Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mi mindannyian vagyunk a zsidók

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha elhatároznám, hogy mostantól kezdve semmi mást nem fogok csinálni, mint a fideszpropagandisták hazugságait cáfolom, akkor kevés lenne a nap 24 órája a feladat teljesítéséhez. Éppen tegnap beszéltünk arról a szerkesztőségben, hogy nem kevés olvasónk időről időre fontosnak érzi az ilyen hazug írásokra rámutató cikkeink alá odaönteni a saját kis vödör homokját. Mondván, ő is ebben tartja a fejét, dugja bele más is bátran. Akkor jó lesz és nyugalom. Mert amúgy is ki olvassa a propagandát, mert ő nem és a macskája sem, tehát akkor senki. Sőt, van aki szerint mi kimondottan kártékonykodunk azzal, hogy felhívjuk a figyelmet ezekre a hazug – na, nem öncélúan hazug, kifejezetten uszító célzattal hazug – írásokra, ilyen módon reklámot csinálva nekik.

Ezeknek a kedves olvasóknak üzenem, hogy a náci haláltáborok közvetlen szomszédságában lakó emberek azt állították, hogy ők nem tudtak semmiről. Amikor az amerikai hadsereg felszabadította ezeket a táborokat, összeszedték a tábor körül lakókat, teherautóval a helyszínre szállították őket és odaterelték a halomban álló hullák és a még mozgó élőhalottak közé.

Dwight D. Eisenhower tábornok Ohrdrufban és Buchenwaldban, ahol először szemlélte meg a táborokban uralkodó állapotokat (1945. április 4.), a környéken lakó német lakossággal ásatta meg a tömegsírokat: hogy e civil lakosság is átélje, megtapasztalja, mi történt, még ha ők maguk, mint sokan később is mondták, nem láttak, nem hallottak semmit (mazsihisz.hu). 

A jól táplált, békés polgárok akkor csodálkoztak rá a dologra és talán néhánynak eljutott az agyáig, hogy nem volt jó megoldás úgy tenni, mintha a neki nem tetsző dolgok nem léteznének.

Ez most is érvényes. Tessék tudomást venni a nekünk nem tetsző, kínos, kellemetlen dolgokról is, ugyanis ezeket a legalja propagandaportálokat rengetegen olvassák és hiszik minden szavát. Ezeknek a portáloknak döntő szerepe és felelőssége van abban, hogy az erre fogékonyakat embertársaik ellen hergeljék. Amit a náci propaganda művelt annak idején annak érdekében, hogy a lakosságot a zsidók ellen hergelje, ameddig a végén a nem zsidók jókora hányada el is hitte, hogy ő jobb, különb, a zsidó lényegében nem is ember és neki bármikor jogában áll elvenni a zsidó (cigány, kommunista, meleg) vagyonát, vagy akár az életét is, a modern kor firkászai pontosan ugyanezt csinálják. És pontosan ugyanolyan hatékonysággal. Aki ezt bagatellizálja, az majd hamarosan foghatja az ásót és személyesen áshatja meg azoknak a melegeknek, transzszexuálisoknak, baloldaliaknak, liberálisoknak a sírját, akiket a Fidesz által létrehozott, fenntartott és közpénzből fizetett propagandisták áldásos tevékenységének következtében legyilkolnak a keresztény gyökerekben gazdag szektatagok. Akik ezekből a propagandatermékekből tájékozódnak és építgetik sekélyes, ám sötét kis lelkük mélyén a gyűlöletet.

Nézzünk egy egyszerű példát:

Ütős cím? Az bizony. Egyszerre hergel a szocialisták – és a gyakorlott, jól trenírozott szektatag már pontosan tudja, hogy szocialisták, baloldaliak, liberálisok mind ugyanazok – és a melegek ellen. A cikk egyébként arról szól, hogy az új spanyol kormány feloldotta azt a korlátozást (ami például a magyar törvényekben benne van), hogy egynemű párok és nem házasságban, vagy bejegyzett élettársi kapcsolatban élők részesülhessenek állami finanszírozású megtermékenyítő programban. Ez nem azt jelenti, hogy elegendő lenne besétálni a megfelelő szakintézménybe, hogy valaki kisbabát szeretne. Házaspárok és élettársak esetében sem így működik. Hosszadalmas vizsgálatok során derül ki, hogy milyen egészségügyi okok miatt nem termékenyül meg a nő és amennyiben orvosilag indokolt, akkor lehet hozzájutni a megfelelő kezeléshez. Az emberiség egy bizonyos százaléka (a rejtőzködés miatt nem tudni pontos arányt, kutatók 3-4 százalékra teszik) meleg. Ez az arány stabil, mióta ember él a földön. Voltak meleg ősemberek, a modern nyugati társadalmakban éppen olyan arányban vannak meleg emberek, mint a természeti népeknél. Tehát nem divatról, nem fertőzésről, nem leküzdendő problémáról van szó, hanem egy természetes jelenségről.

A PS képmutató aggodalma a hagyományos családmodellért szemforgató sunyi hazugság. Egyetlen meleg ember sem lesz attól heteroszexuális, ha a  társadalom megveti, üldözi, kirekeszti. Az pedig természetes (kellene, hogy legyen), hogy amennyiben egy leszbikus, vagy egyedül élő nő fizeti a társadalombiztosítást, hozzájuthasson azokhoz a kezelésekhez, amelyekhez mindenki más hozzájuthat.

A spanyol társadalom befogadóbb, normálisabb gondolkodású, mint a magyar. Őszintén szólva jobb is ott élni, mint itt. És ez eléggé nagy baj, mert Magyarország egy jó hely is lehetne. De nem az. Köszönhetően a folyamatos gyűlöletkeltésnek. Egy kormánynak – többek között – az a feladata, hogy tanítsa, felvilágosítsa a társadalom tagjait. Megmutassa azt, hogy gyűlölködés nélkül, a másik elfogadásával egy sokkal élhetőbb, jobb, boldogabb hely lehet az ország.

Nálunk ennek éppen az ellenkezője történik. A kormánypárt közpénzből kitartott propagandagépezete napi szinten és profi módon uszít, mégpedig a saját honfitársai ellen. Baloldaliak, melegek, liberálisok, értelmiségiek, filozófusok, újságírók, hosszú a lista. Ma Magyarországon ők a zsidók. Mi mindannyian vagyunk a zsidók. Bárki, aki nem hajlandó a diktatúra kiépülésében legalább passzív szerepet vállalni, üldözötté vált.

De erről beszélni kell. Nyíltan és hangosan. Újra és újra. Mert ezek a propagandahazugságok nem ok nélkül születnek, meg is van az eredményük. Elég belenézni a kommentekbe:

Spanyol állami kaszát totál eladósitva ezek a degenerált ballibsi szocialisták úgy eladósitották mint a hazai MSZP-SZDSZ-DK , Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai bandák tönkre tették + 20 milliárd eurós eladósitásukkal – lové ellopásával – Magyarországot.

Undorító pattanásos beteg szukák! Mivel az összes LMBTQ-val fertőzött ember beteg, így a betegségük továbbadását a gyerekeknek kő kemény bűncselekménnyé kell nyilvánítani. Ezek mind korcsok, nagyon jól teszi a magyar kormány, hogy nem ad teret eme életellenes és társadalom ellenes tevékenység támogatására.Gyerekeket adni a már eleve beteg debileknek, hogyan gondolták ezek az állatok? Ha az ő életük tönkrement menjen tönkre mások élete is? Nincsen bennük semmi tolerancia, semmi megértés! Börtön és eutanázia az gyógyítja ezeket a selejtes embereket, akinek nem tetszik, hogy Magyarországon a családokat támogatja a kormány – a család egy apából, egy anyából és gyerekekből áll, az elhúzhat a k urva anyjába nyugatra ott lehet kefélni mindenféle AIDS-es kokszossal és lehet nekik szülni 72 nemű pulyákat. De itt Magyarországon a normalitásé a jövő. Ideje lenne ha a nyugati országok a migrációs munka mellett most már a családi modellt is átvennék a magyar kormánytól, mert a magyar álláspont a természetes, a normális.

Malacperzselővel kell ezeket a beteg elfajzottakat megkínálni! Mit képzelnek ezek magukról, szar senkik, a társadalom mikroszkóppal mérhető hányada, mit követelőznek,örüljenek hogy egyáltalán élhetnek.Kár a levegő is beléjük.

Nos, kedves magyar, vagy Magyarországon élő b uzeránsok, mehettek Spanyolországba. Végleg!

A PS cikke elérte a célját. És sajnos nem ez az egy ilyen van. Naponta, tömegével gyártják ezt a mocskot, vállvetve, kötelékben, az összes propagandaoldal. Sokan pedig úgy tesznek, mintha ez nem a valóság lenne. Mintha elmúlna attól, ha hallgatunk róla, ha nem nézünk oda. Nem fog elmúlni. Buchenwald sem foszlott köddé attól, hogy a környékbeliek úgy tettek, mintha nem létezne. Nekik kellett megásniuk a sírokat, nekik kellett a megkínzott testeket befektetni azokba a sírokba. A most félrenézők sem fogják megúszni. Már csak az a kérdés, hogy ők lesznek a sírásók, vagy nekik ássák mások a sírt. Ha hallgatunk, ha lehajtjuk a fejünket, ha elfogadjuk természetesnek azt, ami ebben az országban történik, holnap az sem fog feltűnni, ha a szomszéd telket körbekerítik szögesdróttal és elkezdik beterelni a liberálisokat, baloldaliakat, melegeket, vagy bárkit, akit ellenségnek kiáltanak ki. A kerítéshez már állnak az oszlopok. Éppen a fideszpropagandisták verik le. Egyiket a másik után. Például az ilyen mocskos cikkekkel. Akkor is, ha nem nézünk oda. Főleg akkor.