Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Fideszes propagandisták, örvendjetek! Siker: nézd itt a Sorosos lotyó a hülye gyerekével

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A tetteknek vannak következményei. Akkor is, ha a tettek elkövetői gyáván tagadnak, ha hazudnak két pofára és akkor is, ha a hasonló mentalitású és gerincszilárdságú elvtársaik megpróbálnak összezárni. Most éppen az otthonápolás méltóbb megbecsüléséért tüntetők ellen hergelő, mocskolódó, uszító propagandistaasszonyt próbálja tisztára nyalni a többi propagandista.

A fideszes újságírás erkölcsi mércéje

Én is írtam az ügyről, nyilván mindenki más is, mert ez éppen az a történet, amin akár sokan is képesek vagyunk felháborodni. Ugyanis egy normális, vagy azt legalább közelítő erkölcsi értékkel bíró ember többnyire ugyanazokat az alapvető erkölcsi normákat követi, ehhez nem kell sem baloldalinak, sem liberálisnak, sem Soros-ügynöknek lenni. Elég egészen egyszerűen embernek lenni.

A propagandisták azonban olyanok, mint az őket eltartó megbízójuk. Működik náluk a záróizom rendesen, szellemileg is, erkölcsileg pláne. Máris olvashatjuk, hogy a hótiszta lelkületű újságíró-asszony nem az otthonápolás gyönyörű hagyományát támadta, nem a jó magyar emberek – ápolók és ápoltak – ellen beszélt, hanem a Soros-szervezetek elleni folytatott kérlelhetetlen és megalkuvást nem tűrő harc áldozata ő. Mármint Füssy Angéla. Mert a sok geci liberális nem tud olvasni, vagy hülye hozzá, hogy megértse, mit is írt az újságnak eme nagyszerű írója.

Először is tisztázzuk: aki egy pártnak nevezett érdekcsoportot szolgál, ezért kapja a fizetését és esetleg ezért működik a háttérben a családi biznisz, az nem újságíró. Az propagandista. Ez neki a foglalkozása. Nem kell azt szégyellni, de hazudozni is felesleges róla, bármennyire is szeretné újságírónak beállítani magát az ilyen. A Fidesz óta tudjuk, a politikai korrektség ideje lejárt, nevén kell nevezni a dolgokat. Tegyük azt. A propagandaoldalak nem újságok (bármit írnak a homlokukra), az ott alkalmazásban állók nem újságírók, bármilyen tehetségesek, vagy tehetségtelenek és bármilyen végzettséggel büszkélkednek.

Tehát egy ilyen propagandaoldalon egy propagandista megengedett magának egy ocsmány irományt, melyben szándékai szerint a kapott feladatot teljesítette ugyan – Sorost és a civil szervezeteket gyalázta – közben sikerült a sérült emberekbe és az őket ápolókba rúgni egyet. Pontosabban: még egyet. A sokadikat. És igen, a dolgoknak néha vannak következményei. Az egyik következmény, hogy sokan felháborodtunk és aki írni tud, le is írta, mit gondol Füssy selejtes gyártmányáról. A másik, sokkal, de sokkal súlyosabb következménnyel még nem szembesült a sértett delnő és az őt védelmező hős lovagok és keresztek hada. Pedig kell szembesülniük, lássák csak, mi a következménye a mocskos munkájuknak. Találkozzanak úton-útfélen a rombolásuk eredményével.

Ezt a posztot egy olyan édesanya írta, aki autizmussal élő gyermekeket nevel. Nagyon nehéz körülmények között. Írtunk már róla és a lehetetlen helyzetükről.

Ameddig egy édesanya nem tud ételt rakni az asztalra és még a szemüvege mögé sem rejtheti a könnyeit, mert az eltörött és nem telik másikra

Akkor az olvasók segítettek. Ki mivel tudott. Volt olyan látszerész, aki ingyen vállalta a vizsgálatot és a szemüveg költségeit is magára vállalta. Mások máshogyan segítettek. Mert az emberek általában, önmaguktól jók.

Kivéve, ha a Füssyhez hasonló megélhetésiek elkezdik mérgezni őket. Mert akkor elő lehet csalogatni az egyébként is gyenge jelleműekből a sötét tahót, a saját sikertelenségéért mindig másokat okoló tehetetlen gyűlölködőt, az embertelen barmot. A propagandisták felelőssége ez, itt lehet és kell is számon kérni. A parancsra tettem, ezért fizetnek és hasonló nyivákolások nem változtatnak azon, hogy részt vesznek a visszafordíthatatlan rombolásban, kútmérgezésben. Tetszik vagy sem, ez az ő bűnük és igen, bele kell tolni az arcukba.

Füssy és a hozzá hasonlók bűne, hogy az alábbi mondatok elhangzottak. Hogy elhangozhattak:

… átkiabálja a CBA elől az „utca népe” sörrel a kezében,az a fröcsögő, hogy nézd itt a Sorosos lotyó a hülye gyerekével,már megint,az a gyerek tuti nem százas,ugrál a buszoknak..Mert biztos,hogy Sorosos ezt !! ,olvastam a Pesti Srácokon…Ezek a hülyék kimentek a Parlament elé…

Úgyhogy javaslom a többi propagandistának: ne akarják megvédeni a védhetetlent és ne próbálják bemagyarázni senkinek, hogy csupa hazaszeretet és keresztényi könyörületesség vezette a bárkit-bármit mocskoló, bárki-bármi ellen uszító, gyűlöletkeltő propagandaszövegek megíróinak kezét. Fejezzük be a hazudozást! Ezek a mocsok irományok fizetésért, pozícióért, biztos megélhetésért születnek, a bérfirkászok soha nem gondolnak arra, hogy a  mocskolódásnak, uszításnak milyen súlyos következményei vannak. Vagy egyszerűen csak leszarják a következményeket. Mert ahhoz kevesek, hogy a saját elveik mellett kiálljanak (már akinek van olyan), kockáztatva ezzel a saját megélhetésüket, ahhoz viszont gyávák, hogy vállalják amit csinálnak. Az elvtársaik pedig sorra szülik a felháborodott írásokat, hogy a rohadék ballibsik támadják azt a drágajó íróasszonyt.

A valóság azonban nem a közpénzből fenntartott szerkesztőségekben, nem a megrendelésre írt propagandaanyagokban, nem a vinnyogva-nyálcsorgatva-melldöngetve hirdetett jobboldalikeresztényfajmagyar felsőbbrendű hazugságban van, hanem az utcán. Ott van és átordít az úton a gyereke kezét fogó édesanyának: hülye lotyó!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.