Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Feneketlen ostobaságba oltott nemzeti elborzadás

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Európát, be kell keverni alacsony IQ-jú, színesbőrű egyedekkel. AKINEK VAN SZEME, LÁTJA! 80 %-BAN, FIATAL KANOKAT HOZNAK BE! Eddig ragyogóan működik, az ilyen kis nüanszok, ami most volt Orbán és Merkel közt, a főcsapást nem zavarják. Most majd, akár repülőgépekkel is behordják a fekát Afrikából! A spanyolok és a franciák, mell-szélességgel támogatják Merkel irányvonalát. E folyamat felett, a Bilderberg csoport és az ENSZ őrködik. Most, aúgy akarják tőlünk átvenni a folyamatok irányítását, hogy az uniós köözös határvédelmet fejlesztenek (=frontex), NEHOGY A NEMZETIEK INTÉZKEDJENEK A HATÁROKON! Itt a sárga veszedelem!

Normális körülmények között a kisujjamat nem mozdítanám meg azért, hogy egy 50-60 fős Zala megyei község hivatalos közösségi oldala – a község képviseletében – az alábbi módon okád bele az éterbe. Ez egy szabad vélemény, és miután Magyarországon véleményszabadság van, a politikai korrektségnek pedig reszeltek és harangoztak, lehet bőszen kanozni, afrikai fekázni, sárga veszedelmezni (jelentsen bármit is ez utóbbi).

Mondom, normális körülmények között leszarnám. A sorosozást, a láthatatlan háttérhatalmazást, az összeesküvés-elméletbe mártott világvégét hirdető víziókat. Csakhogy túl vagyunk már tenyerek viszketésén, a taknyon-véren csúszásról szóló ábrándokon, túl vagyunk Őcsényen, Kömlőn, április 8-án, és megannyi állomásán a feneketlen ostobaságba oltott nemzeti elborzadásnak. Ezekhez képest Zalaszentmárton megkésve bár, de annál nagyobb lendülettel került fel az elhülyülés országos térképére.

Itt fent azt látjuk, hogy Zalaszentmárton község vezetése a települési önkormányzat hivatalos Facebook-oldala révén kommentálja a trágyamédia egyik cikkét. Nem a mindmeghalunk.org nevű, mindenegyben.com típusú, szellemi méreggel operáló leinformálhatatlan oldalon kering a szabad vélemény, hanem egy önkormányzat hivatalos véleményéről beszélünk. Hogy ne haljunk meg teljesen hülyén, a független polgármester úr volt szíves közölni a 24.hu-val, hogy bár nem ő írta a fenti hányást, de teljes mértékben egyetért minden szavával és gratulál a szerzőnek. Annál is inkább, mert nem csak az önkormányzat gondolja így, hanem az egész falu. Vagyis nem törte fel senki a Facebook-oldalukat, és nem a nevükben fekázott-kanozott egy öblöset (micsoda felüdülés a Soros-Brüsszel-migráns háromszögben a bilderbergezés) valami hazaáruló büdös troll. Ez az ő büszke, szuverén, nemzetileg turulbafosott véleményük.

Orbán Viktor afrikai fekákkal – Mohamed Dionne szenegáli és Brigi Rafini nigeri miniszterelnökkel (Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs/MTI/MTVA

Erős gyomor kell hozzá, de feltétlenül érdemes körülnézni a napimigrans.info, mindenszo.hu, harcunk.info és hasonló, gátlástalan agymosásban utazó álhíroldalak szennyét teregető önkormányzati közösségi oldalon. Pontosabban fasz tudja, hogy érdemes-e. Ez is csak a nyilvánvalót üvölti bele a sápadt pofánkba: ebben a csavarintos magyar észjárásban tobzódó országban a szellemi alultápláltság egyre csak szedi az áldozatait.

Azt mondjuk nem sikerült megfejtenem az iskolázatlanságról, írástudatlanságról, de közben feneketlen magabiztosságról is tanúskodó komment kapcsán, hogy most akkor Merkel Németországa is áldozata a láthatatlan Bilderbergeknek, vagy maga is része a sátáni-ördögi, nemzetállami pusztulatot és sárga (!) veszedelmet ránk szabadító világméretű Soros-terv megvalósításának, de ez mindegy, hiszen a polgármester úr egyetért az epehányás minden szavával, tehát az úgy is van. Valahogy. Akárhogy. Nehéz eldönteni, hogy most a feka, vagy a sárga veszedelem a súlyosabb, de azokat a 80%-ban kanokat ide ne hozzák. Életszerű vernyogás a magyar pusztában: Zalaszentmárton 52 lakosának ennél húsbavágóbb probléma egész biztosan nem gyötri a tyúkszaros életét.

Tudom, hogy ezen még meglepődni sem lenne érdemes, hiszen ebben élünk harmadik éve. Mélyülő szellemi nyomorúságban. Ja. A totális intellektuális leépülés és szellemi amortizáció négyzetméterenként és 56 fős zsákfalvanként zabálja fel az országot, pedig az a 93 ezer négyzetkilométer csak kimondva tűnik soknak. Ez a derék független polgármester, aki remélem augusztus 20-án megkapja az obligát lovagkeresztjét és a fideszes párttagkönyvét azért nem aggódik, hogy futva menekül mindenki az általa vezetett virágzó településről (1990-ben 81 lakója volt a településnek, mára ez 56 főre zsugordott, és ebben minden bizonnyal az ő famíliája is benne foglaltatik). Ennek a derék embernek – írjuk le a nevét: Dancs Szilveszter Zoltán – nem sül le a bőr a pofájáról, hogy az önkormányzat nevében félanalfabéta tahók hergelik a populációt és alacsony IQ-jú sárga-feka veszedelmeznek, hanem büszke rá. Az összes ősz hajszálával.

Nem vagyok humorom teljében, úgyhogy nem tudom azt tanácsolni, hogy vegyük úgy, mintha egy közepesen selejtes stand-up comedy-t néznénk, és tegyünk úgy, mintha vicces lenne, amit látunk és hallunk. És nem azért, mert vannak vidékek, ahol az IQ-szabadságharcainkat rendre elveszítenénk miközben színesbőrű IQ-támadástól rettegünk, hanem mert kurva drága lesz, sőt gyakorlatilag lehetetlen lesz kivakarózni ebből a szellemi mocsárból.

Nem kérdezem, hogy ezek a nyomorult homo sapiensek elgondolkodtak akár csak egyszer is azon, hogy ha a háttérhatalom (Soros) Lölö vagyonának n-szeresét tolja abba, hogy Afrikából retardált feka és sárga (?) kanokat importáljon, akkor a kéken üvöltő plakátok és Némethszilárdok halálhörgései hogyan fogják ezt megakadályozni? Csak azt kérdezem, hogy hol és mikor lesz vége ennek a visszafordíthatatlan nemzeti retardációnak? Kik lesznek azok, akik közösségi vezetőkként vannak annyira tökösek, hogy ennek az igazságfoszlányokat tömény hazugságba csavaró veretes, általánosító, rasszista, nyomoronc elmebajnak véget vessenek? Akkor is, ha nem kapnak kétezres stadiont a falu végébe, vagy kilátót a nem létező távolsági buszmegálló tetejére.

Ebben a három éve szorgosan teregetett, elvadult, UFO-magazint megszégyenítő pártpropagandában az a leggázabb, hogy már nem lehet elmagyarázni a kétpofára rettegőknek, hogy a valóság ennél árnyaltabb, és hogy a szellemi igénytelenség minden tekintetben nyomorba dönt. Az a durva, hogy mivel sem sárgák, sem feketék nem fognak jönni a büdös életben az ilyen isten háta mögötti zalai falvakba, ahol egyébként eddig sem láttak hasonlót, a mesterségesen generált gyűlölet el fog szabadulni előbb-utóbb. Nem ez lesz az első alkalom a vérzivataros történelem során, amikor a nép felemelése, taníttatása, felvilágosítása helyett a lebutítására fordítanak irgalmatlan nagy erőket, és a vergődés megtérül.

Ennek a parttalan agymosásnak más kimenetele nem lehet, mint hogy egymásnak esnek a fehérbőrű keresztények. Egyáltalán nem kell ahhoz fekának, sárgának, kannak, vagy nősténynek lenni, hogy ez bekövetkezzen. És mivel vagyok annyira jófej, nem kívánom, hogy Dancs úr és Zalaszentmárton önkormányzatának lelkes munkásai a saját bőrükön tapasztalják meg milyen lesz az, amikor a hergelés ellenük fordul és bekevernek nekik egyet.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.