Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Pedig csak az élősködőkről akartam írni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Bajkai István a keresztény kultúrában gyökerezik. Ő mondta a szájával. Mindenki más is a keresztény kultúrában gyökerezik, már aki magyar és fideszes. Aki nem fideszes, az is ott gyökerezik, csak nem tudja. Ő az a szép dundi ember, aki keresztényi kultúrában gyökerezve kitiltja a hajléktalanokat a közterületekről, mert az nem azért van, hogy ott mindenféle emberek mindenfélét csináljanak. A kormány mindenkiről gondoskodik, mindenkinek segít, senki sem kényszerül a szabadban lakni. Mondja ezt az Orbán família – pontosabban Orbán Viktor, Orbán Ráhel és Tiborcz István – ügyvédje, akin tényleg segített a kormány, hiszen milliárdos megbízásokat kapott az ügyvédi irodája az uniós pályázatok minőségbiztosításának ellenőrzéséhez kapcsolódva. Természetesen a kormánytól.

Soros ellenzéke, nyolcaska szorgosan folytatja a listázást. Ezek a Soros-bérencek szavaztak Magyarország ellen című művükben már átlépték az országhatárt és globális léptékben uszítják a fülkeforradalom kéményen csüngő harcosait. Most ott tartanak, ahol a komplett kormány. Mindenki minket támad (nem, mert csak a hülye kormányt), mindenki ellenünk van (nem, mert csak az ocsmány populizmus ellen) és természetesen mindenki Soros-bérenc, aki kritizálni merészeli a keresztény kultúrában gyökerező diktatúrát. Nyolcaska költője elfelejtette ide biggyeszteni, hogy a nagyszerű Soros-ellenzéke portál minden munkatársa természetesen hazaszeretetből és meggyőződésből üti a billentyűket. 2016-ban 185 millió forint, 2017-ben pedig 156,8 millió forint reklámszerződést kapott nyolcaska a Lokállal közösen, egyedül csak az MVM-től. Az MVM száz százalékban állami vállalat, a reklámköltései közpénznek minősülnek. És ez csak egy a számos reklámszerződésből, amivel mi, adófizetők támogatjuk a fideszes propagandát toló szorgos szalagmunkásokat.

Itt lehet csemegézni, hogy még ki mindenkinek jut a közösből. Ismételem: ez csak csepp a tengerben, csak az MVM. Ugyanezek a propagandaoldalak bőven markolnak a Szerencsejáték Zrt., különféle minisztériumok és persze közvetlenül a kormány hirdetéseiből. A PestiSrácok, a Magyar Idők, a 888, a Ripost, a Lokál, a Demokrata és hasonló megélhetési üzemegységek bőven merítenek a mi feneketlennek hitt zsebünkből.

Miközben a forint hamarosan eléri a 330 forint-euro álomhatárt, Kovács Zoltán borostaborotva-reklámarc szemrebbenés nélkül tudatja a publikummal, hogy azért zuhan a forint, mert valaki spekulál. Megtámadták a forintot. Nem tudok másra gondolni, csak Soros György lehet a hibás. Esetleg még Alföldi Róbert, belőle is simán kinézem.

Csütörtökön megjelent a Magyar Közlönyben az alaptákolmány legfrissebb buherálása. Áder János nemzeti horgász és környezetvédő, valamint világhírű idézőművész minden zokszó nélkül írta alá amit elé toltak. Tehát mostantól tilos idegen népességet erővel betelepíteni Magyarországra (eddig lehetett? hogy éltük túl az elmúlt ezer évet?), minden állami szervnek kötelessége a keresztény kultúra és az önazonosság védelme – itt rohadjak meg, ha bármelyiket is képes vagyok értelmezni -, kinyírták a bíróságokat, korlátozták a gyülekezési jogot és megtiltották a hajléktalanságot. És már körbe is értünk, megint ott vagyunk Orbán Viktor ügyvédjénél és az izében gyökerező izénél.

Az a nagyon szuper ebben, hogy a kormánynak nevezett érdekcsoport azt csinál, amit akar. Lopnak, csalnak, hazudnak és mindezt büntetlenül tehetik, mert van annyi elvetemült hülye, hogy hatalomba segítsék őket. Természetesen hathatós ellenzéki támogatással.

Most jön a szólásszabadság további nyirbálása, de az sem baj, mert majd a közpénzből kitapétázott propagandaportálok elmagyarázzák a franc tudja miben gyökerező híveknek, hogy nem történt semmi, megint az idióta ballibek sivalkodnak. És a minden másban sikertelen szerencsétlenek boldogan élik ki az összes frusztrációjukat, csámcsogva röhögnek, mert végre ők nyertek, végre a győztes oldalon állnak. Pedig nem.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.