Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


És röhög az egész osztály

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

– Tanár Úrnak jelentem, osztálylétszám harminchat, a szombati felcsúti meccsre nem akar senki menni.
– Köszönöm, üljetek le! Nem szeretitek a focit?
– De, nagyon szeretjük.
– Akkor ez jó kis kikapcsolódás lenne.
– Én kirándulni megyek apuékkal…, mi barackot szedünk a kertünkben…, elutazom a nagyihoz…, megígértem a barátoméknak, hogy bicózunk…, koncertre megyünk…, végre számítógépezni szeretnék…, olasz bajnoki lesz a tévében, azt nézem…, engem nem érdekel a felcsúti foci…, más sem hiányzik.
– Pedig találkozhattok a kedvenc focistátokkal is.
– Hú, aszta bitang! Skacok, jön a Ronaldó? Itt lesz a Modric, a Messi is? A Buffon? Hülye, az már nem játszik. Akkor a Dybala. Megyünk, tanár úr!
– Gyerekek, komolyságot kérek. A Puskás Akadémia játékosaival.
– Ja? Kik azok?
– Például a Kiss Tamással, a Drejan Trajkovskival vagy az Ullyse Diallóval…

… és röhög az egész osztály.

– Láthatjátok a gyönyörű Pancho Arénát.
– Ahol az Orbán Viktor lakik?
– Mellette lakik, igen.
– Á, láttuk már a tévében. Szép, de annyit nem ér…
– Ha a mi iskolánkból mennek a legtöbben a meccsekre, nyerhetünk számítógépet is.
– Tanár úr, eddig is megosztoztunk azon, ami van.
– Nem gondoltátok meg magatokat? Jó kis buli lesz, megyünk?
– Neeem, neeem megyünk! Már bocsánat, tanár úr.

A tanári szobában: Hálistennek, nem akar menni senki. És nálatok? Senki? Akkor ezt megúsztuk. Várjatok még, egyelőre nem kötelező, de minden lehet…

(450 ezer forintot osztanak szét az iskolák között, akik levideózzák, hogy a Felcsútnak szurkolnak. Informatikai eszközöket, sportfelszerelést lehet nyerni azoknak az iskoláknak, ahonnan a  legnagyobb létszámban vannak gyerekek a Puskás Akadémia meccsén.)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.