Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


Evolúció

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hazudtak reggel, éjjel meg este. Becsapta az országot. Hazug, hazug, hazug. Előrehozott választás. Hazudtak reggel, éjjel meg este. Nemzettestvérek. Édeserdély. Árulás. Hazudtak reggel, éjjel meg este. Mondjon le. Takarodjon. Válság. Munkanélküliség. Tandíj. Vizitdíj. Nemfizetünk! Utcára! Bokros csomag. Infláció. Korrupció. Népnyúzó. Áfa emelés. Libás Bajnai. Hazug Gyurcsány. Hazudtak reggel, éjjel meg este. Diktatúra. Kerítésbontás. Nép. Forradalom. Szemkilövető. Hozz magaddal még egy embert. Győztünk.

Hazudtak reggel, éjjel meg este. Elmúltnyolcév. Kipateroltuk az IMF-et. Nemleszünkgyarmat. Elmúltnyolcév. Felemelték az áfát! Azok. Mi is. Elvették a tizenharmadik havi nyugdíjat. Azok. Hazudtak reggel, éjjel meg este. Elmúltnyolcév. Potyautasok. Álrokkantak. Felülvizsgálat. Nincs segély. Aki nem dolgozik, ne is egyen. Közmunka. Keményen dolgozó kisember. Keményen dolgozó rokkant kisember. Elmúltnyolcév. Libajnai. Hazudtak reggel, éjjel meg este. Kommunisták. Elmúltnyolcév. Elmúltnyolcév. Elmúltnyolcév. Szemkilövető.

Nemleszünk gyarmat. Nem veheted el a munkánkat. Be kell tartanod a törvényeinket. Tisztelned kell a kultúránkat. Kék plakátok. Kék plakátok. Kék plakátok. Hazudtak reggel, éjjel meg este. Elmúltnyolcév. Csőd széléről hoztuk vissza az országot. Migránsok. Telehugyozzák. Teleszarják. Eldobálják a májkrémet. Buszok, osztrák határ. Konvojok. Merkel hívta. Migránsok. Elözönlik az országot. Oda visszük őket Merkelnek. Erőszakosak. Koszosak, büdösek. Drága mobiltelefon. Fiatal férfiak. Kultúránk. Vallásunk. Asszonyaink. Elmúltnyolcév. Libajnai. Hazudtak reggel, éjjel meg este. IMF. Koki, saller, győztünk. Kommunisták.

Harc. Harc az IMF-el. Győzelem. Harc a multik ellen. Győzelem. Harc a bankok ellen. Győzelem. Harc az infláció ellen. Győzelem. Harc a szolgáltatók ellen. Győzelem. Rezsicsökkentés. Keményen hálás kisember. Győztünk. Megvédtük. Elzavartuk. Megmentettük. Visszarántottuk a szakadék széléről. Visszafizettük. Felépítettük. Lebontottuk.

Illiberális demokrácia. Csak illiberális. Kerítés. Kerítés. Kerítés. Elmúltnyolcév. Polgári Magyarország. Nemzetegyesítés. Szavazati jog. Kerítés. Megvédjük. Migránsok. Romkocsmákban borongók. Filozófusok. Hellerágnesek. Belvárosi értelmiség. Undorító. Illiberális győzelem. Fülkeforradalmárok. Hősök. Kerítés. Visszavertük. Megvédtük. Megvédjük. Európát védjük. A világot védjük. Horthy jó ember volt.

Soros György. Meg kell állítani Brüsszelt. Ne szóljanak bele. Kerítés. Nem leszünk gyarmat! Békemenet. Megvédjük a nyugdíjakat. Rezsicsökkentés. Szemkilövető. Hazudtak reggel, éjjel meg este. Erzsébetutalvány. Felemelték az áfát. Ingyen ebéd. Gyurcsány. Nyugdíjprémium. Soros György. Rezsicsökkentés. Megvédjük Európát. Ide menekülnek a németek. A svédek. Az angolok. Biztonság. Kerítés. Soros György. Migránsok. Erzsébetutalvány.

Európa elesett. Veszélyes migránsok. Terroristák. Gyilkosok. Megerőszakolta. Kibelezte. Soros György elfoglalja Európát. A gyilkos muszlim terroristák elfoglalják Európát. Soros György hozza a gyilkos muszlim terroristákat. Európa elesett. A kerítés megvéd. Csak Orbán Viktor tud megvédeni. Százmillió gyilkos muszlim a határon. Európa elesett. A keresztény kultúra megvéd. Buzik. Migránssimogatók. Soros-katonák. Kötelező lesz buzinak lenni. Kötelező lesz átoperáltatni a kisfiúkat kislányokká, a kislányokat kisfiúkká. Gyilkos migránsok, de csak a kerítésen kívül. Itt biztonságos.

Liberálisok. Be akarják hozni a gyilkos muszlimokat. Százmillió gyilkos terroristát akarnak behozni. Liberális buzik. Feminista nácik. Vissza akarják hozni a komcsikat. Hazaárulók. Csak a Párt védhet meg. Kerítésen belül van az ellenség. Háború! Védekezés! Éberség! A kerítésnél ötszázmillió gyilkos migráns. A kerítésen belül hazaáruló liberális zsidó buzik. Be akarják engedni a gyilkosokat. Kommunisták. Balosok. Liberális zsidóbuzi femináci migránssimogató hazaáruló okádék. Le akarják bontani a kerítést. El akarják venni a kultúránkat. Fel akarják zabálni a vallásunkat. Be akarják tiltani a házasságot. A családot. A gyereket.

Háború! A kerítés megvéd. Orbán Viktor megvéd. A gyilkos terrorista liberális buzizsidók itt vannak. Ők a művészek. Színészek. Rendezők. Írók. Festők. Tudósok. Újságírók. Filozófusok. Soros György. Brüsszel. Árulók. Gyilkosok. Kevert népesség. Invázió.

Édeserdély. Vérző Trianon. Megcsonkították. Elszakították. Vissza minden. Nagymagyarország. Keresztény, fehér fajmagyarország. Hazaszeretetre oktatás. Keresztény oktatás. Hazafias oktatás. Nem kell diploma. A család szent. Templom, vallás, hit. Keresztény fehér ország.

Háború! Jön a válság. Háború van! Európa elpusztult. A kerítés megvéd. Orbán Viktor megvéd. Büszke fehér férfi. Fajtatiszta. Büszke fehér asszony. Fajtatiszta. Szülj. Fehér Magyarország. Keresztény Magyarország. Megvédjük. Jön a válság. Nagy válság jön. Nem kell fajkeveredés. Védekezz a gyilkos migránssimogató sorosbérenc hazaáruló zsidóbuzicigányfemináci balosliberálisoktól! Átoperálnak. Elveszik a vallásodat. A gyerekedet.

Megvédünk. Csak mi védünk meg. Háború van. Erzsébet-utalvány. Teljes foglalkoztatás. Rezsicsökkentés. Ingyen tankönyv. Ingyen ebéd. Templom. Vallás. Keresztény, fehér Magyarország. Háború! Válság! Védekezz! Imádkozz! Szülj! Gyűlölj! Megvédünk! Védj meg!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.