Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


Ha látják, hogy a NER-lovagok kezdenek összeugatni a koncon, mindig dobnak egy keveset

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Itt az ideje, hogy kikérjem magamnak a büszke magyar nép nevében. Kell a francnak a szaros 473 millió euró! Tudunk mi metrót építeni magunknak, ha pont akarunk, egyáltalán nem szorulunk rá az Unió alamizsnájára. De semennyire sem. Úgyis tudjuk, hogy ennek a hátterében is Soros György áll, ő akar a föld alatt bejutni Magyarországra. Ez nem is kérdés. Az a terve, hogy suttyomban idetolja a mocskos pénzét az Unión keresztül, amit ő rángat madzagon. Mármint nem a pénzt, hanem Brüsszelt. Mi megcsináljuk belőle a metrót – már persze ami az alkotmányos költségek levonása után marad, szóval építünk belőle egy információs fülkét, vagy ilyesmit, veszünk pár szerelvényt az albánoktól kéz alatt okosba, a rokkantak meg kapnak egy csúszdát, hogy ne sírjon a szájuk -, Soros meg azon fogja ideszállítani a liberális migránsokat! Hogy elvegyék a véráztatta magyar ivóvizet.

Viccet félretéve (eszemben sincs félretenni, mert humor nélkül üvöltenék dühömben), nagyon kedves az Uniótól ez a szeretetteljes gondoskodás. Úgy értem, hogy igazán figyelmes dolog. Ha látják, hogy a NER-lovagok kezdenek összeugatni a koncon, mindig dobnak egy keveset. Nehogy elfogyjon. Jó, nem sokat, csak éppen annyit, ami elég ahhoz, hogyne egymást zabálják fel az elvtársak.

Szép is az, amikor egy nagyhatalom létrehoz egy másik országban egy diktatúrát. Pénzzel, fegyverrel tömi a diktátort, amelyik megnyomorítja ugyan a saját népét, de jó szolgálatot tesz az adott nagyhatalomnak. Most természetesen az Egyesült Államokról beszélek, nem az Unióról. Eszembe sem jutna eltöprengeni azon, mi haszna származhatna például Merkelnek abból, ha támogatják őt azok a vállalatok és vállalkozók, akik ide, hozzánk telepítik a gyáraikat. Érdemes is idehozni, mert a magyar melós az uniós társaihoz képest fillérekért dolgozik, a munkavállalónak nálunk nincsenek jogai és még a befizetett adókból őrületes támogatásokat is kap a munkáltató. A szorgos munkáskéz utánpótlása is megoldott, hiszen a felsőoktatásba már csak a tehetős családok gyermekei jutnak be, a csórók nem, mert aki szegénynek születik, úgy is fog megdögleni. Ez olyan magyar tradíció. Ha diplomához nem is jutnak ezek a fiatalok, ki lehet őket képezni egyszerhasználatos szakembernek. A gyártósorra, futószalag mellé az kell.

Aki meg már szakmát tanult – még régebben, amikor nem a drágaminiszterelnökúr jótékonykodott két lábbal az oktatásban, akkor még nem volt például diákhitel a nyelvtanulásra sem, de mostmár van és mire valaki diplomát szerez, akár egy nagyobb ház árával is adós lehet. Ez olyan magyaros útravaló a fiatalnak, hogy nesze, indulj az életbe egy kurvanagy adóssággal, vegyél fel még hitelt, ha lakást szeretnél (meg persze ha kapsz hitelt úgy, hogy már eleve ott a diákhitel) és boldogulj -, szóval aki már diplomát szerzett, vagy szakmát tanult, az elhúzza a csíkot az országból. Például Németországba. Jó az a németeknek? Hogy a francba ne, valakinek csak ki kell termelni a szociális ellátáshoz, nyugdíjakhoz szükséges profitot.

Szóval semmi gond a magyar illiberális izével. Mindenkinek megéri. Van olcsó melós és még örül is neki, hogy robotolhat alamizsnáért, van import képzett munkaerő a nyugati országoknak. A bankok is jól elvannak, mert ugyan egy kicsit megpumpolta őket a kormány, látszat-hőbörögtek is egy sort, de azért itt vannak, jó magas kamattal szórhatják a hiteleket, kockázatot nem vállalnak semmiért, aki jelzáloghitelt vesz fel, de nem tudja fizetni, az egyedül viseli a következményeit, nálunk aztán nincs elsétálási jog, mint máshol. Tehát a bank viszi az ingatlant is, de a nyomorult adós nem szabadul, élete végéig fizeti a fasz tudja hogyan kiszámolt tartozását. A közpénztévében és közpénzmédiában meg nem azt tolják reggeltől estig, hogy ne vegyél fel hitelt a lapostévére hülyegyerek, mert megszívod.

Jó kis ország ez, mindenki nagyon boldog. Az Unió eteti a kreálmányát, közben azért néha hőbörögnek, hogy dehát a demokrácia, meg a civilek és az uniós alapértékek, de valójában a francot nem érdekli ez. Vannak prioritások. Mégpedig minden kormányfőnek a maga országa az első. Meg a saját hatalma. Ha ehhez kell a Fidesz szavazata, akkor szeretik a mi kis vezérünket, ha befogott orral is. Közben pedig lehet óbégatni, hogy dehátamagyarokeztakarták, meramagyarokhülyék, ménemválasztanakmást, ménembuktatjákmeghanemtetsziknekik.

Mi meg szívunk, mint a torkosborz, melózunk azok gyáraiban, akik sikeresen segítenek a víz alatt tartani az országot és nézzük tátott szájjal, ahogy jön a következő szállítmány táplálék a parazitának. Ha esetleg nagyon elpofátlanodik az édes kis diktátor, akkor az orrára koppintanak, aztán nézik, ahogy hőbörögve szabadságharcot hirdet, meg a nemzeti, meg a keresztény, meg a szuverenitás, de azért persze jól szolgál továbbra is. Muszáj neki, mert ha nem teszi, ha belemar igazából az őt zabáltató kézbe, akkor nincs ellátmány és minden a visszájára fordul. Akkor előkerülnek a titkos külföldi bankszámlák adatai és minden más, ami most is előkerülhetne, de nem fog, mert az a póráz erősebbik vége és akkor esetleg váratlanul nem jön több támogatás egy darabig, akkor a rendszer felzabálja önmagát.

A baj ezzel csak az, hogy a végén – meg az elején és a közepén – egy egész ország szív, még azok is, akik most azt hiszik, győztek. Faszt győztek, bábok a bábszínházban, a gyerekeik már dróttal a végtagjukon jönnek a világra, de legalább időnként közösen elénekelhetjük az európai himnuszt és büszkék lehetünk arra, hogy most jól megmutattuk. Megint. Amúgy meg Trianon és nemzeti büszkeség és karikásostor, gémeskút, tormaicecil, hortijóembervolt, szüljélmégegymagyart, nóbeldíjasok, verjük a mellünket, ameddig bele nem döglünk. Éljen!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.