Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


Váratlanul álljon be mindenki a Fidesz mögé! Micsoda meglepi lesz

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Így kell ezt. Elmagyarázni, hogy miért a demokrácia fokmérője a szabad pelenkaeldobás és miért kell hogy értékként védelmezzük a magánéletnek azt a szentségét, amit valaki egy nyilvános parkolóban valósít meg. Sőt, menjünk tovább és védjük foggal-körömmel ugyanennek az illetőnek azt a magánélethez fűződő jogát is, hogy a Kossuth-tér közepére szarik. Vagy a küszöbünkre, az asztalunkra, a szánkba. A demokrácia már csak ilyen, áldozatokkal jár. Nyeljünk.

Az meg csak természetes, hogy az ellenzéknek váratlant kell húznia. Például azt, hogy beáll migránsozni. Lesz ott nagy csodálkozás, erre nem tud mit lépni a Fidesz! Még jobb lenne ha az ellenzéki pártok csináltatnának egy csomó bilikék plakátot, rajta Soros György és Heller Ágnes lenne látható, alatta valami frappáns felirat. Mondjuk: Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a törvényeinket! Vagy: Nem veheted el a munkánkat! Vagy: Ők tették tönkre az országot! Ilyesmi. Ez is meglepné a Fideszt. Esetleg az ellenzékinek nevezett pártok önként húzhatnának még egy kerítést valahová és beszállhatnának a gyilkosmigránsos történetek gyártásába, miközben Nem vagyok gender! feliratú pólókat osztogatnak a párt vezetői. Szigorúan a fővárosban persze, mert a fene tudja mi van vidéken. Meg kit is érdekel.

Igaza is van az ifjú politikusnak és reménybeli történelemcsinálónak. Vona Gáborra kell figyelni, mert ő megmondta, hogy Orbán Viktor jobban ismeri a magyarokat, mint mi. Vagy ők. Vagy azok. Hát akkor nosza, meg kell ismerni a magyar néplelket az ellenzéknek és ahhoz kell igazodni! A győzelemért mindent! Tényleg, a francnak erőlködik itt pár hülye azzal, hogy elmagyarázzon, megértessen az emberekkel bizonyos dolgokat. Minek, ha egyszerűbb arra figyelni, mivel lehet hatni a legsötétebb ösztönökre és abba belekapaszkodni? Az hatásos és gyors, a gondolkodásra késztetés meg lassú és bizonytalan kimenetelű.

Elvégre gyereket is úgy nevel az ember, hogy lehajol hozzá és hülye hangon gügyög. Még akkor is, amikor a gyerek már 25 éves. Mert az olyan faszául bevált, miért kellene változtatni rajta, nem igaz? Az országlakókhoz is egyszerűbb gügyögni, mint elvárni tőlük, hogy megértsenek olyasmiket, amiket tegnap még nem értettek meg. Az strapás, hosszadalmas és uncsi. Szexi kell meg trendi és a harmadikat elfelejtettem, de nem baj. A lényeg a váratlanság. Váratlanul álljon be mindenki a Fidesz mögé! Micsoda meglepi lesz!

Nem, egyáltalán nem kell se moralizálni, se ósdi elvekhez ragaszkodni. Új időknek új szelei fújnak, pattanjunk lóra és keressük meg a leghangosabban hörgő sámánt, mert ő tudja, mit várnak el az istenek. Értsük meg és öleljük magunkhoz a zsigerikultúrát, mert az vezet eredményre. Sőt! Tegyünk rá egy lapáttal. Vagy kettővel. Köpjük le, aki mást akar, aki a huszonegyedik században élne, aki demokráciát szeretne, aki nem tartja elfogadhatónak a lopást, hazugságot, aki utálja a diktatúrát. Itt kérem nincs diktatúra, megmondta a vezér is. Itt demokrácia van, demokratikusan azt csinálja mindenki, amit az uralkodó mond.

Az ellenzéki pártok feladata a néplélek megértése és az ösztönök kiszolgálása, nem pedig az állandó fanyalgás. Milyen idejétmúlt dolog már arról vartyogni, hogy a korrupció lopás, más embert nem szép dolog azért gyűlölni, mert más a bőre színe és mennyire gáz arról irkálni, hogy nem normális dolog ha egy félanalfabéta disznószerelő hetek alatt milliárdos lesz! Na és akkor mi van? Mindenki tudja, hogy ezek lopnak és hazudnak. De ha egyszer ezt szeretik a magyarok! Akkor ehhez kell alkalmazkodni, az a modern ellenzéki politizálás sarokköve.

Új jelszó kell, mert már mindenki hány a váltsukleorbánviktort szlogentől és amúgy sem tudjuk leváltani, meg hát nem is akarjuk, mert akkor ki fog minket behúzni a Parlamentbe újabb négy évre? Találjunk ki mást! Hirdessünk új irányt, találjunk új szlogent! Például: Együtt basszuk szét az országot! Na? Ugye remek? Ezt érti a nép, zabálni fogják. Ez lesz a sikeres ellenzéki politika, én mondom!

Az a néhány hülye, akinek elvei vannak és erkölcsi elvárásai, majdcsak eltakarodik az országból, vagy kihal, mint a dinoszauruszok. Akkor lesz itt jó világ! Mindenki mindenkit szeretni fog, a pénzt szét lehet dobni igazságosan (90 százalék a felső tízezeré, a többiből ki lehet fizetni a közmunkásokat), évente rendezünk majd honfoglalóversenyt és sámánfesztivált, békemenetet és hagyományőrzést, árvalányhajas gémeskutak fognak állni az egyetemek sóval behintett helyén és a kiválasztott történetírók legyártják nekünk a dicső múltat.

Basszus, azt hittem, vicces vagyok. Most jöttem rá, hogy nem, ennek a nagy része már meg is valósult. De az igaz, hogy nem Orbánt kell leváltani. Nem csak őt. Az már régen kevés. Az összes gecit le kell váltani, hogy legyen hely egy – de inkább több – normális jobboldali és baloldali pártnak. Olyanoknak, akik nem akarnak lehajolni senkihez, hanem kezet nyújtanak, hogy fel tudjon végre állni az, akit a nagy gügyögésben elfelejtettek járni tanítani.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.