Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Orbán Viktor kórusával az a legnagyobb baj, hogy k*rva hamis

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.
Ha egészen véletlenül találkozom Németh Szilárddal, tényleg csak egészen véletlenül, akkor megkérdezem tőle, melyik a kedvenc dala valamint tud-e kottát olvasni, írni. Van-e netán kottája otthon vagy másokéból játszik. Ha tanítói szakon végzett, ha a kedves felesége ének-zene szakos tanár, akkor lehet otthon áriázni. Énekelni még nem hallottam az urat szerencsére bár lehet, jobban jártam volna.
Az biztos, a vonalrendszert ragyogóan ismeri. Orbán Viktor kottájából gyakorol. Az bizony kicsit viseltes lett az évek során, mert már annyian összenyálazták a hatalomért lihegők. A kottájáért kapkodók különféle utasításokat kapnak a játékmódról, a tempóról.  A nándorfehérvári csata emléknapján éppen megint Németh volt az ügyeletes, Hunyadi János-szobornál fújta a szólamot:
Európa akkoriban sem vette túl komolyan a fenyegetést, ezért a hódítók különösebb ellenállás nélkül tudtak előretörni. A magyarok viszont felismerték a veszélyt. „Európa elvész”, ha nem védi meg a saját határait és keresztény kultúráját. A magyarok hisznek kultúrájukban, ezeréves hagyományaikban, s készen állnak arra, hogy azokat újra és újra megvédjék.
Könyörgöm, 562 éve volt. Tisztelet a hősöknek! De attól mentesen meg az isten, hogy a minden magyarok professzora védje az európai keresztény kultúrát. Nem egy Hunyadi, na. Aztán meg kitől?  Elég hosszan tartó agyi zavarban szenved Németh. Naná, hogy Soros az oka meg a liberális-demokrata ellenzék. Azért kell itt fegyver meg védelem, mert az ellenzék nem átall a kormány ellen játszani. Megjegyzem, tehetné hatékonyabban is. Ez a katonai tótumfaktum mit hisz? A Tarka Pillangót Gyűjtők Társasága akarja az Orbán-rendszer bukását?
A korrupcióban fuldokló rezsim ellen.
A szabadság, a demokrácia intézményrendszerének szétbarmolása ellen.
A mélyszegénység ellen.
Az újabb és újabb adók ellen.
A tanulás, a tudás kutyába küldése ellen.
A közmunkások, a nyugdíjasok, a nők megalázása ellen.
A haveri kör látványos és gyors habzsolása ellen.
Orbán kórusvezető a saját gyönyörűségére énekel. Vegyeskarában sokkal több a férfi, mint a nő. A szopránt hangos, sokat ismételt vinnyogások adják. Szépen szóló tenorban hiány van. Basszus. Zeng a dicsőítő ének: Aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére… élvezettel ordít a kétharmad kórus: Selmeczi, Gulyás, Kocsis, Rétvári, Csányi, Szijjártó, Garancsi, Pintér, Mészáros, Polt, Rogán, Semjén, Andy bácsi… és még sokan mások. Németh Szilárd is ebből az orbáni kottából dolgozik, együtt a gáz-, olaj-, föld-, trafik-, kaszinóbárókkal; a politikai ágyasokkal; a Horthyt követő vitézekkel; a nagyságos, Dárius összes kincsét összelopó urakkal. A hajbókoló, seggnyaló senkikkel. Univerzális tehetség, bármelyik szólamban bevethető, erőt a birkafej evésből merít. Közízlést formáló díjat kapott ez az ember, és nem mellékesen, teleszülné a világot. Mert bármire képes Simisumi csókosaival együtt vijjognak a hülyére vett embereknek.
Orbán Viktornak már a kottája is csapnivaló. A kórusával pedig az a legnagyobb baj, hogy kurva hamis.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.