Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezt akarták, megcsinálták, és képtelenek leállni. Pedig már nincs mit tönkrevágni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Józsefváros a világ legjobb helye. Idősként, de pláné fiatalként jó itt élni, lakni, levegőt szívni, pezseg az egyetemi élet, kiváló gimnáziumok vannak, a drogosokat pátyolgató civil szervezetek eltűntek, érezhetően javult a közbiztonság, szóval normális magyar embernek (nem baj, ha cigány, sőt) a július 8-i időközi polgármester-választáson (ez ma van) Nembuzeráns Máté, frakcióvezetővé avanzsált ex-polgármester kesztyűbábjára kötelessége szavazni. Sára Botondnak hívják. Ő is egy derék ember, egy igazi, vérbeli politikai pedofil. Orbán Ó-IÓ Viktor is megirigyelhetné.

Félünk, hallgatunk, elfogadjuk, feladjuk

Akinek a nevét 22-szer írták le a közpénzből fenntartott önkormányzati hetilapban, miközben Győri Péter ellenjelöltét egyetlen egyszer sem. Azóta volt már, hogy alább adták, csak 18-0-át sikerült kihozni. Ez az az ember, akinek a migránsokkal, hajléktalanokkal, drogosokkal való riogatás jól bevált módszerén, a folytatjuk, csak a Fidesz, ha nem a Fidesz mindmeghalunk csatakiáltásokon és az ellenfele mocsadék, aljadék, hazug lejáratásán túl nem sok mindenre futotta a nagyívű választási rablómeséiből. A Fidesz legszebb hagyományainak megfelelően jól elbújt a nyilvánosság elől, semmilyen meghívásnak nem tett eleget, ehelyett előre megrendezett, zártkörű eseményeken, a szolgamédia mikrofonjainak teljes biztonságában, vagy éppen kiskorúak körében tolta a papagáj üzemmódot.

Ebben minden segítséget meg is kapott, még a nyomorult SZDSZ-szökevény Halász János is kétpofára bukott eszdéeszes álcivilezte Sára ellenfelét, mert a paraszt akkor jó nekünk, ha hülyítve van. Úgyse emlékszik, úgyse érti az összefüggéseket. A felvállaltan nembuzeráns Kocsistól kezdve (néha nem lehetett tudni, hogy most valójában Sára a jelölt vagy Kocsis) a Fidelitas keltetőüzeméig mindenki kiállt a Sára nevű Botond mellett, és nyomták a kötelezőt. Abban a fideszes vezetésű kerületben, amely messze földön arról híres, hogy futószalagon lakoltatják ki a lakosokat, a lerobbant házakat ledózerolják, aztán társasházat építenek a helyükre, a kéményen ásítozó lakos meg mehet, ahova akar, gyerekestül, kutyamacskástul, a Fidesznek annyira futotta a kútfejéből, hogy Győri Pétert vádolja meg azzal, hogy

a drogosok számára vonzó programokat hozna a kerületbe, hajléktantanyává változtatná a városrészt, és kifejezte az illegális migrációval kapcsolatos szimpátiáját.

Vagyis mindent összevetve normális ember számára nem lehet kérdés, hogy az eddig is mi voltunk a janik, az a helyénvaló, ha az idők végezetéig mi leszünk konyhaasztal-elmélet, a látványos fejlődés ígérete, a zemberekért végzett felbecsülhetetlen munka, és a mindentől is megvédés áll az egyik oldalon, a bukott SZDSZ alkalmatlan, álcivil, a józsefvárosiak érdekeit megvédeni képtelen jelöltje áll a másik oldalon. Nem olyan nehéz ezt megérteni, ezért bizonyára minden normális józsefvárosi magyar ember tudja, hogy kire kell szavaznia.

Ha már ilyen szépen ránk virradt a választás napja, amikor természetesen mindenki tudja, mi a dolga, és egyébként is összehasonlíthatatlan erők állnak egymással szemben, felmerül bennem az obligát kérdés: ezek után mi a tetveskurvaéletért olvastam tegnap, hogy roma szavazatok megvásárlásával akarják legyőzni a független polgármester-jelöltet? Győri Péter az ATV-nek azt mondta (ITT lehet megtekinteni a műsort, amiben valódi kérdésekre válaszolt): többen is arról számoltak be neki, hogy a kerületben élő romáknak 5, illetve 20 ezer forintot ajánlanak fel a voksokért.

Hogy lehet az, hogy miután minden eszköz a kezükben volt, behozhatatlan fölénnyel rendelkeztek, az egész önkormányzatot, rengeteg közpénzt, paripát, fegyvert Sára Botond kampányának szolgálatába állították, még az utolsó száz méteren is ilyen gennyedék, tisztességtelen eszközökhöz nyúlnak? Miért? Győri Péternek egy kurva szót nem adtak a közpénzből fenntartott, elvileg a köz tájékoztatását szolgáló, gyakorlatilag fideszes pártújságként üzemelő lapban, a munkanélküli Habony Lokál nevű szennylapjába is azért tolták a milliókat, hogy csak Sára Botond pofázhasson benne, most meg még a cigányokat is meg kell vesztegetniük. De sikerült vajon? Rögtön azután, hogy annyi bátorság nem szorult Kocsis és a Fidesz jelöltjébe, hogy elmerészkedjen Ne add el a szavazatod csoport pénteki rendezvényére, amelynek témája a mai választás volt és ahova ennek okán a két esélyes jelöltet hívták meg. Sára még csak nem is reagált a megkeresésre, az önkormányzatnak viszont arra is futotta az energiájából, hogy megpróbálja ellehetetleníteni az eseményt.

Vagyis az van, hogy ma egy olyan emberre kéne szavazni Józsefvárosban (amúgy abszolút tökmindegy, hogy Sárának, Botondnak, X-nek, vagy Y-nak hívják), aki fosik kimenni a romák közé, a szemükbe nézni és elmesélni nekik, hogy mit szándékozik tenni az érdekükben, ellenben simán hajlandó lefizetni (no, nem hiszem, hogy Kocsisék családi kasszájából) az egyébként is kiszolgáltatott embereket? Mert a közmunkából havonta befolyó nyomorúság mellé bárkinek jól jön néhányezer forint, nekik meg pont van, ők vájkálnak a közpénzes vályúban szügyig? Ja, nem. A propaganda jól időzített lefetyelése szerint cigányokat uszít magyarok ellen a ballibek józsefvárosi polgármesterjelöltje.

Pedig láthatóan ide hülyült ez az ország, ide hülyítették a saját pénzén a kedves magyar embert az ő fideszes bálványai. Ez pedig nem a 8. kerületi – drogosokkal, migránsokkal, hajléktalanokkal – hergelő kesztyűbábról szól, viszont a küszöbön álló önkormányzati és EP-választás tekintetében szomorú képet vetít előre.

Ugyanaz lesz, ami a parlamenti választási kampányban folyt, és ami itt, ebben az esetben is történik. A Fidesz ellenjelöltjei rohannak a fideszes rágalmak nyomában, cáfolnak, védekeznek, reagálnak. A Döbrögi klientúra meg a közpénzszolgálati médiától kezdve a kerületi lapokig fröcsögi szanaszét a félelemkeltő, egyik csoportot a másik ellen hergelő szarszagú üzeneteit, a tisztelt választó meg azt sem tudja, hogy a Fideszen kívül vannak még mások is, akikre szavazni lehetne. Az alamizsna, a közmunka biztonsága, az éhbér nyomorúsága felülír mindent. Húsvéti sonkák, 5 ezer forintos megvesztegetési pénzek, Erzsébet-utalványok és sötét gyűlölet. Ezt akarták, megcsinálták, és képtelenek leállni. Pedig már kurvára nincs mit tönkrevágni. A választó síkhülyének nézése, fenyegetése, függőségben tartása sokkal hatékonyabb politikai eszköz, mint meggyőzni arról, hogy síkhülyének van nézve.

Győri Péternek mindazonáltal sok sikert kívánok, tisztességesen végigcsinálta a legocsmányabb ellenszélben is ezt a kampányt. Egyáltalán nem vagyok optimista a tekintetben, hogy eredményes lehet számára ez a voksolás, de mindenképpen férfimunka volt, nincs miért szégyenkeznie. És igen, azért sajnálom különösképpen a valószínűsíthető vereségét (ne legyen igazam!), mert ő még ráadásul ért is ahhoz, amire vállalkozott.

A többieknek meg, az erkölcsösséggel egyáltalán nem megvádolható Sáráknak és Botondoknak már csak azt kéne megmagyarázniuk, hogy mi a rabok nemiszervéért áll az a rohadt szögesdrótos magyar csoda a határon, és miért verték a nyálukat a Stop Sorossal és az alkotmánymódosítással, ha egy fővárosi kerületben még mindig rettegni kell a migránsoktól és hajlaktéktalanoktól? Nincs több kérdésem.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.