Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kínos lehet beszorulni a liftbe, pláne egy lóval

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Régi-új ellenség bukkant fel az Orbán-álmokat ringató propagandasajtó sötétbarna egén. Visszatértek a kommunisták, élükön Gyurcsány Ferenc és felesége lovagol az Altus hátán és el akarják tiporni Európa megmentőjét, jövendő urát és egyedüli erős bástyáját a migránsok elleni harcban. Van segítőjük is, felbőszült Macronok és Merkelek támadnak elszánt gonoszsággal (bár Merkel mindjárt megbukik, írta valamelyik pártújság. Pontosabban írja, olyan két éve folyamatosan), a spanyol kormány is ott liheg az ellenséges táborban. Természetesen Soros György vezeti a támadást minden alkalommal, folyamatosan, újra és újra, de főleg megállás nélkül.

A gondos Orbán-kormány már vizsgálatot volt kénytelen indítani Gyurcsány Ferenc cége ellen, mert az üzletileg korrekt, szabályosan működő cégekre épül kicsiny hazánk és ebből nem enged a szabályokat és korrektséget minden körülmények között szem előtt tartó kormány. Gyurcsányék képtelenek megérteni az idők szelét, ezért súlyos vizsgálatok elé néznek (a pártsajtó már megírta, tehát valószínűleg már tudják a vizsgálat végeredményét is), a törvény ökre lesújt.

A kommunisták minden fronton támadnak. Éberség! Két MSZP-s politikus (Gurmai Zita és Mesterházy Attila) kérdést merészelt intézni Trócsányi Lászlóhoz, aki állítólag az igazságügyi miniszter jelenleg. A kérdés azt feszegeti, hogy milyen szempontok alapján válogatják össze az újonnan felállítani kívánt közigazgatási bíróság bíráit.

Trócsányi László ingerküszöbét nem érte el a kérdés, egyébként sem egészséges, ha a sas legyek után kapkod. Ezért Völner Pál igazságügyi államtitkár röffentett oda a renitens faggatózóknak.

Hát ha van valami, ami jellemző Orbán Viktor hűséges udvartartásának kiválogatására, az biztosan a szakmai felkészültség, képzettség és rátermettség szentháromsága. Az már egyszer biztos! Igaz ez az iskolaigazgatóktól kezdve a teremfocistákon át a mangalicaszerelőkig. Arról meg ki tehet, hogy Európa új urának családtagjai olyan végtelenül tehetségesek, felkészültek és rátermettek, hogy az ingatlanforgalmazástól az idegenforgalmon át a közvilágításig és a divatiparig mindenhol megállják a helyüket? Senki. A tehetség az tehetség. Aki mást állít, az kommunista.

A haladó szellemű, huszonegyedik századi Magyarországon márpedig nincs helyük az ilyen őskövületeknek. Fel is veszi ellenük a harcot a tiszta múltú és tisztakezű fideszesek ifjú hadserege, soraikban Harrach Péterekkel, Kövér Lászlókkal, Pintér Sándorokkal, Hoffmann Rózsákkal és hozzájuk hasonló lobogó szemű reformkonzervatívkeresztényekkel.

Háború van, lássuk be! Orbán Viktornak küldetése van. Át kell vezetnie Magyarországot a jelenből a… múltba. Csak előbb a múltat át kell írni kicsit, hogy komfortosabb legyen. Ifjú titánok és titániák ültek nyeregbe, hogy teljesítsék a szent feladatot. 65 éves Schmidt Máriák és 68 éves Pilhál Györgyök viszik a kibontott zászlót, ifjú szemükben tűz ég, acélos izmaik megfeszülnek, amikor lesújtanak a rohadt vén kommunista kísértetekre. Mert azok nem nyugszanak (mármint a kommunisták), hanem csak azon jár az eszük, hol árthatnak. De a harcosok nem hagyják magukat és igenis megünneplik Horthy Miklós lovasszobrát. Mert Horthy egy hős volt mostantól kezdve mindig is, aki direkt megvédte a zsidó honfitársainkat Hitlertől. Aki ezt nem érti, az egy rohadt kommunista és pusztulnia kell!

Pilhál lovag az ő tisztalelkű, ám jogos felháborodástól hullámzó kebelére öleli Horthy emlékét, miközben a másik öklével lesújt az ellenségre. Ilyeneket irkál ő a harc hevében:

Szegény Láriferi beszorult a KISZ-székház liftjébe lefelé menet…

Ezer szerencse, hogy Kövér és Orbán (most nem sorolom fel a teljes fideszes különítményt) időben ki tudtak ugrani. Belegondolni is rossz, micsoda tumultus lett volna, ha ott ragadnak mind.

Végezetül még egy idézet az ünneplés lázában égő Pilháltól:

Horthy Miklóst még a győztesek sem tekintették háborús bűnösnek – csak a ránk ültetett új vezetők, Rákosiék, Kádárék, Gyurcsányék… Az ő hamis „történelemkönyveikből” szivárog még mindig ez a nemzetmegosztó gyűlölet.

Ebből akarnak még most is különórát tartani a makacs, itt feledkezett utódok. Már szaguk van…

Azt hiszem, megfejtettem fideszék problémájának gyökerét. Rajtuk ül egy csomó mindenki (ráadásul egy részük már régebben nem él), ezeknek meg eszükbe sem jut felállni. Ülnek tovább, tömegekkel a fejükön. Nem csoda, ha nyomottak.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.