Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


12 szexuális bűncselekmény elkövetőjéből 12 magyar

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Megírta az Origo. És a PestiSrácok, a Magyar Időkre hivatkozva. A Napimigránsra senki nem hivatkozik, pedig ott előbb jelent meg a cikk, ők viszont hivatkoznak a Vadhajtasok.hu címen futó nem tudom micsodára. A legvadabb jobboldali portálként definiálják magukat. Impresszum nincs, működtető nincs, nevek nincsenek. Ránézésre többnyire külföldi blogokból és szélsőséges portálokról szedegetik össze a híreiket (vagy kapják orosz barátaiktól) és fordítóprogram segítségével magyarítják. Már amennyire sikerül. Úgy tűnik, ez valami hátországa a fideszes propagandamédiának, vagy ezt is ők működtetik szabadidejükben, fene tudja. Az eredeti hír egyébként a bt.dk nevű dán portálról származik. Miután a bt.dk havi olvasottsága nem éri el a 28 000 látogatót sem, kötve hiszem, hogy a magyar propagandamunkások ezt a portált bújják éjt nappallá téve.

Tehát megírták ők körben, egymásra hivatkozva a szenzációs hírt: Dániában 12 szexuális bűncselekmény elkövetője közül 10 migráns, vagy migráns leszármazottja. Az nem derül ki egyértelműen a cikkből, hogy ebben az esetben egy másfél évvel ezelőtti bírósági ítéletről van szó, melyben 12 embert ítéltek el. A 12 elkövetőből kettő volt dán hazafi, a többiek Macedóniából, Szomáliából, Bulgáriából, Irakból és Eritreából származnak. Az Origótól a PS-ig ívelő körbehivatkozásokból sajnos valahogy kimaradt Macedónia és Bulgária, itt már csak Szomália, Eritrea és Irak szerepel. Így csinálódik a jó kis háborús pszichózis a fehér keresztény magyarok számára.

Magyarországon 2017-ben a rendőrségi bűnügyi statisztika szerint 364 szexuális erőszak, 96 szexuális kényszerítés, 128 szexuális visszaélés 11 erőszakos közösülés, 10 szemérem elleni erőszak, 396 kapcsolati erőszak, 492 szeméremsértés történt, de tudjuk, a magyar áldozatok milyen döbbenetesen alacsony arányban fordulnak a hatóságokhoz (becslések szerint csak egyhatoduk). Sőt, azt is tudjuk, hogy a magyar polgárok több mint fele úgy vélekedik, hogy a beleegyezés nélküli szex még nem erőszak. Ez Dániában kissé máshogy fest.

Az ameddig nem folyik vér, semmit nem tehetünk-től a családi ügyekbe nem avatkozunk-on keresztül a Terike átesett a vak komondoron-ig csapódó magyar áldozatok 70 százaléka gyerek. Akár két éves gyerek. És ezek csak azok az ügyek, melyek kiderülnek és bekerülnek a rendőrségi adatokba.

Nem azt mondom, hogy nem fontos a Dániában elkövetett erőszak áldozataival foglalkozni (bár a fentebb sorolt cikkek egyike sem foglalkozik az áldozatokkal egy sóhaj erejéig sem), mert az áldozat az áldozat. De időszerű lenne a saját portánkon is sepregetni egy keveset, mert ugyan itt nem az erőszakoló migránsoktól kell rettegni, de azért lehet rettegni. Az élettárstól, házastárstól, rokontól, családi baráttól és olykor a macsó honpolgártól.

Belátom, hogy rendkívül megfeszített munka van minden ilyen egymástól átvett – mert hátha valaki az Origót olvassa, a PS-t meg nem – műremek mögött. Fontos is nagyon. Olyannyira, hogy jóformán egyetlen belföldi hír sem fér bele a repertoárba, kivéve némi felszopást, dicsőítést, istenítést, illetve a lejáratársa szánt politikusok és közszereplők ócsárlását. Azt is körbe-körbe, egyikről a másikra. Hiszen mindannyian ezért kapják a fizetésüket. De néha meg lehetne említeni a hófehér, keresztény fajmagyarok által megerőszakolt, terrorizált, esetenként agyonvert nőket, gyermekeket is. Már csak azért is, hogy hátha változna egy kicsit a közgondolkodás ebben az ügyben. Vagy azért, hogy a lelkes szavazók azért tudjanak róla, hogy az még nem garantálja az ő biztonságukat, ha napi 24 órában harcolnak a nálunk nem annyira jellemző migránshordák ellen, ugyanis a győztes honvédelem után apu simán agyonverheti anyut, vagy a gyereket. Amúgy magyarosan, keresztényesen és hazafiasan. Nálunk ugyanis az a keresztényi hagyomány, hogy 12 szexuális bűncselekmény elkövetőjéből 12 magyar.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.