Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Orbán a személyzeti főnök. Is

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Semmi új, de mégis. Van egy érdekes mondat az alábbi közleményben.

Nemrégiben az Országgyűlés döntést hozott arról, hogy a jövőben a miniszterelnök határozza meg a miniszteri illetményeket.

Rendben, eddig is tudtuk. Csak nem sejtettük.

Tájékoztatás a miniszteri illetményekről

  2010-ben a miniszteri fizetéseket a kormány befagyasztotta. Ennek megfelelően a miniszteri illetmények az elmúlt években annak ellenére is változatlanok maradtak, hogy az átlagbér időközben 65 százalékkal emelkedett. Nemrégiben az Országgyűlés döntést hozott arról, hogy a jövőben a miniszterelnök határozza meg a miniszteri illetményeket. Ez az összeg egységesen a parlamenti képviselői alapbér kétszereseként került meghatározásra, két kivétellel. A miniszterek közül ketten – Bártfai-Máger Andrea és Süli János – nem politikai, hanem vagyonkezelési feladatokat látnak el. Éppen ezért az illetményük szabályozása az irányításuk alá tartozó állami vállalatok vezető tisztségviselőinek szabályozásához kapcsolódik.

Kormányzati Tájékoztatási Központ

(MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.