Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A homoszexualitás nem bűn, ellentétben a sötét tudatlansággal, amely egy mély verembe taszítja az ország nagy részét

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Magyar Idők boldogtalan. Boldogtalan azért, mert az ellenzéki sajtó félreérti minden magvas gondolatukat, miközben ők csak tájékoztatni szeretnének. Tájékoztatni arról, hogy idehaza nincs kulturális diktatúra, nincs megbélyegzés, és nincs homofóbia sem. Mindenki, aki mást mond, hazudik. Mert a liberálbolsevik csürhe csak erre képes, miközben felmarkolja a nemzeti kormányunk nemzeti támogatásait, de ahelyett hogy csendben tenné a dolgát, undorító módon véleményt mer formálni a jelenkori politikáról. Felháborító!

Kezdett betelni a pohár a szándékosan félreértett és félremagyarázott cikkeink nyomán elburjánzó gonoszság és ostobaságot látva.

A Magyar Időkös Gajdics Ottó szerint idehaza elburjánzott a gonoszság és ostobaság, amely az ő irodalmi stílusban megírt cikkeik félreértésének és félremagyarázásának következménye. Az semmiképpen sem lehet, hogy a kormánymédia uszít és listáz, dehogy. Az ellenzéki sajtó szereti a fake news műfajt, így a kattintásszám növelése érdekében megtesz bármit. Nem a Pesti Srácok, a 888 esetleg az Origo, hanem az Index és a HVG.

Elég volt annyi megbélyegzésünkhöz, hogy írni merészeltünk arról, milyen elképesztő összegeket vágnak zsebre az adófizetők pénzéből azok a kultúrában utazó szerencselovagok, akik minden alkalmat megragadnak hazájuk lejáratására.

Az tehát, hogy vannak olyan hazai művészek, akik állami támogatásuk ellenére is véleményt mernek formálni az Orbán-kormánnyal kapcsolatban, felháborító. Közpénzt – nem az állam pénzét, hanem mindannyiunk pénzét – kapnak, ezért cserébe pedig – a Magyar Idők szerint – kussban kéne maradniuk. Ők ugyanis kivételezettek, akik támogatása mellett döntött a kormány, így az is elvárható lenne, hogy csak is jót nyilatkozzanak a Párt vezérével kapcsolatban.

Kulturális diktatúráról acsarkodnak itthon és külföldön egyaránt, miközben akkora elnyomásban van részük, hogy a tenyerén hordozza őket a legtöbb állami intézmény. Jónéhány nemzeti, konzervatív művész pedig be sem teheti a lábát ezekbe.

Erről esetleg meg lehetne kérdezni mondjuk Alföldi Róbertet is. Noha idehaza és külföldön is elismert művész, előadásaira pedig napok alatt elfogyott minden jegy, mégis leváltották a Nemzeti éléről. Csak idén több előadását is letiltották, mert az nem tetszett a hatalomnak. Esetleg Jordán Tamást is, akinek pályázatát úgy sem akarták elfogadni – többszöri beadás után sem – hogy ő volt az egyetlen pályázó a posztra. De valóban, nincs itt semmiféle elnyomás, diktatúra meg pláne. Félreértések és félremagyarázások vannak csupán, melyek természetesen minden esetben az ellenzéki media oldaláról érkeznek.

Ebbe a hangzavarba küldte be írását N. Horváth Zsófia, aki csak annyit szeretett volna vita tárgyává tenni, hogy közpénzből fenntartott állami intézményben gyermekeinknek el kell-e viselnie rejtett homoszexuális propagandát vagy sem.

Egyrészt döntsük el, hogy rejtett homoszexuális propagandát, vagy pedig penetráns, féktelen melegpropagandát látott-e a szerző? A kettő ugyanis kizárja egymást. N Horváth Zsófiát tehát zavarja –  a darabot dörgő vastaps kísérte, csak mi ültünk döbbenten –, hogy közpénzből fenntartott állami intézményben olyat láthatnak gyerekek, amit mondjuk a szintén közpénzből kitömött Migráns1- en nem; melegeket. És valóban, a Billy Elliotban szó van melegekről. Ugyanis meglepő módon még nem tiltották be őket. Ha pedig a szerző attól tart, hogy ha egy gyermek melegeket lát egy színdarabban, akkor attól rögtön bebuzul, akkor igencsak el van tévedve.

Ha pedig már ilyen szépen szóba került az, hogy egy közpénzből fenntartott intézménynek mit is kéne tennie és mit nem, akkor megkérdezném a kedves szerzőt, az rendben van, hogy a köztévé a Fidesz szócsövévé vállt? Az rendben van, hogy az M1-en másról sincs szó, mint a migránsokról és Soros Györgyről? Az rendben van, hogy a magyar embereknek el kell viselnük, hogy a közpénzen fenntartott televíziócsatornák 0-24 órában állami propagandával és menekültek elleni uszítással töltik ki adásidejüket?

Mert engem kurvára zavar, és hiszem, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Előbb fogadom el azt, hogy a magyar gyermekek szembesülnek azzal, hogy vannak olyan emberek, akik saját nemükhöz vonzódnak, mint azt, hogy egy a mi pénzünkből fenntartott televízió hazugságokkal tömje teli a fiatalok és idősek fejét napról-napra. Tudtommal a Billy Elliot musicaltől még hivatalosan senki nem vált homoszexuálissá, a köztévé uszításától viszont már több tucat sötét bőrű férfire, esetleg fejkendőt viselő nőre hívták ki a rendőröket, vagy váltak szóbeli, esetleg fizikai atrocitások áldozataivá. A homoszexualitás nem bűn, ellentétben a sötét tudatlansággal, amely egy mély verembe taszítja az ország nagy részét.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.