Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A családokat kár hergelni a hatalom demográfiai brekkencseinek, attól nem lesz gyerek 

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Veszettül utálom, hogy már az ágyunkba is belemásznak ismeretlen fickók, a hatalom emberei. Mi a francot keresnek ott, mire kíváncsiak? Arra, hogy csinálunk-e gyereket, nekik, mert rossz a demográfiai statisztika az országban? Bár Harrach Péter szerint nagyon is reményt keltő, „mert  a gyermekvállalási kedvet jelentő teljes termékenységi arányszám 1,5-re emelkedett”. Jézus Mária, ilyen szépen, világosan csak egy kereszténydemokrata képviselő bír fogalmazni. A politikus hurráoptimizmusa mellett a valóság egészen más.

Júniusban például héttel több gyerek született Magyarországon, de a tavaszi három hónapban ezerrel kevesebb, mint tavaly a hasonló időszakban. Mennyire örülnének ezeknek a „teljesítményeknek” Kínában! Szülne a fene a demográfiának, kinek mi köze van ahhoz, hogy egy, három vagy ötnél is több baba érkezik egy családba? Magánügy, csak igyekeznek ezt is felturbózni. Tessék nekem mutatni olyan fiatal párt, aki a haza – Orbánék, Semjénék – dicsőségére szeretnének gyermeket nevelni.

Mars már ki az ágyunkból!  Hagyjanak már békén! Foglalkozzanak a közpénzes etye-petyéikkel. A spájzot úgyis kiürítették, pedig annak idején tele volt az, na nem oroszokkal, hanem finom kompótokkal, sonkákkal, borocskával, friss kaláccsal, szörpökkel. Most üres. A kenyér, egy kis krumpli, tej elfér a családi asztalon. Mit enne az a demográfiai pici gyerek? Vinne neki élelmiszer kosarat az igen tisztességtelen hatalom?  Amíg nem élhetnek milliók emberhez méltó életet: munkával, lakással, annyi pénzzel, hogy a nagyon vágyott újabb kis porontyukat gond nélkül felnevelhessék, addig menjenek a jó sunyiba, ne terpeszkedjenek el spájztól a padlásig! Ne lopják már ki a szemünket is, gyarapítsák ők az országot! Nem elég a bajunk, már mindent velünk fizettetnek ki, rohadt jól tartjuk őket, bugris, unintelligens seggnyalókat, és akkor hangzatos nemzeti szónoklatokkal piszkálnának bele a bugyikba, gatyákba.

A Semjénék különösen szeretnek ötletelni. Ennyi telik tőlük. Szingliadót akarnak? Megbüntetni a gyermektelen nőket? Jellemzően először büntetnének, másodszor is büntetnének, harmadszor vadságokat terjesztenek. Mert segíteni kellene a párkeresést (köszi), esküvőhöz, kismamaruhához, babaruhához adnának zsozsót a fiataloknak. Ennyi. Tájékoztatnám az urakat, hogy a baba fel szokott nőni, és elég hülyén nézne ki egy tízéves gyerek rózsaszín, macis kezeslábasban. A családoknak nem csak jelenük van – elég szar -, azt még megélik, de a jövőjük az olyan bizonytalan, mint kezdő tornász a gerendán. Babát várni boldogan lehet, nem teherként megélni – csak ehhez ma nálunk nincs kiszámítható gazdaság, nincsenek meg a leendő apa és anya személyes lehetőségei.  Ezek a szellemi impotensek ne rizsázzanak bele az életünkbe! Nem képzelik, hogy szaporodunk, mint a luki nyulak, hogy villoghassanak a statisztikájukkal? Ezt nem: se Istennek, se hazának. A családokat pedig kár hergelni a hatalom demográfiai brekkencseinek. Attól nem lesz gyerek.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.