Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


Ezek ilyenek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.
A kormány drámai gyorsasággal hülyíti el a magyarokat miközben  a 21. században nyitott, szolidáris, a világot megértő, ahhoz alkalmazkodó társadalomra van szükség – nyilatkozta Inotai András közgazdászprofesszor a 168 óra ma megjelent számában. Hozzátette, nem ismer olyan magyar kormányt, beleértve az ötvenes évek első felében működőket sem, amelyekben ilyen mértékben dominált volna a bunkóság. (PestiSrácok)

A professzor szerint már nem csak szellemi népirtás folyik, hanem bizonyos értelemben fizikai népirtás is. Ezzel párhuzamosan tegyük ide azoknak a – mondjuk – nem kormánypárti szereplőknek a véleményét, akik szerint nem szabad diktatúrának nevezni a jelenlegi rendszert, mert akkor mit fogunk mondani, ha majd újra jön a fekete autó, ha emberek tűnnek el örökre, ha megnyílnak az átnevelőtáborok, ha bevezetik a statáriumot. Ne nevezzük továbbá ostobának a Fidesz bázisát sem, mert akkor ők csakazértis összetartanak, direkt a Fideszre fognak szavazni hogy megmutassák: okosak, mint a Nap.

Jó, ne nevezzünk senkit semminek.

Sajnos nem elég hatékony a fizikai népirtás te vadbarom—–MERT TE MÉG SAJNOS ÉLSZ !!!!!!!
Hagyd el az országunkat a gordonkával együtt—és a saját bőrödön fogod te hazaáruló megtapasztalni—pld Németországban hogyan ölik a muszlimok a zsidókat !!!!!!!!
RÁD FÉRNE TE MOCSOK BRIGANTI FEHÉRJEHALMAZ,HOGY A SAJÁT BŐRÖDÖN TAPASZTALD MEG A KÜLÖNBSÉGET !!!!!!

Igaza van minden finomlelkű megszólalóknak. Tényleg nem szabad diktatúrának nevezni azt, ami itt épül a szemünk előtt. Majd keresünk egy megfelelőbb szót, nehogy megbántsuk a kedves honfitársainkat. Például azt, akinek a hozzászólását három sorral feljebb idéztem, az Inotairól szóló cikk alól. Az a rossz hírem van, hogy nem egyedül ez a kommentelő ilyen. Tudom, ki olvas PestiSrácokat (Origót, 888-at, Magyar Időket és még többszáz fideszes portált és lapot), és egyébként is ő egy troll, ilyenből van pár tucat, őket a kormánypárt fizeti, ők irkálnak ezerötszáz helyen. Egyszerre.

Sajnálom, ha tőlem kell megtudnia annak, aki a fenti álomvilágban ringatja magát: nem, nem troll. Számtalan honfitársunk PONTOSAN ÍGY gondolkodik és érez. Reszketnek a dühtől és gyűlölettől. Ha lehetőség adódna rá (eljöhet még az az idő), gondolkodás nélkül védené fizikailag is Orbánt és bandáját. Ezek a szavak KIVÉTEL NÉLKÜL mind a kormánypropagandából származnak. Ezer úton-módon juttatta el a rezsim az erre fogékonyakhoz: politikusok nyilatkozatain, Orbán beszédein, köztévének csúfolt kanálisokon, közpénzből fizetett médián keresztül. Amit még Orbán sem mert kimondani, azt kimondták a Bayerek, a Kövér Lászlók, Nógrádik, ezernyi firkász és szakértőnek nevezett emberi selejt.

A szar fizetések, a megélhetési nehézségek mellett, sőt, azokat megelőzve ezért lett élhetetlen ez az ország. Ezért ment el innen a tehetséges, dolgozni akaró fiatalok jókora része, ezért tervezik változatlanul olyan sokan, hogy szedik a sátorfájukat. Kortól és nemtől függetlenül. Mert ez egy élhetetlen ország lett. Elszabadultak azok a sötét, ostoba, zsigeri indulatok, amelyek eddig is ott feszültek sok ember lelkének mélyén, de kiélte azzal, hogy agyonverte a szomszéd kiskutyáját ha a kertjébe tévedt, lelövöldözte a madarakat, gyűlölködött a buszon, feljelentette a fél utcát.

Az önbecsapás és a csodavárás helyett ideje lenne tudomásul venni, hogy ez a véres, egyre véresebb valóság. Ezek a zsigeri lények itt vannak, nem kevesen vannak. Az indulataikat éppen annak az embernek az akarata szabadította el, akinek az ország egységének és jólétének a megteremtése lenne a feladata. Annak az embernek az akarata, aki mindent megtehet, amit akar és meg is tesz mindent.

A parlament egy cirkusz. A kormány sötét bunkók és gyakorló elmebetegek gyűjtőhelye. A lopás, de már a rablás is kormányprogram. A korrupció természetes állapot. A civil szféra haldoklik, a társadalom normális része igyekszik kivonulni a politikából. Aki nem fut elég gyorsan, azt megtalálják ezek a sötét, gyűlölködő barmok. Most még csak kommentben, de bármikor eljöhet az az idő, amikor fizikailag, a valóságban is elszabadulnak ezek az indulatok. A történelemben nem egy példa van erre. Minden aljas bűnözőnek, aki hatalomra került, megvolt ez a bázisa. Ugyanaz, ami nálunk is a felszínre bugyogott.

Most még rendelkezésre áll az a szelep, amelyik le tudja vezetni a feszültséget. El lehet menni egy másik országba, ahol normális életet tud biztosítani az ember a családjának. De mindenki nem mehet el, mindenki nem tud, de nem is akar elmenni. Pedig az is megoldás lenne. Írországban megtörtént, meg is fizette az ország az árát, de tanult is belőle. Nálunk nem fog megtörténni, annak ellenére sem, hogy a helyzet napról napra romlik. Igazán akkor fog ez az erkölcsi rombolás, ez a feneketlenül ostoba, gyűlölködő fekália a felszínre törni, amikor valamiért széthullik ez a velejéig romlott, aljas rendszer.

Nem hiszem, hogy még van mód a társadalmi megbékélésre. Amikor ez az egész összeomlik (össze fog), az éppen olyan undorító és mocskos lesz, mint az egész működése, a kezdetektől fogva. Senki nem fogja megúszni, önbecsapás ebben reménykedni. Felesleges azzal áltatni magunkat és egymást, hogy az idézett kommentelő gondolatai nem általánosak a rendszert életben tartó támogatók körében. Nem, nem az. Ez nem a felszín. Ez a mély. Bele kell nézni és fel kell ismerni, mi bugyog ott. Ne csapjuk be önmagunkat és főleg ne csapjuk be egymást. Ne hazudjuk azt, hogy jó emberek ezek, csak félrevezették őket. Nem vezették, az ilyenek így akarnak élni, ez a lételemük. Ilyenek. Ez a valóság, ezzel kell szembenézni. És le kell győzni.

Máshol is vannak ilyenek, csak nálunk felborult a dolgok rendje. Semmi nem a helyén van. Ezen kell változtatni, mindent visszatenni oda, ahol lennie kell. A bűnözőket bíróság elé, majd börtönbe, a rothadt lelkű, penészes ideológiát vallókat a saját sötét, büdös kis világukba, ahol nem tudnak másnak ártani, legfeljebb önmaguknak. Ki kell mondani a valóságot, nem érdemes mentegetni, szép szavakba csomagolni a mocskot. A hazug az hazug, a tolvaj az tolvaj, a gyilkos az gyilkos. Ez pedig a valóság, amit látunk magunk körül. Akkor is az, ha nem akarjuk elhinni.