Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mi a baj? Megszöktek az akolból?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem tudom eldönteni, hogy feneketlen ostobaság, vagy célzott hazugság esete forog fenn, esetleg a kettő szervilis keveréke. Az is lehet, hogy a Fidesz új csapásirányát láthatjuk kibontakozás közben. A migránsokat erővel betelepíteni akaró sorosista szervezetek mellett felbukkantak a magyarok kivándorlását támogató ellenséges egységek. Ők a kivándoroltatók. Az egyik pártújság szorgos hírgyárosa hosszú írást szentelt a témának. Ebből megtudhatjuk, hogy az Index internetes portál egyike az ilyen kivándoroltatóknak. Direkt azért írnak cikkeket a külföldön élő magyarokról, azért készítenek interjúkat velük, mert ezzel rá akarják venni az itthon élőket, hogy menjenek el. Bizony.

Talán ideje lesz az ilyen cikkere/portálokra/újságírókra is kitalálni valami remek kis különadót. Kivándoroltatási adó, vagy hasonló. Az fel sem merül az irományt jegyző káderben, hogy normál esetben az újságíró talál egy témát, utánajár, megírja. Igaz, honnan tudná ezt az, aki nem ilyen rendszerben munkálkodik? A pártlapokban fordítva zajlik az élet. Miután megtudják, aznap mi a fő csapásirány, keresnek mellé egy megfelelő alanyt és úgy farigcsálják a sztorit, hogy az alátámassza azt, amit alá kell támasztania. Erre a célra teljesen megfelel Iványi Gábor, Vona Gábor, Heller Ágnes, Gyurcsány Ferenc, vagy jelen esetben a külföldön élő magyarok és az ő történetüket megíró Index.

Nem szeretném összefideszezni most ezt a cikket, ezért csak egyetlen mondatot idézek a költői eszmefuttatásból, szerintem ez az egész mondandó esszenciája:

aki ennyire hülye, az tényleg húzzon vissza Londonba mosogatni, és zabáljon ott gyrost meg hamburgert.

Nem igazán értem, honnan indult el az a fideszes legenda, hogy kizárólag Londonba mennek a honfitársaink és ott sem csinálnak semmi mást, mint mosogatnak éjt nappallá téve, miközben tizenheten laknak egy másfél négyzetméteres lyukban és vélhetőleg naponta legalább háromszor megerőszakolja őket néhány migráns.

Egyébként elég nagy baj az nekünk, hogy a távlati célokkal rendelkező, nyelveket beszélő, törekvő honfitársaink sokasága hagyta már el az országot, a közpénzből jól éldegélők pedig maradtak és nem csupán maradtak, de szaporodnak is. Ők aztán saját érdekeiknek megfelelően ügyesen hergelik a tábor erre fogékony részét, aminek következtében Zsoltinéni Alsórütykösön jobban retteg a migránsoktól, mint a szúnyogoktól. Holott szúnyogot már látott.

A hergelendő és hergelhető populáció ez alatt a propagandaanyag alatt is feltört, mint a talajvíz. Van, aki csak simán fejberúgná azokat, akik el merik hagyni ezt az országot, mások követelik, hogy vonják meg a kint élőktől az állampolgárságot. Mert a hazaárulóknak ez a jussa. Az ilyen manipulatív megélhetési irkálmányoktól jut el oda az egyszerűagyú hívő, hogy leordítja a rákbeteg nő fejéről a kendőt, mert biztos migráns és felpofozza a pincért, ha angolul mer megszólalni a jelenlétében. Ez esetben a külföldön élő és dolgozó honfitársaink mocskolása kezdődött meg és ez is eredményre fog vezetni. Azok, akik gondolkodás nélkül lefetyelik az előemésztett moslékot, éppen úgy elkezdik gyűlölni a külföldön élő honfitársaikat, mint a belföldön élő, nem kormánypártiakat. Szép hosszú már a lista. Baloldaliak, liberálisok, ellenzékiek, értelmiségiek, filozófusok, művészek, újságírók, civil szervezetek tagjai és hosszan sorolhatnám. Hozzájuk lehet csapni a külföldre költözötteket és azokat, akik beszélnek róluk. Hiszen ők is hazaárulók, mert elárulták a kormányt, amikor úgy döntöttek, hogy normális fizetést és normális életet szeretnének önmaguknak és a családjuknak, esetleg beszámolnak erről az olvasóknak.

Nem tudom, mire hangol a lakájmédia. Egyszerűen csak elfogyott a gyűlölhető ellenség? Vagy előkészítik a talajt valami ütős kis sarcnak, amivel a más országban élők jövedelmét szeretnék megcsapolni? Fogy a pénz, de az étvágy nem csillapul? Vagy csak? Kilógnak a sorból? Megszöktek az akolból? Jó ez a londonbanmosogat-mese? Persze van, aki mosogat. Na és akkor mi van? Meg tud élni belőle. De rengeteg szakápoló, informatikus, szakács, pincér és még ezer más szakma képviselője ment el innen és a többség bizony nem mosogat. Ez egy ótvaros nagy hazugság, ahogy az is, hogy ők a szülőhazájukat nem szeretik. Azt nem szeretik (ha egyáltalán ez bármi szerepet játszott a távozásban), amivé ezt az országot teszik az olyan ostoba emberek, akik bárkire tüzelnek és akik boldogan megrugdosnának bárkit, akiről azt olvassák a pártújságban, hogy az rossz ember. Ők például ne menjenek Londonba mosogatni, mert valószínűleg arra sem lennének alkalmasak.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.