Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Perfektül fog tudni lőni, imádkozni és olyan öntudatos lesz nemzetileg, hogy az valami csuda

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hogy jól induljon a hét, mesélek egy viccet: Simicskó István interjút adott Jurák Katalinnak és ők ketten jól megbeszélték, mekkora veszélyt hordoznak az ő nemzeti identitásukra, gyökérzetükre és mélységes keresztény hitükre nézve a rohadék liberálisok. A riporterasszony nem feledte el megkérdezni Simicskótól, hogy lényegében mi a túró lesz az ő dolga mostantól, ha már a honvédelmi miniszteri posztjáról kirúgta minden magyarok ura és parancsolója.

Természetesen a kérdés nem ilyen csúnyán hangzott el, hanem szőrmentén, ahogy az Jurák Katalinnak kötelessége a gazdájával szemben. A sok-sok nemzeti öntudattal és büszkeséggel nyakon öntött, amúgy tökéletesen érdektelen, de legalább brutálisan hosszúra sikeredett beszélgetés legizgalmasabb része, amikor a politikus-országgyűlési képviselő-jogász-vállalkozó-harcművész (esküszöm így van a Wikipédián) elhencegett, hogy micsoda fontos feladatot kapott a főnöktől.

Felhívnám mindjárt a figyelmet arra, Jurák művésznő micsoda remek címet talált adni a cikknek: SIMICSKÓ ISTVÁN: A LIBERÁLISOK A NEMZETTUDATOT AKARJÁK ELTÖRÖLNI.

Alcím: MÁR GYERMEKKORTÓL FONTOS A SZELLEMI HONVÉDELEM MAGYARSÁGUNK MEGŐRZÉSÉHEZ.

Miután szerencsére a nyomorult liberálisoknak nem sikerült sem Jurák Katalin, sem Simicskó István nemzettudatát eltörölni, szerencsésen megszületett az interjú. Ebből idézem azt a részt, amiből kiderül, hogyan szolgálja mostantól a pártot és a vezért ez a remek ember:

– Orbán Viktor miniszterelnök úr a hazafias és honvédelmi nevelés megerősítését bízta rám. Ez egy nagy kihívás, konkrét feladat. Ebben a globalizált, túlzott mértékben liberális elveket valló világunkban nagy erők ügyködnek azon, hogy ne a közösségeket, a nemzeti közösséget, a családokat és a nemzettudatot erősítsék. Nagyon sok jel mutat arra is, hogy a nyugati civilizáció alapvető problémája leginkább a hitehagyottság. Ennek persze vannak jelei, és én azt gondolom, hogy a gyermekeinket alapvetően egészséges nemzettudatra kell nevelni, ami azzal kezdődik, hogy tisztában vagyunk a saját nemzeti közösségünk értékei­vel, tehát értékrendet tudunk átadni nekik. Keresztény emberként a hitet nagyon-nagyon fontosnak tartom, hiszen hit nélkül az életünk nem lehet teljes. Elgondolkodtató viszont az, hogy a legtöbb iskolás diák alig tud a nemzeti érté­keink vagy a hungarikumok közül valamit is megnevezni. Pedig az ilyen típusú közismereti, értékalapú oktatásra is szükség van, a kormány szándékai pedig egyértelműek ebben a kérdéskörben: a hazafias nevelés kulcsfontosságú a magyarság megmaradása szempontjából.

Tehát a volt honvédelmi miniszter elmegy tanítónéninek, vagy ha azt nem is teszi, ő fogja megszabni, mit tanítsanak az iskolában. Szerencsére nincs iskoláskorú gyermekem, de ha lenne, most látnám elékezettnek a pillanatot arra, hogy hónom alá csapjam és kimentsem ebből a diliházból, mielőtt maradandó károsodást szenved az elharapódzó agybaj nemzeti oltárán.

Őszintén szólva nem tudom eldönteni, hogy pontosan mi történik. A vezér agybajának szolgálatába állt mindenki, vagy pedig Orbán maga köré gyűjti a gyakorló elmebetegeket és mindegyiknek szabad kezet ad, hogy kiéljék azt, amit jobb helyeken kezelni szoktak.

Kíváncsi lennék arra, hogy hány szülő örvendezik annak, hogy Simicskó István hitéhez igazodva fogják a gyerekét nevelni az iskolában, ráadásul az informatika és az idegen nyelv oktatás helyett a hungarikumokat kell majd felsorolnia a dednek. Ugyanis rengeteg vidéki iskolában nincs számítógép, vagy nincs, aki értene hozzá és nincs megfelelő nyelvoktatás sem, de még a szaktanárok is hiánycikknek számítanak. Ennek örömére két miatyánk között – a testnevelés és a célbalövöldözés után, de még a hittan előtt – el kell majd sorolniuk a hungarikumokat. Csak néhányat említek a hivatalos listáról: karcagi birkapörkölt, Puskás Ferenc világszerte ismert és elismert életműve, magyar huszár, magyar tanya, magyar nóta, solymászat mint élő emberi örökség, ILCSI Szépítő Füvek natúrkozmetikai termékek, Piros Arany és Erős Pista, fröccs, debreceni páros kolbász, akác (fa), törkölypálinka.

Jelenleg 70 hungarikum szerepel a listán, azt remélhetőleg minden gyereknek kívülről kell fújnia. Mondjuk több településen ez hasznos dolog lesz, mert ha már sok gyerek családjában az a szokás, hogy nem reggeliznek és azért ájul ki a kölök az iskolapadból, mert családi hagyomány, vagy rossz szokás miatt nemhogy nem reggelizett, hanem napok óta alig evett, akkor legalább fel tudja sorolni a páros kolbászt, téliszalámit, gulyáslevest, kürtőskalácsot, hízott libamájat, libasültet. Nemzetileg. Enni ilyeneket nem fog a büdös életben, mert soha nem lesz rá pénze, örül, ha kap közmunkát (hiányos, vagy éppen nulla nyelvtudással, informatikai ismeretek nélkül és a szülők anyagi lehetőségei híján érettségire sincs esélye, nemhogy diplomára), de perfektül fog tudni lőni, imádkozni és olyan öntudatos lesz nemzetileg, hogy az valami csuda. Majd ide járnak a haldokló nyugatról a népek, hozzák a gyerekeiket és együtt megtekintik a nemzeti büszkeségtől túlcsordult rabszolgákat, ahogy pedánsan kapálnak az uraságok földjén. Ez szerintem nagyszerű turisztikai bevételi forrás lesz, aminek a nemzet saját lába feltétlenül örülni fog.

Aztán a külföldről ide csődült családok elmondják a gyerekeiknek, hogy látod, kislányom, kisfiam! Ha nem fogadsz szót, ha nem tanulsz szorgalmasan, te is csak erre leszel alkalmas, mint az fiatalember, aki maga elé motyogva gürizik, sovány, rongyos és kicsit büdös is és valószínűleg nagyon buta, mert bármilyen nyelven szóltunk hozzá, nem értette.

Értem már! Orbán Viktor – sokak aktív közreműködésével és ebben a sokakban feltétlenül ott van Jurák Katalin és Simicskó István is – erre hajt. Azt akarja, hogy mi legyünk a példa Európa számára. Az elrettentő.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.