Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A kötelet Kövér László ingyen adja

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tisztelet hölgyeim és uraim! Figyelem, figyelem! Már javában tart a Nagy Magyar Nemzeti Kötélhúzó Verseny! Helyszín: Magyarország. Időpont: folyamatos. A verseny tétje: Európa, az Európai Unió. Bemutatom az ellenfeleket. A kötél egyik végén Orbán Viktor fő manipulátor, Szijjártó Péter túlmozgásos külügyérfiRogánAntal mindenholjó, Gulyás Gergely smúzoló, Mészáros Lőrinc vagyonőr, Németh Szilárd bohócmester, Kósa Lajos kupakos, Semjén Zsolt imádkozó sáska, Lázár János annyitisérő valamint a kormány, a Fidesz, a KDNP képviseletében pontosan annyian, mint az oroszok. A hatalom, a pénz, az idegengyűlölet, az ország vagyona velük van. Jelszavuk: Neked annyi, Brüsszel!

A kötél másik felén az uniópárti magyar emberek képviselői: civilek, pártok, mások… Többen vannak, mint az oroszok. A szabadság, a demokrácia, az európai szellem velük van. Jelszavuk: Maradunk, nem cseréljük ki az Európai Uniót Diktátoráciára.

Hölgyeim és uraim! Kihirdetem a szabályokat. A húzóknak kézzel kell markolniuk a kötelet, állva kell maradniuk, leülni nem lehet. A csalás kizárást von maga után. Aki a kötelet váratlanul, hirtelen, szándékosan elengedi, nem folytathatja a versenyt. A pofára esés elkerülése végett. A Nagy Magyar Nemzeti Kötélhúzó Versenyen  káromkodni tilos, szotyizni tilos és életveszélyes, az ellenfelet sértegetni, személyeskedni tilos, közpénzen kampányolni nem megengedett, nincs közbeszerzés egyenruhák gyártására, páncélmellényt senki nem viselhet, a kötelet húzni, nem rúgni kell, mert nem focilabda, szabad magyarul, oroszul, angolul, lengyelül, olaszul… beszélni, aki a kötelet árulja, ellopja, ideiglenesen el- és bezárható.

A versenyben részt vehetnek nők, férfiak. Ebben a játékban nem kell hősködni, agyat tenni, önzőzni, csalni, sumákolni, kérjük a korrupciónak még a gondolatát is mellőzzék. Ez magyar csapatjáték, az ország jövője dőlhet el. A csapatok már bemelegítettek: Brüsszelben, itthon minden településen, az izmok, az inak és agyak megfelelő terhelést kaptak. A versenyhez kondi, ész, józanság ajánlatos. A versenyt felügyeli: Polt Péter legfőbb ügyész, Áder János államfő; őket Majtényi László jogtudós és Kolláth György alkotmányjogász felügyeli. A jegyzőkönyvet Schmitt Pál vezeti. A kötelet Kövér László, a parlament elnöke ingyen adja a versenyhez. Lógni senki nem fog.

Még egy jó tanács: vigyázat, a hirtelen elszabaduló erők nagy veszélyt rejthetnek a magyar emberek életére. Legyetek eszeteknél.  Tisztelt hölgyeim és uraim! Jó szurkolást kívánok mindenkinek Winston Churchill gondolatával:

Reméljük, hogy eljön egy Európa, ahol minden ország polgárai ugyanúgy európainak vallják magukat, mint ahogy szülőföldjükhöz tartozónak, anélkül, hogy elvesztenék szülőhelyük iránt érzett szeretetüket és hűségüket. Reméljük, hogy bármerre járnak ezen a széles földön, amelynek nem szabunk határt az európai földrészen belül, igazán úgy érzik majd: „Itt otthon vagyok. Ennek az országnak is polgára vagyok.”

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.