Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha a tyúkszaros életében legalább egyszer tükörbe nézne

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hallották, olvasták? Nem? Pedig megírta a lopott pénzből működő Magyar Idők. Mármint újra megírta. Merthogy már tavaly is megírta, de most tényleg, becsszóra úgy lesz. Megint a jól értesülés esete forog fenn. A legfőbb ügyészségre (is) bekapcsolt pártközpontból telefonáltak, hogy helyzet van. Nehéz elhinni? Pedig tényleg igaz: Polt Elsikálóművész Péter dolgozik.

Mondjuk folyamatosan dolgozik ő (tudni lehet, csak sejteni nem), de most aztán nagyon. Már az április 8-át követő narancssárga megkönnyebülés hevében közölte, hogy dolgozni fog, és veszi elfele a gazdája által március 15-én belengetett elégtételt, most meg még a Magyar Idők is megírta, tehát.

Az lesz, hogy mivel már árkon és bokron is túl vannak, feloldják a Gyurcsány-kormány idején kibontakozott kémügy iratainak titkosítását, így kiderülhet, mit műveltek az orosz titkosszolgák a polgári elhárításnál. Persze a tavaly májusi megszellőztetést követően is megcselekedhették volna, de megvolt a kockázata annak, hogy beleszaladnak valami veretes nagy pofonba, ezért megvárták, ameddig összeáll az újabb kétharmad akolmelege.

Nyilván az egésznek semmi köze ahhoz, hogy Matolcsy Számfóbiás György három nappal ezelőtt találta meg a Gyurcsány család Altus Portfólió nevű cégét megbírságolás céljából. Csak hát Polt is, Matolcsy is most ért rá gyurcsányozni, van ilyen, az összeesküvés-elméleteket a dagadt ruhával együtt érdemes másra hagyni.

Akkor két kérdésem lenne:

  • Emlékeznek vajon a napos oldalon csápoló, kéményen csodálkozó hazafiak, hogy miről szólt a kémügy?
  • Tudják vajon a napos oldalon csápoló, kéményen csodálkozó hazafiak, hogy az úgynevezett kémügy vádlottjait tavaly jogerősen felmentették?

Szerintem nem emlékeznek, nem tudják, mert azt is nehezen rakják össze, hogy tegnapelőtt kit kellett legjobban gyűlölni a hazaszeretet nevében, ellenben a Gyurcsány-hívószóra menetrend szerint gyűlik az éji vad és a nemzeti ökölbeszorulás. Úgyhogy röviden iderakom az ügy lényegét, amely ügy keretében tavaly szeptemberben a Fővárosi Ítélőtábla jogerősen felmentette a főszereplőket a kémkedés és bűnpártolás vádja alól. Név szerint a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) egykori főigazgatóját, Galambos Lajost, utódját, Laborc Sándort, a Gyurcsány-kormány titokminiszterét, Szilvásy Györgyöt és P. Lászlót, a közreműködő cég vezetőjét .

A lényeg: Galambos Lajos 2007-ben állítólagos bolgár szakembereket hívott az NBH-ba, hogy hazugságvizsgálatnak vessen alá több, általa megbízhatatlannak tartott középvezetőt. A P. László vezette biztonsági cég közreműködésével hozott szakemberek valójában oroszok voltak, és sajtóhírek szerint a polgári elhárítás szerverére is rákapcsolódhattak, így akár államtitkokhoz is hozzájuthattak. Galambost állítólag figyelmeztették beosztottai, hogy a bolgárok valójában oroszok, ám a tábornok ezt figyelmen kívül hagyhatta. A Szilvásy György elleni vád alapja az volt, hogy amikor miniszterként értesült Galambos Lajos tettéről, elmulasztotta megtenni a feljelentést, Laborc Sándor ellen pedig azért emeltek vádat, mert nem intézkedett, amikor szembesült elődje tettével.

Én nem tudom, hogy elfogytak a handabandák, a migránsozás-sorosozás már nem muzsikál olyan kielégítően, mint eddig, esetleg a genderliberálbuziság üldözése nem okoz minőségi orgazmust az erkölcstelenség fertőjében, vagy mi a kurvaélet van, de jó látni, hogy az elmúlt nyolc évben a félrenézési-magát hülyének tettetési világversenyben feszt dobogós helyezést elérő Polt Péternek és sóhivatalának belefér az értékes idejébe az érdemi munkavégzés.

Nagyon helyes, kapirgálják elő a turulszarból az összes évtizedes ügyet, amiben szemkilövető Gyurcsányok és egyéb ellenzéki, vagy annak álcázott ellenségek érintettek. Egyetértek: Polt Péter, főállású Orbán talpnyaló vizsgáljon felül minden olyan ügyet, amiről a Fidesz nagyobb és még nagyobb dicsőségére újabb és újabb rétegnyi, népzsibbasztást szolgáló bőrt le lehet húzni. Mondják azt, hogy szerintük megkérdőjelezhetőek a magyar bíróság által tavaly hozott jogerős felmentő ítéletek. Igen, egyetértek, pont leszarom a főszereplőket, a párthovatartozásukat, és mindent. Csak mégsem értem.

Tíz éven keresztül miért volt titkosítva ez az ügy?

Kinek a politikai érdekeit szolgálta, hogy tíz évig titkosították az iratokat?

Ha nemzetbiztonsági okokból titkosították ezeket az iratokat,  mi változott most, hogy immár telibe lehet szarni a nemzetbiztonsági kockázatokat?

Ha most feloldják a titkosítást, az kinek a milyen típusú érdekeit szolgálja?

Ha Polt Péter minden olyan ügyben felülvizsgálatot kér, amelyben a Fidesz érdekeivel ellentétes jogerős döntés születik, akkor mikor ér majd rá esetleg a jelent, az állampárt bűnözőgyanús embereit és azok ordas korrupciós botrányait érintő ügyek felgöngyölítésére?

Annak fényében, hogy a kormány Polt Péter legfőbb elsikálóművészt fedezi egy nemzetközi korrupciós jelentés (GRECO-átvilágítás) titkosításával, most röhögni vagy sírni volna indokoltabb, látva ez NER-szagú szemfényvesztő erőlködést?

Mit lehet tudni az eljárási kegyelemben részesült, 30 évre titkosított Farkas Flórián nevű köztörvényes bűnözőről, aki ugyan közpénzmilliárdokat herdált el, de ahelyett, hogy érdemi eljárás alá helyezték volna, közpénzmilliárdokból mentették meg, azóta is mereszti a félanalfabéta fejét a parlamentben és semmilyen halvány jel sem utal arra, hogy ebben az országban a törvények rá is ugyanúgy vonatkoznak, mint másokra?

Mit lehet tudni – azonkívül, hogy semmit – az Orbán Viktor vejét érintő, az adófizetőket milliárdokkal megkárosító, az OLAF szerint konkrét bűncselekményekkel összefüggésbe hozható Elios-ügyről?

Elérte egy pillanatra is a túlmozgással aligha megvádolható Polt elvtárs ingerküszöbét a Kiss Szilárd nevű egyén által működtetett moszkvai vízumbiznisz-ügylet, amely arról ismerszik meg, hogy több ezer schengeni vízumot adtak ki orosz állampolgároknak, köztük olyanoknak is, akikről nem is tudtak semmit?

Miért nem verdeste a seggét a földhöz Polt Péter az V. kerületben, Rogán szemétdombján, a Rogán részvételével áron alul eladott ingatlanok ügyében?

Miért nem történt semmi az időközben megboldogult Pharaon professzor világszínvonalú bűnöző ügyében, aki  úgy kapott magyarországi vízumot, és úgy költözött Orbán szomszédságába és úgy üzletelt a pereputtyával, hogy közben az FBI és az Interpol is körözte?

És arról mit tudna elmesélni Polt Péter, ha a tyúkszaros életében legalább egyszer tükörbe nézne – apropó kémügy -, hogy egy izraeli, illegális módszerekkel is élő, egykori kémeket foglalkoztató privát biztonsági cég emberei próbálták meg kompromittáló helyzetbe hozni a kormány által ellenségnek tekintett civil szervezeteket úgy, hogy a kompromittáló anyagok a Magyar Idők nevű jól értesült mocsári pártújság véresszájú szekértolójánál landoltak?

Soroljam még? Nem sorolom. Azt hiszem, megint kurvára körbeértünk. Szerintem is vegyenek elégtételt már végre (ha lett volna elvehető elégtétel, nem tíz éves ügyeket kellene újra felmelegíteni, mert Gyurcsány mégiscsak az elsőszámú varázsszó, ha a híveket hergelni és hülyíteni kell). Addig úgy sem lesz vége, ameddig mindenkit ki nem irtanak. Csak azt nem tudom, hogy akkor mi lesz. Lehet, hogy már nem is érdekel.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.