Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Szerintem meg itt senki nem normális. Én sem

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Úgy gondoltam, nem írok erről, mert nem akkora ügy, amekkorára sikerült felfújnia a médiának. Bencsik Gábor, a Demokrata című dolog lapigazgatója azt írta a közösségi oldalán, hogy ő speciel nem ért egyet azzal, hogy Orbán Viktor és népieskedő zenekara be méltóztatik tiltani a genderszaknak nevezett képzést.

Alapvetően a világon semmi különlegesnek nem lenne szabad lennie abban, ha valaki nem ért egyet az aktuális kormány akármelyik baromságával. Ez lenne a természetes, itt kezdődik a szólás szabadsága.

Aztán szembe jött velem a Dózsa László Forradalmi Pártújságban egy igen undormányos írás ebben a tárgykörben, ezért úgy döntöttem, mégsem lépem át a témát. Különösebben nem szellemes a cikkentyű, sok mondanivalója sincs a szokásos óbégatáson kívül: a rohadék baloldali libsik mennyire idióták, azt ordítozzák, hogy itt nincs is szólásszabadság és tessék, van, Bencsik mást gondol, mint Orbán Viktor és még életben van! Amúgy pedig dögöljön meg minden balos rohadék és nagyon helyes, hogy betiltják a gendert. Bármi is legyen az konzervkeresztény értelmezésben.

Fideszes értelmezésben már tudom, mit jelent. A propagandista úrtól tudom, merthogy leírta. Egy sátánista szekta. Bizony. Azért kell betiltani. Amúgy pedig rohadjon meg minden liberálisgenderbuzibalos. Pont.

Először is szeretném megállapítani, hogy szar lehet így élni. Az az alternatív valóság, amit ezek a szerencsétlenek felépítettek maguknak, nem lehet egy leányálom. Ezt nem volt elég felépíteni, naponta újra kell falazni, mert ledől, mint Déva vára. Összehazudtak maguknak egy jó kis párhuzamos dimenziót, amiben kétféle ember létezik: fideszes és ellenség. Az ellenség természetesen egytől egyig baloldali (így lett Bokros Lajos is baloldali. Ezen mindannyiszor felröhögök, amikor eszembe jut), az összes baloldali liberális, az összes liberális Soros-bérenc, az összes Soros-bérenc hazaáruló és így körbe-körbe.

Ezzel szemben állnak a fideszesek, akik mind keresztények, van nekik értékrendjük a jobb oldalukon (bal oldaluk egyáltalán nincs, egydimenziósok), mangalicatepertővel eszik a matyómintás gémeskutat és védik Európát háromezerötszáz éve. Minimum. Ahogy az már a zsenikkel lenni szokott, sajnos őket sem érti meg a világ, el vannak nyomva, mint a cigarettacsikk. Igaz ugyan, hogy lényegében az egész kontinensen összesen hét darab liberális él – ebből kettő már meghalt -, de valahogy mégis ők tartják a markukban az emberiséget, ők írják a sikeres könyveket, ők rendezik a felkapott színdarabokat, ők komponálják a kedvelt zenéket és velük van dugig tömve minden kiadó, színház, koncertterem. És természetesen Brüsszelt is ők irányítják, Soros György parancsára.

De a tisztalelkű, elsöprő többségben lévő, szilárd erkölcsi lúdtalpakon álló, méltatlanul mellőzött zsenikkel gazdagon kirakott jobboldali fideszes hazafiak ragyogó szemekkel és ifjonti lendülettel vetik bele magukat a harcba. Azzal a hét darab liberálissal, amelyikből kettő már meghalt.

Lássuk be, baromi nehéz lehet összeegyeztetni a túlnyomó többséget és a népakaratot azzal a rögeszmével, hogy a liberalizmust és a baloldaliságot senki nem akarja, alig vannak ilyenek, mégis ők uralják a világot. Vagy ilyesmi. Értem én a költő kínját. Aki az ő kategóriájában képes egymás után tenni nagyjából összefüggő mondatokat, az értelmiségnek számít és mint ilyen, azt is tudja valahol a nyúltagya környékén, hogy valami rohadtul nem stimmel. Hiszen ha ők vannak többen, ők a jók, ők viszik előbbre a világot, ők teszik a jót az emberiséggel, ők a tehetségesek, okosak és szépek, akkor mi a túróért nekik kell harcolniuk a világmegváltásért? Akkor miért nem tudják egyszerűen elsöpörni azt a hét liberálist? Pláne, hogy kettő már meg is halt.

És itt értem körbe a kis mesémmel, egészen Bencsik mester ellenvéleményéig.

Normáliséknál az nem ügy és nem világszenzáció, ha valaki mást gondol, mint az uralkodó. Erről nem ír sem a kormánypropaganda, sem a független média. Ugyanis normáliséknál tisztában vannak azzal, hogy marhára nem érdekes, hogy ki milyen oldali, az sem érdekes, ha valaki egyáltalán nem óhajtja magát besorolni egyik táborba sem. Mert ez máshol nem kötelező, csak Magyarországon. Normáliséknál azt is tudják, hogy jó ember van és rossz, normális és idióta. A jó, normális ember szavára odafigyelnek, a hülyére meg nem. Oldalfüggetlenül.

Mindez nálunk pont fordítva működik, ezért a független média arról cikkezik, hogy Bencsik ellent mert mondani Orbánnak, a pártpropaganda meg arról cikkezik, hogy a független média arról cikkezik. Szerintem meg itt senki nem normális. Én sem.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.