Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Aki most éhen hal a melegben, annak nem kell félnie attól, hogy megfagy majd a télen ebben a fene nagy nemzeti jólétben

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,314,946 forint, még hiányzik 685,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Böjt

Mikes Mirtill: E-mai Rodostóba

A tatus megmondta: a rigolya nem életkori sajátosság, van, aki például nagyon megdolgozik egy nyavalyás diliflepniért is. Szerencsére kend engem csak a mértékletességre próbál inteni. Félt, hogy a billentyűpüföléstől ínhüvelygyulladásom lesz, mert kend a szeretet mércéjével méri az embert akkor is, ha kicsi, meg lány, meg még néhány öntelt pupák „zsengés”-nek is tartja. Úgyhogy bocsika, nem tekintem egrecírnek ezentúl, ha megjegyzést tesz az e-mailjeimre.

Viszont velem ugyancsak a jóindulat íratja, hogy ne induljon haza kend, mert a magyar valóság behajlott a zsákutcába és kend nincs hozzászokva az alattvalóknak hatóságilag rendelt böjtöléshez, amit ezek a magukat kereszténynek hazudó latrok isteni rendelésnek tódítanak. Mert itt már a koszt és a kvártély is képviseleti úton történik. Kend meg elég soványkának tűnik, majd még baja esik.

Merthogy az itthoni magyarok nem akarnak, a bevásárolt magyarok pedig nem tudnak a hűbéruraknak eleget dolgozni, ezért azután drágul a koszt a szegénynek, de a módosabbak is kezdenek már fanyalogni, hogy nem lesz baracklekvár az idén.

Mintha ez lenne itt a legnagyobb baj! A tata szerint vigasztaló, aki most éhen hal a jó melegben, annak nem kell félnie attól, hogy megfagy majd a télen ebben a fene nagy nemzeti jólétben. Mert okvetlenül meg kell írnom kendnek, hogy a propaganda telítettséget okoz a fogyasztónak, de csak a terjesztője bukszája hízik tőle. Magyarul ez azt jelenti – és az ilyen dolgok/összefüggések felismerésében a nagyi igazán profi – a multik hulladékát etetik velünk, és ha két hónapig nem jönne a kamion, a fél falu éhen halna, a másik fele meg legyilkolná egymást egy darab száraz kenyérért. A tata szerint a lakosság legalább 10%-nak már most nagypénteki böjt minden nap.

Püff neki. Az meg statisztika és nem maszek sacc, hogy minden huszadik lakás a külföldiek tulajdonában van. A valódi profitot termelő cégek többsége úgyszintén. Nagyon kutakodott is a nyárikonyha konzultáció, hogy akkor mi a búbánat most az igazi nemzeti a nagy dumán kívül ebben az amatőr elme szakszerűen kivitelezett tákolmányában, amit a hazánknak kellene nevezni. Még a kereszthuzat se hozott semmi értelmes magyarázatot. Már éppen szétszéledt volna a stáb, mikor jött a hír: az óvodában/bölcsödében bevezetik a keresztény hazafiságra nevelést, mert a mostani gyerekek nem akarnak a földesurak ültetvényein málnát szedni ingyen. Hát milyen katona lesz az ilyen gyerekekből, ha megint gazdát cserél az uraság és meg kell védeni a kiváltságait!?

Bütyökfalva, 2018. augusztus 7.

Mirtill     

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.