Február 25,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kedves nővér, ágytál rendel, jöhet még itt a hatalom betrottyantása

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 952,849 forint, még hiányzik 2,047,151 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Azért valamiben mégis csak egyformák vagyunk. Van olyan hely, ahová a király, a császár, a pápa és még Orbán Viktor is gyalog jár. Néha mindegyikük meztelen. Az ő életükben is előfordulhat, hogy idegen nő vetkőzteti le őket. Orbánt is. Lehet, hogy éppen azok a nővérek, ápolók egyike, akiknek elegük van az egészségügy kómájából. Viktor bánt ez sem érdekli, egyelőre kórház nélkül nyomja magába és klikkjébe az infúziót.

A magyar miniszterelnök már mindenkit kinyírt, már szinte minden szakmát, hivatást padlóra küldött. Tömegeket manipulál, illetve hagy az árokparton szenvedni. Építgeti bűzölgő diktatúráját, emelkedik a fal, a támasztó téglákat a holdudvarából választja ki hozzá. A hatalmi torony egyszer majd úgyis ledől, addig Orbán kéjesen nézegeti magát a saját tükrében. Elégedett magával: istenem, jó vagyok, de ez a hülye nép nem akarja tudomásul venni.

Adunk neki mi tükröt, abban jól látható lesz egy hatalmától begőzölt, saját nagyságától elájuló önkényúr, aki isteni magasságokból pottyantja le az országot. Nem érdeklik az emberek: neki mindig van kenyér az asztalán; a családja pénzhabokban úszik; nem kell albérletért kuncsorognia; röpköd ahová akar, amennyiért akar; csókosai sem éheznek; védik a TEK-esek; vele együtt hízik a vagyona. Következmények nélkül hazudik, azt csinál amit akar. Más nem számít. Senki. Lesz ő még fekvőbeteg, igaz, nem a lehetetlenné vált egészségügyi intézmények egyikében.

Sajnos volt alkalmam hetekig egy nyugat-dunántúli város kórházába járni beteghez. Szinte személyes ismerősként beszélgethettem az ott dolgozó nővérekkel. A kórház szép helyen, viszonylag jó körülmények között működik. Ez a külcsín. Éppen épült egy új részlege, ám hozzá egyetlen osztályos orvos volt csak. Három hónap alatt tizenhét orvos menekült el abból a kórházból. A nővérek kizsigerelve, kimerülten dolgoznak. És akkor ez úri hely volt a számos lepukkant, pénz és szakember nélküli intézményhez képest. Ott tartunk, ha szerencséje van a kedves betegnek, túléli. Orbán Viktor biztosan. Egy ideig. Eljöhet az az idő és állapot, amikor a meztelen miniszterelnök alá dugják az ágytálat vagy kipucolják a gatyáját; vetkőztetik, megmosdatják, megetetik – ahogyan minden arra rászoruló beteget. Csak a körülményekben lesz különbség: minden vizsgálatra lesz pénz a szuperül felszerelt VIP-szobában. Neki. Ezért is galád a kormányfő, nem tisztel ő sem szakmát, sem embert, minek is, amikor előjoga a megkülönböztetett luxus.

Ennek az embernek, megfertőzve a haverokat is, a gyűlöletkeltés, a pökhendiség, a műfelháborodás, az ájtatoskodás, a sunyiság, a harácsolás az értékrendje. Ez a kór a mi korunkban, ezt kaptuk. Az emberek egyre elégedetlenebbek, naponta látják, hogyan tollasodik a szűk elit, hogyan mismásolják el a  korrupciót, hogyan vették el tőlük Magyarországot. Ez a meztelen igazság. Orbán a Fidesz intenzív osztályára jár infúzióra, hű tettestársai elkísérik. Nem és nem hagyják a becstelenül elorozott javakat. Csöpögtetni kell még a megkaparintott muníciót: a mutyit, a luxust, a dilettantizmust, a haveri, rokoni pénzduzzasztást, a lopást, csalást, gyűlöletet. Végtelenül nem lehet ezt csinálni, jön még itt a nagy beszarás. Kedves nővér, ágytál rendel.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!