Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


Engem bűnözők ne védjenek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az Orbán pereputty ügyvédje úgy ível felfelé, hogy nézni is szédület. Van az úgy, hogy semmi nem elég, a milliárdos állami megbízások sem, egy igazán telhetetlen pártkatona mindig többet akar. Kuna Tibor kommunikációs zseni és Szijjártó Péter jó barátja egyben – ez azóta lehet, hogy változott – azt hirdette, hogy ő a sikereit és a vagyonát a jóistennek köszönheti. Biztos így van, majd a börtönben megdumálják. Bajkai István még ott tart, hogy ő lehet a vasárnap megmondóember (a szamárlétra neki is szamárlétra, Hollik István is évekig tolta a vasárnapi matinét zokszó nélkül) és most éppen azt mondta meg, hogy baromira meg vagyunk védve.

Nahálisten.

Azt mondta, erős felhatalmazást és jogi eszközöket kaptak az igazságszolgáltatási szervek, hogy fel tudjanak lépni azokkal szemben, akik az illegális bevándorlást szervezik, pénzelik, és végső soron a törvények kijátszására biztatják, tanítják a migránsokat, és eredményesen meg tudják védeni az országot tőlük. (MTI)

Miután Bajkai tudomásom szerint még csak reménybeli Lázár, vagy Rogán – én az előbbire tippelek -, azonban gyakorló jogász, ha valakinek, neki aztán illene tudnia, hogy az illegális bevándorlásban bármilyen közreműködés törvénytelen cselekedet, vannak megfelelő jogszabályok, azokat csak alkalmazni kell. Az embercsempészeket tudtommal eddig sem szentmise keretében avatták boldoggá, hanem letartóztatás, bíróság, börtön volt a sorrend.

 Bajkai István úgy fogalmazott: a törvénycsomag szavazásánál látták, hogy az ellenzék jelentős része bevándorláspárti, támogatja a Soros-hálózat embereit. Azt mondta, a történelemben megfigyelhető, hogy a baloldal, ha teheti, mindig a magyarsággal szemben foglal állást, nem fontosak neki a magyarok érdekei. A baloldal kész volt a jogszabály megakadályozására, hogy lehetővé váljon a migráció.

Ez mennyire gyönyörű már! Adva van egy ilyen jóltáplált pasas, aki elméletileg tisztában van a hazugság és a rágalmazás fogalmával, de egyáltalán semmi nem akadályozza meg abban, hogy a vasárnapi csülköspacal után beletoljon egy ilyen ordenáré szemétséget az emberek pofájába. A baloldal mindig a magyarsággal szemben foglal állást, mi? A jobboldal meg háborúkat indít, milliók haláláért felelős. Hogy ez hülyeség? Az hát. De nem nagyobb hülyeség, mint amit ez a szerencsétlen hadovál. Sőt, nem is nagyobb szemétség. Akkor én mostantól bátran állíthatom, hogy minden jobboldali tömeggyilkos? Mert ugye nekem erre erős felhatalmazást ad az, hogy a kormányban ücsörgő potenciális börtöntöltelékek folyamatosan hazaárulónak nevezik azokat, akik nem abból a vályúból zabálnak, amiből ők.

Úgy van az, drága uraim és hölgyeim, hogy már megint – faszt megint! Még mindig, folyamatosan – abból él egy néhány ezer emberből álló csoport, hogy egy okádék ocsmány diktatúrát építenek a saját hatalomvágyuk és feneketlen mohóságuk kielégítésére, mi pedig szótlanul tűrjük.

A baloldal Magyarország helyett a Soros-hálózat „ügynökeit”, valamint a bevándorlókat választotta – jelentette ki. A Fidesz ezzel szemben megvédi az országot, a nagyobbik kormánypártnak Magyarország az első – hangsúlyozta.

Ne védjetek ti meg engem, soha nem kértem. És szerintem nem vagyok ezzel egyedül. Fejezzétek be a hazudozást, a hergelést, a folyamatos gyűlöletkeltést, mert többet ártotok ennek a nyomorult országnak – főleg a saját hülye híveiteknek, akiknek felvilágosításra és tanulásra lenne szüksége, nem arra, hogy uszítsátok őket -, mint amit fel lehet fogni. Tudjátok, mire lenne szüksége ennek az országnak? Arra, hogy eltakarodjatok a picsába pereputtyostul, egytől egyig. Minden párt, minden politikus, amelyik a Parlamentben mereszti a valagát, miközben rohad az egész ország az egyik sarkától a másikig. A sáskajárás hozzátok képest a fasorban nincs, mert a sáska lezabálja ugyan a növényeket, de aztán tovább megy és a természet vissza tudja venni, ami megilleti. De ti baszod nem mentek sehová, itt vinnyogtok évek óta a nyakunkon. És zabáltok megállíthatatlanul, ráadásul egyre többen vagytok.

Hiszitek vagy sem, egyszer el kell számolni minden felzabált földdel, minden ingatlannal, minden külföldi bankszámlával, minden jogtalanul szerzett fületlen gombbal. Azt nem mondom, hogy a lelkiismeretetekkel is el kell számolni, mert olyan nincs annak az embernek, aki tudja, hogy mit csinál, tudja, hogy mennyit árt, tudja, hogy hazudik, lop, kártékony féreg, de mégis csinálja, mert megteheti.

Engem ti ne védjetek meg, védjétek meg önmagatokat és egymást, amikor itt lesz az ideje. Állítólag a börtönben nem tisztelik különösebben a parazitákat. Szokatlan helyzet lesz. Már alig várom, hogy sajnálhassalak benneteket. Ígérem, a kisujjamat nem fogom mozdítani értetek és gyanítom, más sem. Még azok sem, akiket most nem győztök tömni a közvagyonnal, abban bízva, hogy majd kérhettek tőlük egy szívességet. Nyugi, nem kérhettek. Vagy azért, mert egy cellába kerültök, vagy azért, mert a vádalku jobban hangzik, mint a börtön és teljes vagyonelkobzás.

Szóval ne ugassatok ti se országról, se népről, se semmiről, közötök nincs hozzá. Csürhe.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.