Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Jól tartjuk az egyszer csak üzletasszonnyá lett Timikét, Cilikét, Récsört

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha még egyszer olvasom a címet arról, hogy a jobb sorsra érdemes énekesnőnek micsoda bomba alakja lett, még bugyiban is – kiugrom a csukott ablakon. Földszint. A hölgy hangjával nagyobb sikert érne el, mint a mesterséges, gyomorgyűrűs fogyásával. Hiába no, az erős akarat! Magyar celebekről (vagy mikről) nem nagyon olvasok írást. Csak bele-bele kukkantok, ha van kedvem. Ennél sokkal drágább az időm. A magamutogató média léhák olyanok, mint a rossz politikusok: a kamera előtt – jó pénzért – bármire képesek. Választási kampány, 2018.

Nálam az egyik csúcs az volt, amikor a szőke tündér elment a munkaügyi hivatalba segélyért. Nem tudom, a hivatalnok kisasszony megmutatta-e neki az állásajánlatokat: mint bolti eladó, adminisztrátorbetegápolótitkárnő, szociális munkás, konyhalányszobaasszony… Bizonyára egyik dolgozós szakma sem tetszett, mert törvényesen járt neki a segély, fel is vette jó ideig, miután megszűnt a munkája az egyik tévénél. Erkölcs és önmérséklet semmi. Hazudott is, mert közben ott tündökölt a Playboy címlapján, cirka millióért. Önálló nőként nyilván később is inkább vállalta a tengődést egy milliárdos, vagy a magyar foci külföldön gazdagodó ifja mellett.

Mi a kecskebogyó közöm van nekem ehhez? Címlapostul, filmecskéstül, nyáladzó kertévéstül, bulvárlapostul. Nem érdekelnek a házassági paródiák; ki hányszor vetkőzik le. Jaj, nem kellene rémisztgetni a gyerekeket! Életművészeklepedőakrobatákizomagyú selyemfiúk hánynak, káromkodnak a gusztustalan nagy valótlanság show-ban, zabálják a tücsköt, bogarat, hernyót. Van az a pénz.

Ez érdekli az embereket, dörzsölik elégedetten a szerkesztők a kezüket. Nem. Ezt kapják. A lakosság legnagyobb részének a televízió az egyetlen szórakozása. Ezt használják ki. Dehogy mondom, hogy minden este Wagner operafilm legyen, de őszintén, tegye fel a kezét, aki jó filmet, színházat látott a tévében! Így aztán be sem kell kapcsolni.

Ez még semmi A magyar celebek (vagy mik) sora bővült. Luxus celebek (vagy mik) tündökölnek a szépség- és divatszakmában. Egyszer csak. Üzletasszony lett a Vajna András György Palácsik Tímeája; Rogán Antal kedves felesége, a Cilike; a nagypapa, apa, anya, férj vagyonzsákját markoló Orbán Ráhel. Nem ám húsüzemi termelésirányítók, nem mentőszolgálati ügyeletesek. Nem, nem, echte divatguruk. Először kifizettük mi, a saját pénzünkből, a büdzséből, hogy kikupálják őket. Ó! A nők kilencvenkilenc százalékából jó sok pénzzel, kenceficével, műtétekkel lehet bombázót csinálni. Szerintem.

Szóval, kikupálták a nagysasszonyokat – az Orbán lányon még dolgozzatok -, aztán magukra aggattak mindenféle márkás cuccot. Futja bizony. Vajna Kaszinó Papát, Rogán Repülős Tónit és Világítós Tiborczot jól elkényeztetjük. Viszik a pénzt a közösből: fogy is, mint a türelem (+ a jobb sorsra érdemes énekesnő). Szálljatok már le a lábunkról!

Rogán Cecília kék, Sarka Kata zöld flitteres estélyit viselt a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny döntőjében (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Szépségek. Ah! Nemrégiben a Nemzet Szépét koronázták meg, vasárnap Magyarország Szépét – Miss World Hungary. Emberek, nem keressük meg a Nemzet Rémét? Is. Cilike olyan nagyon kiokosodott  a fényűzési tudományokból, hogy már benne ült a zsűriben, Sarka mellett (nem írom le, amit gondolok róla). Porrongyrázó Cilike is szavazott az egyen nőkre – hosszú, általában fekete hajúak. Nem unják még? Az esélyegyenlőség jegyében kéne már egy Sharon Stone.

 sok műbáj és műnyál celeb (vagy mi) elől, ha eldugnák a kamerát, elzárnák a rokoni, baráti pénzcsapokat, túlélnék-e a hétköznapokat? Esküszöm, szereznék kamerát, ha megörökíthetném, amikor egy celeb (vagy mi) csoportban Timike, Cilike, Récsör – Győzike mellett a ganajtúrást gyakorolja. A büdös életbe!

Ja! Éljen a világbéke! Eljön majd a szép világ vége. Nekik.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.