Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az állandó éberség megviseli a harácsolókat is

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,314,946 forint, még hiányzik 685,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Engem egyáltalán nem érdekel hol nyaralt Orbán Viktor. Őt sem érdekli, hogy én nem nyaraltam. Még az is lehet, hogy kialudta magát a szabadsága alatt. Keveset alszik a nagyfőnök, már régen elárulta róla a Hoppál. Ha ő tudja, viszi a szót, a nép se maradjon hígagyú. Ha nem alszik, nem alszik. Ha négy órát, négy órát. Nem kell sajnálni, nincs egyedül. Hoppál még azt tudja, hogy a miniszterelnök álmatlansága miatt úgy hajtja a kollégáit, mint a Nemzeti Vágtán a szegény lovakat a dicsőségre sóvárgó, szép reményű lovasok. Azért ennél vadabb dolgokra is képes Hoppál kormányfője.

Megkérdezte-e valaha valaki abból a magasságos nemzeti együttműködési kormányból: drága nép, magyar emberek, van-e különleges oka a nem alvásotoknak? Tudják-e a páholytagok, hogy miért nem bírják húzni a lóbőrt azok: akiknek még ágya sincs, akik a sublótba dugják a kifizetetlen csekkeket – jöjjön aminek jönnie kell; akik gyermekeikkel együtt éheznek; akik belezavarodnak a reménytelen gyógyulásba… Alszanak-e azok, akiknek a pénzét elkótyavetyéli a sok szélhámos, Orbán-támogatott politikai csókpajtás? Ki szunyókál jól ebben az országban?

Az állandó ébrenlét, éberség megviseli a harácsolókat is. Gondolják el, megtébolyodnának, ha naponta nem működne az ide teszem, kiveszem, beteszem, átírom, letagadom, átjátszom, kijátszom, ellopom magán művelet. Mindazokon gyakorolják, akik szeretnének Egyszer libasültet enni, / Jó ruhába járni, kelni,… Millió Attilája van az országnak. Az lehet, hogy Orbán „genetikailag nem igényel többet”, de hát genetikailag a magyar ember szokott rendesen aludni. Vigyázat ezzel a genetikával, mert Kanadáig söpör el. Csönd legyen.

Drukkolok Orbánnak. Csucsukáljon többet. Az országnak nem, de a magyar focinak szüksége van egy egészséges, erős Orbán Viktorra. Hosszú távon. Kell egy ügyes kezű pályagondozó szaki a felcsúti SzancsoPanza házi arénába. Utazási bérlet megspórolva.

Addig lesznek még rémálmaink.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.