Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az ellenség köztünk van

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jövőre esedékes az EP-választás, így a kormány már meg is kezdte a rettegés magjainak elhintését. Pontosabban a továbbhintését. Nincs új a nap alatt: Soros, migránsok, káosz, világvége. Erre pedig nem más, mint Hollik István figyelmeztet, mert hát ha ők ezt nem teszik meg, akkor bizony vakon rohannánk a vesztünkbe mindannyian. De itt van nekünk a nemzeti kormányunk, amely helyettünk gondolkozik és cselekszik, így nekünk ezt már meg sem kell tennünk. Elég ha rettegünk.

A magyar emberek április 8-án egyértelműen kifejezték, hogy nem akarnak bevándorlóországban élni, nem kérnek a „Soros-tervből”, ennek ellenére Soros György és szövetségesei nem álltak le, és a „Soros-hálózat” továbbra is az útjában álló nemzeti kormányok eltávolításán dolgozik.

Valóban, a Fidesz-szavazók többsége nem kér a Soros-tervből. Noha ilyen nincs – és még ha lenne is – akkor sincs arról fogalma egyik szavazónak sem. A magyarok többsége nem tudja ki az a Soros György, mert az, amit a kormány elhintett róla Mészáros lapjaiban, valamint a közpénzen fenntartott tévében, az bizony nem a valóság. Soros György nem maga az ördög, így a rózsafüzér, sőt a szenteltvíz sem segít ellene. A Fidesz-szavazók nagy többsége – nyilván nem mindenki – elég tudatlan tájékozatlan ahhoz, hogy még csak meg se kérdőjelezze azt, amit a kormány mond. Soros György minden baj forrása, ez pedig bőven elég az átlag Fidesz-szavazónak.

Soros Györgynek valóban vannak gondolatai – ellentétben Mészáros Lőrinccel  –  és milliárdjait nem yachtok és tv csatornák megvételére költi, hanem többségében segélyszervezeteknek adományozza. Már a Szovjetunió felbomlása előtt is a civil ellenállást támogatta, ugyanis nem értett egyet a szovjetek Európában végrehajtott elnyomásával. Akkor itthon alig létező nyomtatókat vásárolt hazai szervezetnek, hogy felvegyék a harcot az elnyomó kommunistákkal szemben. Orbán Viktorban – most már tudjuk, itt hibázott – látta a lehetőséget, egy európai vezető „megalkotására”. Ezért Soros saját pénzével támogatta a kis Viktort.

A milliárdos nem a nemzeti kormányok ellen dolgozik, hanem a saját népét kizsigerelő, hazug, korrupt kormányok elleni harcra buzdít. Olyan ügyek mögé áll be, melyek sok esetben a mindenkori kormányok feladata lenne. Kisebbségek – legyen ez a hazai cigányság, vagy épp az amerikai feketék csoportja – jogaiért harcol. A nők elleni erőszakra hívja fel a figyelmet. A szegénységbe sodródott családokon segít. Csupa olyan ügyet karolt fel, amely a kormány feladata lenne, de a stadionépítések mellett erre már nincs ideje.

Ma már Olaszországban és Törökországban is egyértelmű, hogy a „Soros-hálózatnak” komoly szerepe van az ezeket az országokat sújtó migrációs válságban, emellett a „Soros-hálózatnak benne volt a keze a balkáni eseményekben”, a macedón politikai válság kialakításában, továbbá a szlovák és az ukrán kormány megbuktatásában, valamint a romániai politikai helyzet instabillá válásában.  Hollik István kitért arra is, hogy Soros György Avaaz nevű szervezete a francia elnökválasztás befolyásolása mellett az osztrák országgyűlési választásoknál is előkerült. Az Avaaz emellett a legutóbbi magyar választást is megpróbálta nyíltan befolyásolni, de minden erőfeszítésük ellenére nem tudták eltávolítani a nemzeti, bevándorlásellenes kormányt – jelentette ki.

Soros robbantotta ki a szíriai háborút? Esetleg a dél-szudáni válságért felelős? Soros volt az, aki a nyomorba sodorta a marokkóiakat? Esetleg ő felelős az iraki, vagy az afganisztáni háborúért? A menekültek Európa felé érkezésének ugyanis ezek az első számú okai, nem pedig az, hogy látva a kialakult helyzetet – évi több ezer, a Földközi-tengerbe fulladt menekült esete –, egy tucat NGO azt a döntést hozta, hogy megpróbálja megmenteni azok életét, akik vállalták egy esetleg halálos út kockázatait.

Ha már szóba kerültek a balkáni események – mint ahol Soros is szerepet játszott – emlékezzünk meg arról, hogy Orbán Viktor bizony beleszólt mind a szlovén, mind pedig a macedón választásokba. Tette ezt úgy, hogy pont azért veri a nyálát, hogy senki ne szóljon be az egyes nemzetek (pláne a magyarok) választásába. Tehát ha a nemzeti kormány teszi ezt az oké, de ha más – noha Orbánnal ellentétben nem bizonyítottan – ugyanezt megteszi, az a nép ellensége?

Hollik megemlítette még az Avaazt, mely szerintük maga Soros György és bizony nemzeti kormányunkat próbálta meg eltávolítani, de hála országunk hőseinek, ez nem sikerült. Ez a brutális próbálkozás egy pár Facebook-hirdetést jelent, melyek az Orbán elleni szavazásra buzdítottak. Olyan Facebook-hirdetések, melyet bárki indíthat, ha fizet érte, ugyanis ez nem egy törvénytelen cselekdet. Ellentétben kamupártok létrehozásával, vagy a külföldi szavazók Magyarországra buszoztatásával, hogy itt olyan pártra szavazzanak, melyről fogalmuk sincs. Ellentétben a cigány és a szegény lakosság szavazatainak megvásárlásával. Ellentétben a Kubatov-listával és azzal, hogy önkormányzati lapokban közpénzen saját jelöltjeiket reklámozzák. Ellentétben azzal, hogy a közpénzen fenntartott rádó és tv csatornákon csak a kormánypárt képviselőinek adnak megszólalási lehetőséget, miközben egyértelmű hazugságokat terjesztenek az ellenzék politikusairól.

Ha valaki Magyarország ellen hadakozik, az maga a kormány. Orbán Viktorral és strómanjaival az élen, akik az országba érkező eurómilliárdokat saját sleppjükhöz szivattyúzzák, miközben az ország nem fejlődik sehova, maximum visszafelé. A magyar kormány támadja a saját szegényeit, betegeit, hajléktalanjait és időseit, miközben a saját királyságát építi a mi pénzünkön. Soros György azért harcol, hogy ezt észrevegyük. Azért harcol, hogy kinyissuk a szemünket, hisz az ellenség már nem Moszkvából dirigál, hanem országunk fővárosából. Az ország valós és egyetlen igazi ellensége nemzeti kormányunk és az általa felépített NER rendszere, mely saját érdekeit előtérbe helyezve az ország jövőjét rabolja el.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.