a hazugsággal, lopáshoz való asszisztálással, kirekesztő beszéddel és emberek tucatjainak megalázásával. Balog Zoltánnal tehát ezentúl bárki összefuthat Isten házában, ugyanis ő magát újra késznek érzi arra, hogy kioktasson minket hitről és erkölcsről. Ehhez mi csak gratulálni tudunk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.