Április 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A magyar gyerek gyarapítja és védi az illiberális társadalom értékeit és a gazdagok pénzét

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Rohamosan itt van szeptember. Szép őszi hónap. Azt nem tudom, hogy az iskolások mennyire örülnek, hogy vége a lazításnak, mennyire készültek az újabb megrázó változásokra, a nagy izgalmakra. A kormány harcra kész a gyerekek életének bearanyozására, készen áll arra, hogy elhintse virágzó országunk kis polgáraiban a magyarság, a hazaszeretet kicsi magvait.

Azt a betyárját, ezt az ükapám ükapja is így gondolta! Annyi dolguk van csupán a tanáraikkal együtt az iskolában, hogy tanítsák és megtanulják, amit Állam bácsi már jó előre kiagyalt. Sorvezetőnek álljon itt a magyar gyerekek törvénye. Orbán Viktor alkotása. Rajában erő, rend és fegyelem uralkodik. Rajvezető: maga Orbán. Naplófelelős: Németh Szilárd. Zászlós: Semjén Zsolt. ŐrsvezetőRogán Antal. NótafaPolt Péter. Pénztáros: Mészáros Lőrinc.

1. A magyar gyerek hű gyermeke Magyarországnak, a leendő királyságnak. Felelősséggel dolgozik érte, már tizenhat éves korában is.

2. A magyar gyerek erősíti a diktatúrák barátságát; védi az embereket a Soros-bérencektől.

3. A magyar gyerek szorgalmasan tanul, a Fidesz-világ és önmaga megismerésére törekszik –  származásra, iskolai végzettségre, lakóhelyre, nemre, bőrszínre, vallásra való tekintettel.

4. A magyar gyerek gyarapítja és védi az illiberális társadalom értékeit és a gazdagok pénzét.

5. A magyar gyerek ahol tud segít, és önként szolgálja a kormánypártiak családi, baráti, haveri közösségeit.

6. A magyar gyerek igazat mond és igazságosan cselekszik, ahogyan az a Semjén-féle kereszténydemokrata bibliában meg van írva.

7. A magyar gyerek szereti, tiszteli szüleit, nevelőit és az idősebbeket, mindennap elmond értük egy Miatyánkot.

8. A magyar gyerek igaz hű barát.

9. A magyar gyerek bátor és fegyelmezett, a dutyiban sem sír.

10. A magyar gyerek szereti és védi a természetet; örül az új paksi atomerőmű építésének; nem vágja ki a fákat; itthon nem szórja el a kakis pakkot.

11. A magyar gyerek edzi testét és óvja egészségét a felcsúti Ifjúsági Orbán Viktor Stadionban.

12. A magyar gyerek úgy él, hogy méltó legyen a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség + a Kereszténydemokrata Néppárt tagságára.

+ 1. A magyar gyerek szüleivel együtt köteles megtanulni a hajdani, Rákosi Mátyást éltető dalokat – a név aktualizásával.

Menj előre kisvasutunk, szép jövendő tájra!
Fürge mozdony törj előre, szállj akár a szél!
Felnövünk, mint száznyi erdő minden zsenge fája,
Jobb lesz, mint ma, mert az ember boldogabban él.

… Szép az élet, fény ragyog ránk,
virágos kert ez az ország,
Orbán Viktor kedves nevét
víg milliók visszhangozzák.

… Járj az élen példaképünk,
egész népünk tanítsd, neveld,
Győzelemnek harcos útján
millióknak szíve követ.

… Te vagy boldog békénk őre,
Harcos pártunk építője.
Vezess minket, Orbán Viktor,
győzelmünk útján előre!

Csak ne szólna nagyon hamisan az iskolanyitó csengő! Ki kell cserélni, kellene sok-sok jó szerelő!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.